Nowi z dzisiaj to miziasty Buraś 77/16 i czarny z białym Kocurek 78/16.Niestety i On ma obserwację.Podobno pogryzł kogoś poza schroniskiem.Jest bardzo łagodny i spokojny.W A1 są 2 koteczki - czarno-biała Iszme 01/16 nie wychodząca z budki drapaka i Trzykolorka 56/16 ( d.477/13 ),która dziś cały czas domagała się głaskania.Koteczka pozwala się brać na ręce,daje buziaki,tuli się do twarzy.Kiedy wchodzi się do pokoju natychmiast podbiega,ociera się o nogi,nadstawia do głaskania.To wspaniała Koteczka o zdecydowanym charakterze ,która w dawnym " domu " miała ciężkie życie.Dziś na początku cały czas obserwowała moje ręce,dopiero później się wyluzowała i już nie zwracała uwagi na to,gdzie mam ręce i co nimi robię.Za najlepszy tym razem domek dla Ciebie Koteńko

Na kwarantannie jest 11 Kotów.Szylcia 65/16 dziś warczała,syczała, fukała i była wściekła.Musiało wydarzyć się coś niedobrego,co doprowadziło Ją do takiego stanu.Tydzień temu bez problemu Ją głaskałam.Była spokojna i wyluzowana.Nawet dziwiłam się za co taka łagodna i miła Koteczka ma obserwację.A dziś to zupełnie inna Kotka.Nawet na pół sekundy nie spuszcza oczu z rąk człowieka.Nawet jak byłam daleko od Jej klatki cały czas patrzyła na moje ręce,co nimi robię.Biedna,na maksa przerażona Kocinka.Burasia 71/16 to na pewno kotka.Biała z czarnym Koteczka 62/16 też nie jest przyjaźnie nastawiona do człowieka,ale dziś była znacznie spokojniejsza niż tydzień temu.No i ma bardzo dobry apetyt,dziś naprawdę dużo zjadła. W szpitalu jest 5 Kotów.Franklin 18/16 wciąż czekający,że ktoś się nad Nim ulituje i Mu pomoże,Czarnuszka 60/16 lecząca gluta,Buraś 66/16 apatyczny i osowiały,czarno-biała Koteczka 57/16,lecząca uszy,nadal bardzo przerażona i Czarnuszka 76/16,seniorka z wieloma dolegliwościami i guzem nad okiem.Będę w poniedziałek.
Dla Paluszków ,postPaluszków i wszystkich Kotów z okazji Ich Święta życzenia najlepszych domków,kochających Opiekunów,miseczek pełnych pysznego jedzenia oraz długiego ,zdrowego i beztroskiego życia z miłym kocim Kolegą lub Koleżanką.