Wczoraj zabierała wśród mieszkańców podpisy w sprawie odwolania prezesa spoldzielni

Miłego dnia wszystkim życzę a ja walczę dalej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja888 pisze:Dorciu jakie cudne kwiatuszki dostalas![]()
Wczoraj zabierała wśród mieszkańców podpisy w sprawie odwolania prezesa spoldzielninie wiem czy się uda go odwołać ale chociaż trochę kota mu pogonimy bo do Walnego Zgromadzenia będzie żył w niepewności, a wszystko się rozpętała o zwolnienie pana z ochrony (kociaki cały czas na niego czekają) czasem tracę nadzieję że uda się. go przywrócić do pracy ale trzeba walczyć do końca. Przez to moje dociekliwe działanie widać jak pieniądz leje się strumieniem do kieszeni Zarządu (co kwartał dostaje premie czasem 100% wynagrodzenia czasem 80 albo 75% i to wszystko z naszych pieniędzy)
Miłego dnia wszystkim życzę a ja walczę dalej
dorcia44 pisze:Wczoraj nie byłam na cmentarzu ,dziś rower pod pachę i poszłam .
Rower do naprawy ,a ja na cmentarz.
Jak dobrze było by mieć mamę ,jak dobrze było by mieć ich znów ...
Rower postawili na nogi za 20 złjakaś spinka spadła ,z łańcucha ,chyba
![]()
wróciłam już na dwóch kółkach ,..
Z przerażeniem wysłuchałam ze idą upały![]()
upały fajne są nad morzem...![]()
Zabieram panienki do ogródka ,niech sobie posiedzą jeszcze ze 20 minut i do pracy.
Marcelibu pisze:Upały??? Wczoraj w TVP 1 mówili, że spadek od jutra do 13 st. A ciepła, mówił J. Kret, nie widać....
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 7,1,0.html w tutaj mówią, że za 2 tygodnie, w pierwszej dekadzie czerwca znowu ciepło, ale o upałach nic.
Ciekawa jestem, która prognoza się sprawdzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 126 gości