Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 27, 2014 6:31 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu jakie cudne kwiatuszki dostalas ;)
Wczoraj zabierała wśród mieszkańców podpisy w sprawie odwolania prezesa spoldzielni :twisted: nie wiem czy się uda go odwołać ale chociaż trochę kota mu pogonimy bo do Walnego Zgromadzenia będzie żył w niepewności, a wszystko się rozpętała o zwolnienie pana z ochrony (kociaki cały czas na niego czekają) czasem tracę nadzieję że uda się. go przywrócić do pracy ale trzeba walczyć do końca. Przez to moje dociekliwe działanie widać jak pieniądz leje się strumieniem do kieszeni Zarządu (co kwartał dostaje premie czasem 100% wynagrodzenia czasem 80 albo 75% i to wszystko z naszych pieniędzy)
Miłego dnia wszystkim życzę a ja walczę dalej ;)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto maja 27, 2014 7:41 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Elu ,cały czas zaciskam kciuki ,musi się udać ,musi ,dla tych kotów ,dla Was w nagrodę za walkę z dziadem i wytrwałość :ok:
Ja napawam się miłym ,rześkim powietrzem :kotek:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto maja 27, 2014 9:42 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Przepraszam z góry że nie na temat .Na forum dogomania weszłam na banerek dot. tragedii ludzi i zwierząt na Bałkanach po powodzi.Ludzie ewakuowani,zwierzęta zostały.Są zdjęcia m.innymi na płynącym dużym psie wczepiony w grzbiet zmoczony srebrzysty kociak., i jeszcze jedno najbardziej powalające - leżąca na szczęście żywa sarenka i przytulony do jej brzuszka pies.Pomoc z Polski już wyjechała, wolontariusze z Bośni Chorwacji i Hercegowiny robią co mogą ale ogrom nieszczęścia jest niewyobrażalny.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto maja 27, 2014 13:16 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Muza :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: To , że jeszcze w ogromie takiej tragedii , ludzie nie zapominają o zwierzętach , to jest wspaniałe :ok: :ok: :ok: :ok:
Dorotko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I kciuki za wasz wszyskich :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto maja 27, 2014 13:26 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

kaja888 pisze:Dorciu jakie cudne kwiatuszki dostalas ;)
Wczoraj zabierała wśród mieszkańców podpisy w sprawie odwolania prezesa spoldzielni :twisted: nie wiem czy się uda go odwołać ale chociaż trochę kota mu pogonimy bo do Walnego Zgromadzenia będzie żył w niepewności, a wszystko się rozpętała o zwolnienie pana z ochrony (kociaki cały czas na niego czekają) czasem tracę nadzieję że uda się. go przywrócić do pracy ale trzeba walczyć do końca. Przez to moje dociekliwe działanie widać jak pieniądz leje się strumieniem do kieszeni Zarządu (co kwartał dostaje premie czasem 100% wynagrodzenia czasem 80 albo 75% i to wszystko z naszych pieniędzy)
Miłego dnia wszystkim życzę a ja walczę dalej ;)

Ela najlepiej działa taka akcja jak można kogoś zaproponować na miejsce starego prezesa. Wówczas masz większe wsparcie i możliwości.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto maja 27, 2014 14:52 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 27, 2014 15:38 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Wczoraj nie byłam na cmentarzu ,dziś rower pod pachę i poszłam .
Rower do naprawy ,a ja na cmentarz.
Jak dobrze było by mieć mamę ,jak dobrze było by mieć ich znów ...

Rower postawili na nogi za 20 zł :wink: jakaś spinka spadła ,z łańcucha ,chyba :oops:
wróciłam już na dwóch kółkach ,..

Z przerażeniem wysłuchałam ze idą upały :cry:
upały fajne są nad morzem... :twisted:

Zabieram panienki do ogródka ,niech sobie posiedzą jeszcze ze 20 minut i do pracy.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 27, 2014 16:15 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Upały??? Wczoraj w TVP 1 mówili, że spadek od jutra do 13 st. A ciepła, mówił J. Kret, nie widać....
:roll:
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 7,1,0.html w tutaj mówią, że za 2 tygodnie, w pierwszej dekadzie czerwca znowu ciepło, ale o upałach nic.
Ciekawa jestem, która prognoza się sprawdzi. 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto maja 27, 2014 17:44 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Wczoraj nie byłam na cmentarzu ,dziś rower pod pachę i poszłam .
Rower do naprawy ,a ja na cmentarz.
Jak dobrze było by mieć mamę ,jak dobrze było by mieć ich znów ...

Rower postawili na nogi za 20 zł :wink: jakaś spinka spadła ,z łańcucha ,chyba :oops:
wróciłam już na dwóch kółkach ,..

Z przerażeniem wysłuchałam ze idą upały :cry:
upały fajne są nad morzem... :twisted:

Zabieram panienki do ogródka ,niech sobie posiedzą jeszcze ze 20 minut i do pracy.

od razu pisałem .Spinki do łańcucha dałem dwie zapasowe .
Pozdrawiam serdecznie :D .Kornik przekornik 8)
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto maja 27, 2014 17:46 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Marcelibu pisze:Upały??? Wczoraj w TVP 1 mówili, że spadek od jutra do 13 st. A ciepła, mówił J. Kret, nie widać....
:roll:
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 7,1,0.html w tutaj mówią, że za 2 tygodnie, w pierwszej dekadzie czerwca znowu ciepło, ale o upałach nic.
Ciekawa jestem, która prognoza się sprawdzi. 8)

Witaj Moni :D . Pozdrawiam baaaardzo serdecznie Ciebie i Córę :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Wto maja 27, 2014 17:59 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu dostałaś prześliczne kwiaty :ok:
Więcej napisałam na podobny temat u nas pod zacytowanymmi Twoimi życzeniami ale tak pięknych nie mogłam wkleić tylko te rosnące w ogródku :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto maja 27, 2014 22:19 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Kuba ,ja teraz nie wiem gdzie gacie moje leżą a co dopiero spinki do łańcucha :oops: i to jeszcze troszkę potrwa.
Kiedyś się skończy ,jeszcze parę dni i bierzemy się za malowanie ,jeszcze chwila..noooo jeszcze chwilunia :roll:

co do łupałów :wink: to w telewizji wysłuchałam i już pękam :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto maja 27, 2014 23:22 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Upały :evil: wiecie jaki dzisiaj był armageddon we Wrocku?
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Śro maja 28, 2014 6:38 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dobrego dnia Dorciu . :ok: Życzę jak najszybszego zakończenia waszej gehenny .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Śro maja 28, 2014 7:15 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witaj Dorciu w ten deszczowy dzionek! :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]