morelowa pisze:Taizu chyba chodziło o to, że tej - z tych dwóch - która sobie pozwoli założyć. No.
Jak obie są chętne to przetnij na pół - ponoć te obroże długie są.
Trzecie?? i jeszcze do dermatologa?? a coś Ty taka zmaltretowana?
choć właściwie to nie ma co się dziwić...

Mysle ze obie sobie dadzą założyć ..
Co do mnie no wiesz zawsze odkładam bo bo.....
teraz miałam iść latem na dzień wolnego ale sunia miała sterylkę i nie przezyła

a ja nie poszłam bo ona była ważniejsza ...[Potem zapomniałam o podpisie i szlag trafił ubezpieczenie , skierowanie drugie wygasło .....ale teraz już musze iść ...Musze załatwić nianie na dzień dla kotów żeby sie nie pozabijały

no wiesz jak to jest , gdyby miały być cały dzień same nie wyobrażam sobie tego..
Dużo ludzi odchodzi

nie ma co zwlekać bo z niczego może zrobić sie coś....niedobrego...
Jutro córa ciągnie mnie na pogrzeb znajomej córka zmarła w wieku mojej 23 lata

....nie lubie takich imprez ale chyba pójdę i bede miała cały dzień doła
Tak jakoś mi źle Iwonka mi w głowie siedzi , co dzień przegadałyśmy tyle ...nie było dnia

a teraz jej nie ma to boli.Poznałam ja osobiście i jest mi jeszcze z tym gorzej bo to takie niesprawiedliwe .Do końca wierzyłam że da rade ....wyszło inaczej....
Teraz ta młoda dopiero jej na świat a tu zimna leży a jutro gleba , i koniec
Niby narzekamy na to życie , ale zawsze jednak jesteśmy .Jest raz lepiej raz gorzej ..Budzimy sie koty nas witaja , wycieramy siki ....i mamy nadzieje że przestana lać ....Ale jesteśmy w komplecie i to się liczy ...
Liczy się to za oknem słońce itd , nie ludzie ...i to że możemy sami wszędzie iść dojść ..Jesteśmy zdrowi , nie musimy sie martwić żeby ktos za nas coś zrobił...
Ech byłam na cmentarzu porobiłam moich i tak siedze i myśle .Wspomnienia jak to było zamiast sie cieszyć kiedyś że byliśmy wszyscy razem , to marudziło sie ...A teraz już nikogo nie ma tylko wspomnienia i ten kawałek kamienia z tabliczką ...Ale coś jest , tylko że już nie pogadasz i nie pomarudzisz ...Starzeje się już co ja pisze ...........................