Wojtusiu...tak bardzo tęsknię....

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 11, 2014 11:39 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

agusialublin pisze:Dziewczyny, Małgosia była u każdego veta który chciał chociaż spojrzeć na Wojtusia, bo kilku niestety odmówiło jakiegokolwiek działania. Ten ostatni jako jedyny zrobił test Rivalty. I myślę że to bardzo dobry vet. Z tego jak mówił, co radził myślę że można mu zaufać. Poza tym widać że nie jest z tych którzy naciągają na koszty.
A chodzi też o Wojtusia, czy mamy go nadal stresować badaniami, jazdami? wystarczy mu już stresów z tym związanych.

W takich wypadkach , zresztą w każdym wypadku, jestem za tym by ograniczyć stres związany z wizytami u weta. To nie jest obojętne dla kota. Stres jest wielki bo to nie tylko sama wizyta. Ale pakowanie, droga, czekanie, mnogo nowego zapachu i strachu...
Niech Wojtek okrzepnie i cieszy się tym co ma. Miłością, ciepłem, głaskami i tulankami. Małgosi jest teraz trudno bo nie ma większej tortury niż patrzenie na odchodzące zwierzę. Przytulam Was oboje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto mar 11, 2014 12:59 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Gosiu - trzymajcie się :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto mar 11, 2014 18:50 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Trwamy....
Jemy, używamy drapaczka, dziś nawet przywitaliśmy się przez telefon z jedną Ciocią.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 11, 2014 18:55 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

A my cały czas trzymamy najmocniej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto mar 11, 2014 18:59 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Dzięki.
Wcale nie ukrywam, że żyję w strasznym napięciu.
Boję się wychodzić z domu, i boję się wracać, otwieram drzwi z duszą na ramieniu, bo nie wiem, co zastanę :? .
Póki co jesteśmy w komplecie.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto mar 11, 2014 19:11 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Nawet nie wyobrażam sobie jak się czujesz, ale pomyśl o tym, że Twoje zdenerwowanie oddziaływuje też i na zwierzaki. Gosiu trzym się kochana :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto mar 11, 2014 19:16 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

alab108 pisze:Nawet nie wyobrażam sobie jak się czujesz, ale pomyśl o tym, że Twoje zdenerwowanie oddziaływuje też i na zwierzaki. Gosiu trzym się kochana :ok:

Wiem, Alu, one czują, że coś jest " nie halo ", widzę zmiany w ich zachowaniu, dobrze mnie znają.
Ale nic nie mogę na to poradzić.

vip

Post » Wto mar 11, 2014 19:29 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Pomyśl, że co u góry jest zapisane żadną mocą nie zmienisz :wink:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto mar 11, 2014 19:32 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

vip pisze:Trwamy....
Jemy, używamy drapaczka, dziś nawet przywitaliśmy się przez telefon z jedną Ciocią.

Tak! Słyszałam Wojtusia, jak sobie miaukusia :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto mar 11, 2014 19:35 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Caragh pisze:
vip pisze:Trwamy....

Tak! Słyszałam Wojtusia, jak sobie miaukusia :1luvu:

Ot, człowiek nie czuje, jak mu sie rymuje :mrgreen: .
To nie było miaukusianie, raczej się rozdarł wniebogłosy.
No ale Wojto tak się właśnie wita.

vip

Post » Wto mar 11, 2014 23:09 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Za Wojtusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro mar 12, 2014 8:21 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Dla Wojtusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 12, 2014 8:24 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Dobre myśli i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ślemy Wojtusiowi :1luvu: z rana :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 12, 2014 8:32 Re: Wojtusiu...będziesz żył, bo JA SOBIE TEGO ŻYCZĘ !!!

Ja też jestem z kciukami i tulankami :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

[poprzednia][następna]