KOCIA CHATKA - radości i smutki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 11, 2013 17:21 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

a jak będziesz płacić? przedpłata? przy odbiorze? czy po otrzymaniu zamówienia (tak jest najszybciej)?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 11, 2013 17:27 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

mir.ka pisze:a jak będziesz płacić? przedpłata? przy odbiorze? czy po otrzymaniu zamówienia (tak jest najszybciej)?

przedpłata - przelewem
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie sie 11, 2013 21:16 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Grafik dyżurów 12.08.-18.08.
12.08. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
13.08. wtorek rano brak wiecz. Agata
14.08. środa rano Mirka wiecz. Teresa
15.08. czwartek rano Agata wiecz. brak
16.08. piątek rano brak wiecz. brak
17.08. sobota rano brak wiecz. Kasia
18.08. niedziela rano brak wiecz. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie sie 11, 2013 22:46 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Mirko podałam Twój numer telefonu w sprawie adopcji kociaka . Ale było juz późno więc Pani sie nie odezwała, Pani wie gdzie jest Kocia Chatka bo w okolicah naszych pracowała.
Czy ktoś jutro da radę jechać z Dzidką na kontrolę do Pani Beaty?
W sobotę byłam zaszczepić biało-czarnego maluszka ze zdrowej to jego drugie szczepienie.
Jeszcze jedna sprawa we wtorek trezba bedzie zawieżć Władzie na sterylkę do Lupusa i ją odebrać ktoś chetny ???????????

terenia1

Post » Nie sie 11, 2013 22:55 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

terenia1 pisze:Mirko podałam Twój numer telefonu w sprawie adopcji kociaka . Ale było juz późno więc Pani sie nie odezwała, Pani wie gdzie jest Kocia Chatka bo w okolicah naszych pracowała.
W sobotę byłam zaszczepić biało-czarnego maluszka ze zdrowej to jego drugie szczepienie.
Jeszcze jedna sprawa we wtorek trezba bedzie zawieżć Władzie na sterylkę do Lupusa i ją odebrać ktoś chetny ???????????

odebrać mogę, mam dyżur wieczorem a Lupusa obok, ale rano nie dam rady zawieźć bo o 8.30 rozpoczynam pracę a lupus od 9
ewentualnie mogłabym ją jutro popoludniu (po 17) tam zawieźć jakby mogła tam zostać u nich do wtorku

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Nie sie 11, 2013 22:58 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

na dyżurze ok, wszystko zapodane i obrobione
Małemu czarnemu coś jedno oczko ropieje, tylko przemyłam narazie wygląda na jakieś zadrapane chyba i Hilda coś nie miała apetytu dziś, a był ktoś rano na dyżurze? w kuwecie jedna kupa dość rzadka, wyglądała na jakiegoś malucha, ale którego, ciężko określić :?

fruciu

Post » Nie sie 11, 2013 23:13 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

fruciu pisze:na dyżurze ok, wszystko zapodane i obrobione
Małemu czarnemu coś jedno oczko ropieje, tylko przemyłam narazie wygląda na jakieś zadrapane chyba i Hilda coś nie miała apetytu dziś, a był ktoś rano na dyżurze? w kuwecie jedna kupa dość rzadka, wyglądała na jakiegoś malucha, ale którego, ciężko określić :?

Na rannym dyżurze nikt nie był bo nikt się nie zapisał mało nas :( okres wakacyjny w przyszłym tygodniu bedzie jeszcze gorzej :(

terenia1

Post » Pon sie 12, 2013 7:50 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

terenia1 pisze:
fruciu pisze:na dyżurze ok, wszystko zapodane i obrobione

Na rannym dyżurze nikt nie był bo nikt się nie zapisał mało nas :( okres wakacyjny w przyszłym tygodniu bedzie jeszcze gorzej :(

damy radę :ok:
ja w weekend jeszcze obstawie coś tylko nie mogę się określić jasno w tej chwili, planów większych nie mam ale jak coś to mogę podjechać przynajmniej na szybkie karmienie, przy takim składzie jak jest teraz to idzie błyskawicą, a tak nic nie planujemy zapełnić :wink: ?
wczoraj nie doczytałam że nikogo nie ma, rano jechałam odebrać psy z ich wakacji więc mogłam też zajrzeć przynajmniej na chwilkę, ale za to wieczorem wyjadły całe miski

fruciu

Post » Pon sie 12, 2013 7:51 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

fruciu pisze:
terenia1 pisze:Mirko podałam Twój numer telefonu w sprawie adopcji kociaka . Ale było juz późno więc Pani sie nie odezwała, Pani wie gdzie jest Kocia Chatka bo w okolicah naszych pracowała.

odebrać mogę, mam dyżur wieczorem a Lupusa obok, ale rano nie dam rady zawieźć bo o 8.30 rozpoczynam pracę a lupus od 9
ewentualnie mogłabym ją jutro popoludniu (po 17) tam zawieźć jakby mogła tam zostać u nich do wtorku

i co z ta Władzią? będzie mógł ja ktoś jutro zawieźć? ja odbiorę czy można ją dostarczyć już dziś ale po 17 :? potem nie mam auta

fruciu

Post » Pon sie 12, 2013 8:52 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

pani nie dzwoniła
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon sie 12, 2013 8:56 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Władzia zaszyła się w budce, w samym końcu i nie mogłam jej wyciągnąć , żeby jej przemyć oczka
może to dobry pomysł, zeby ją już dzisiaj dostarczyć na sterylkę?
kotki w boksach miały nie zjedzone mokre, wystawiłam przed Chatkę, chyba im nie smakowało, bo jak dałam im świeżego (z tych małych puszek)to jadły
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sie 12, 2013 13:53 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

po 17 będę po Władzię i zawiozę ją do Lupusa
a jutro przed dyżurem odbiorę po sterylce
nie dam rady inaczej tego połapać

fruciu

Post » Pon sie 12, 2013 21:18 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

Z adopcji wrócił Gandi.
Do domu pojechała Ernestka.
Śniezkę przeniosłam do woliery na zdrową, i na zdrowej jest Gandi.
Śnieżka generalnie zszokowana sytuacją :wink:

terenia1

Post » Wto sie 13, 2013 10:39 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 12.08.-18.08.

piątek rano
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sie 13, 2013 11:00 Re: KOCIA CHATKA - radości i smutki

mir.ka pisze:
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 12.08.-18.08.

zapomniałam o grafiku,
końcówka tygodnia nie obstawiona, na tę chwilę nigdzie nie wyjeżdżam dalej więc jak nikogo nie będzie to zawsze mogę podjechać chociaż na chwilę
wieczorem w piątek
w niedzielę mogę być ok południa jakby Kasia mogła im w sobotę na wieczornym dać więcej jedzenia

fruciu

[poprzednia][następna]