Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:a jak będziesz płacić? przedpłata? przy odbiorze? czy po otrzymaniu zamówienia (tak jest najszybciej)?
terenia1 pisze:Mirko podałam Twój numer telefonu w sprawie adopcji kociaka . Ale było juz późno więc Pani sie nie odezwała, Pani wie gdzie jest Kocia Chatka bo w okolicah naszych pracowała.
Czy ktoś jutro da radę jechać z Dzidką na kontrolę do Pani Beaty?
W sobotę byłam zaszczepić biało-czarnego maluszka ze zdrowej to jego drugie szczepienie.
Jeszcze jedna sprawa we wtorek trezba bedzie zawieżć Władzie na sterylkę do Lupusa i ją odebrać ktoś chetny ???????????
fruciu pisze:na dyżurze ok, wszystko zapodane i obrobione
Małemu czarnemu coś jedno oczko ropieje, tylko przemyłam narazie wygląda na jakieś zadrapane chyba i Hilda coś nie miała apetytu dziś, a był ktoś rano na dyżurze? w kuwecie jedna kupa dość rzadka, wyglądała na jakiegoś malucha, ale którego, ciężko określić
terenia1 pisze:fruciu pisze:na dyżurze ok, wszystko zapodane i obrobione
Małemu czarnemu coś jedno oczko ropieje, tylko przemyłam narazie wygląda na jakieś zadrapane chyba i Hilda coś nie miała apetytu dziś, a był ktoś rano na dyżurze? w kuwecie jedna kupa dość rzadka, wyglądała na jakiegoś malucha, ale którego, ciężko określić
Na rannym dyżurze nikt nie był bo nikt się nie zapisał mało nasokres wakacyjny w przyszłym tygodniu bedzie jeszcze gorzej
fruciu pisze:terenia1 pisze:Mirko podałam Twój numer telefonu w sprawie adopcji kociaka . Ale było juz późno więc Pani sie nie odezwała, Pani wie gdzie jest Kocia Chatka bo w okolicah naszych pracowała.
W sobotę byłam zaszczepić biało-czarnego maluszka ze zdrowej to jego drugie szczepienie.
Jeszcze jedna sprawa we wtorek trezba bedzie zawieżć Władzie na sterylkę do Lupusa i ją odebrać ktoś chetny ???????????
odebrać mogę, mam dyżur wieczorem a Lupusa obok, ale rano nie dam rady zawieźć bo o 8.30 rozpoczynam pracę a lupus od 9
ewentualnie mogłabym ją jutro popoludniu (po 17) tam zawieźć jakby mogła tam zostać u nich do wtorku
terenia1 pisze:Mirko podałam Twój numer telefonu w sprawie adopcji kociaka . Ale było juz późno więc Pani sie nie odezwała, Pani wie gdzie jest Kocia Chatka bo w okolicah naszych pracowała.
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 12.08.-18.08.
12.08. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
13.08. wtorek rano brak wiecz. Agata
14.08. środa rano Mirka wiecz. Teresa
15.08. czwartek rano Agata wiecz. brak
16.08. piątek rano brak wiecz. brak
17.08. sobota rano brak wiecz. Kasia
18.08. niedziela rano brak wiecz. brak
mir.ka pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 12.08.-18.08.
12.08. pon. rano Mirka wiecz. Teresa
13.08. wtorek rano brak wiecz. Agata
14.08. środa rano Mirka wiecz. Teresa
15.08. czwartek rano Agata wiecz. brak
16.08. piątek rano brak wiecz. brak
17.08. sobota rano brak wiecz. Kasia
18.08. niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 454 gości