Lotku[*]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:U nas koty broją jedzą i kupkują , pogoda taka se działka załamka ....Biała z ośrodka nie wiem co robić nie ludzkie ją puscić do lasu z chorymi oczami ale mam problem z nią u mnie psy ona nie kuwetowaale miziasta i co tu robić moze to być ze stresu ..albo z .....nie wiem ....i tak se żyjemy ...Ide wieczorem łapac ciężarną i tego bez oka zobaczymy czy się uda ....
Dorota Wojciechowska pisze:lidka02 pisze:U nas koty broją jedzą i kupkują , pogoda taka se działka załamka ....Biała z ośrodka nie wiem co robić nie ludzkie ją puscić do lasu z chorymi oczami ale mam problem z nią u mnie psy ona nie kuwetowaale miziasta i co tu robić moze to być ze stresu ..albo z .....nie wiem ....i tak se żyjemy ...Ide wieczorem łapac ciężarną i tego bez oka zobaczymy czy się uda ....
Lidzia u nas w Kociej Chatce tez był kotek z ciągłymi i nieleczalnymi oczkami i już po próbach z wszystkimi antybiotykami - i inne kotki tez zaczeły mieć z tym problem, jak się okazała to jakoweś CHLAMYDIA - jak wdrożono leczenie od razu była poprawa
Dorota Wojciechowska pisze:Lidziu wysłalam obiecane pieniazki na karmę + dolozyłam na weta. Wykorzystaj na co potrzebne
Dorota Wojciechowska pisze::ryk: Lidzia niech lepiej wet nie "śpiewa" to i może mniej policzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości