Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 07, 2013 22:58 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze:Iza ja miałam nadzieję, że jednak ktoś Ci pomaga chociaż dorywczo :(
albo że można by było zebrać w Szczecinie grupę przyjaciół kotów,
którzy mogliby taką fundację prowadzić (gdyby były fundusze na założenie i księgową).

Masz rację, Ty już nie możesz brać na siebie żadnych nowych obowiązków.
13 lat dla kotów to bardzo dużo, to wynika z odpowiedzialności za te bezdomne stworzenia
one nie mają nikogo oprócz Ciebie...

jak to zrobić żeby chociaż jedno miejsce karmienia przejęła inna osoba
potem następne inna, tak żebyś była spokojna o los kotów

przepraszam, jeśli to co piszę wydaje się naiwne
ale po prostu nie znam sytuacji

podrzuciłam bazarki

To co piszesz nie jest naiwne Kochana.To jest niewykonalne.Wiem że szukasz rozwiązania ale wierz mi nie ma go.

Za to Twój optymizm jest faktycznie duży :D :1luvu: i pomyślalam sobie ,że może by tak założyć Klub trekkingowy. :D Przyjemne z pożytecznym.

Karmimy koty i trekkingujemy jednocześnie.Ktoś może chce zrzucić nieco wagę?Ja już nie mam co....I żeby nie było to trekkingujemy również jesienią w deszczu i błocie :D oraz zimą w mrozie i śniegu po kolana. :D Nie przyjmujemy mięczaków !!!zaznaczam od razu.

Mamy do obrobienia około 80 kotów w tym około 50 kocich stołówek, trzaskamy 14 kilometrów dziennie a wagi ubywa jak nic. :lol:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto maja 07, 2013 23:00 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Padnięta jestem dzisiaj jak nie wiem. :| Kicia jeszcze z brzuchem.Prosiłam ją dzisiaj bardzo, żeby mi tylko tego nie robiła...... :roll:

iza71koty

Post » Wto maja 07, 2013 23:07 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze:pozdrawiam wszystkich przyjaciół Izy i jej kotów :kotek:

a jak można przekazać coś na bazarek ?
tak od strony technicznej - wystawia się na forum
a potem wysyła ten kto przekazuje fant na bazarek ?

Jeśli nie wiesz jak to zrobić możesz nam przesłać zdjęcia i opisy fantów na maila.Wkleje Ci na pw maila do Ani.To nasz Mistrz Bazarkowy. :D

iza71koty

Post » Śro maja 08, 2013 0:13 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:To co piszesz nie jest naiwne Kochana.To jest niewykonalne.Wiem że szukasz rozwiązania ale wierz mi nie ma go.

Za to Twój optymizm jest faktycznie duży :D :1luvu: i pomyślalam sobie ,że może by tak założyć Klub trekkingowy. :D Przyjemne z pożytecznym.

Karmimy koty i trekkingujemy jednocześnie.Ktoś może chce zrzucić nieco wagę?Ja już nie mam co....I żeby nie było to trekkingujemy również jesienią w deszczu i błocie :D oraz zimą w mrozie i śniegu po kolana. :D Nie przyjmujemy mięczaków !!!zaznaczam od razu.

Mamy do obrobienia około 80 kotów w tym około 50 kocich stołówek, trzaskamy 14 kilometrów dziennie a wagi ubywa jak nic. :lol:

Iza miałam Cię zapytać ile jest kocich stołówek - to teraz już wiem... 50 kocich stołówek ...
14 km dziennie ... - może by to dopisać na bannerku - to robi ogromne wrażenie (przynajmniej na mnie)

a grupa trekkingowa to świetny pomysł nie dla mięczaków :D

myślę jak można pomóc

fajnie by było gdyby np.artyści malarze, ceramicy włączyli się w pomoc podarowując swoje dzieła na bazarki

tak mi się marzy

prosimy wszystkich o pomoc w zakupie karmy dla kociaków
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro maja 08, 2013 0:15 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:Jeśli nie wiesz jak to zrobić możesz nam przesłać zdjęcia i opisy fantów na maila.
Wkleje Ci na pw maila do Ani.To nasz Mistrz Bazarkowy. :D

to poproszę o nr konta i maila do Ani Mistrza Bazarkowego :) pomyślę co mogę podarować :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro maja 08, 2013 0:19 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Tak jest dużo stołówek, bo wiele kotów samo wybrało sobie miejsca i często jedzą w pojedynke.Rozprzestrzeniłam też te stołówki ,bo wtedy nie ma takiego zagęszczenia a wiesz to ludzi kłuje w oczy.Sa też i stare stołówki które odwiedzam bo mimo ze nie ma tam juz naszych kotów, czasem ktoś zagląda.Taki kot to Gapowicz.Ja o nim nie wiem ,ale on wie o nas. :lol:

Sama też maluje.Sprzedałam na Bazarkach ponad 30 swoich prac, ale teraz nie mam teraz zupełnie kiedy.To mnie wkurza. :roll: :|

iza71koty

Post » Śro maja 08, 2013 0:19 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze:
iza71koty pisze:Jeśli nie wiesz jak to zrobić możesz nam przesłać zdjęcia i opisy fantów na maila.
Wkleje Ci na pw maila do Ani.To nasz Mistrz Bazarkowy. :D

to poproszę o nr konta i maila do Ani Mistrza Bazarkowego :) pomyślę co mogę podarować :)

:D Super :1luvu:

Wysłałam pw. :wink:

iza71koty

Post » Śro maja 08, 2013 9:53 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:Sama też maluje.Sprzedałam na Bazarkach ponad 30 swoich prac, ale teraz nie mam teraz zupełnie kiedy.To mnie wkurza. :roll: :|

:D a co najczęściej malujesz ? i czy masz może jeszcze zdjęcia swoich obrazów ?

dziękuję za wiadomość :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro maja 08, 2013 10:19 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze:
iza71koty pisze:Sama też maluje.Sprzedałam na Bazarkach ponad 30 swoich prac, ale teraz nie mam teraz zupełnie kiedy.To mnie wkurza. :roll: :|

:D a co najczęściej malujesz ? i czy masz może jeszcze zdjęcia swoich obrazów ?

dziękuję za wiadomość :)

Nie mogę dokopać się do Bazarków, ale Ania Ci wstawi jak cos znajdzie w albumie.Fotkę Ci mogę jeszcze zrobić co mi zostało na ścianie , bo ładuję teraz akurat baterie na potrzeby Allegro.

Akty z kotami, akty, koty, róże,karmicielka,zachody i wschody..... i takie tam.....

iza71koty

Post » Śro maja 08, 2013 10:30 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

:D akty to może po 22-giej :wink:
ale koty, róże i karmicielka o każdej porze poproszę :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro maja 08, 2013 10:44 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Iza a ta kicia w ciąży ma tam jakieś bezpieczne schronienie ?

czy w Szczecinie są jakieś fundacje prozwierzęce ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro maja 08, 2013 10:52 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze::D akty to może po 22-giej :wink:
ale koty, róże i karmicielka o każdej porze poproszę :D

Ania :D zrobi Ci pokaz jak wróci.Wysłałam Jej co nie co z albumu.Ja nie dam rady.
To takie delikatne akty, nie myśl sobie...... :roll: :oops:

iza71koty

Post » Śro maja 08, 2013 10:53 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze:Iza a ta kicia w ciąży ma tam jakieś bezpieczne schronienie ?

czy w Szczecinie są jakieś fundacje prozwierzęce ?

Nie ma i w tym sęk.To znaczy jako jednostka teoretycznie tak ,choć nie do końca ,ale absolutnie nie z kociakami.Długo nie pożyją.A i ona sama w tym momencie będzie zbyt dużo ryzykować. :|Tutaj dochodzą też inne dodatkowe aspekty ,ale o tym wolę na razie nie pisać......

Pytałaś o Organizacje.Tak są dwie.Jedna ledwo żyje a druga wykonuje nam sterylki.

iza71koty

Post » Śro maja 08, 2013 11:41 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

a czy kicia jest dzika czy oswojona ?

według mnie w tytule wątku dobrze by było napisać ile karmisz kotów,
bo to też przyciąga uwagę wśród tylu kocich wątków

życzę dużo zdrowia i siły
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro maja 08, 2013 14:25 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wibryska pisze:a czy kicia jest dzika czy oswojona ?

według mnie w tytule wątku dobrze by było napisać ile karmisz kotów,
bo to też przyciąga uwagę wśród tylu kocich wątków

życzę dużo zdrowia i siły

Dzika, nieufna w stosunku do obcych, do mnie na zasadzie ograniczonego zaufania relacja typu kot- karmiciel.Jak większość kotów w stadzie.

iza71koty

[poprzednia][następna]