Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 07, 2013 17:39 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

morelowa, oczywiście, że są :ok:
jo.anna

Post » Nie kwi 07, 2013 17:49 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Tak dokładnie takie są ale pisałam juz w w wątku wczesniejszym, ale wklejam i tu:
Co myślicie o tym aby zamiast 1 ogłoszenia dać 2 oddzielne i zachęcać do brania w komplecie? Jak pójdą razem łatwiej będą się socjalizować bo świat im się nie wywróci tak zupełnie do góry nogami. A z tego co czytałam Prada i Zyzio maja mocno nadszarpnięte poczucie bezpieczeństwa. Ja a pewnie i inni też jak widzę dużą ilość to mam taki odruch obronny - wszystkim i tak nie pomogę a wybrać jednego też nie potrafię, no bo dlaczego uszczęśliwić akurat tego a nie tamtego... Dlatego zawsze przygarnialam z ulicy, piwnicy a nigdy nie odwazyłam sie pojechac do schroniska bo nie potrafiłabym wybrać. Może właśnie dlatego tak trudno dla nich wszystkich znaleźć domki? Bo tez każecie ludziom wybierać Dyzio czy Zyzio a może Prada albo Befi?
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Nie kwi 07, 2013 18:02 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Się dopytuję, bo nie śledzę fb, a zdjęcia i koty na nich są piękne :D
Ewa, tak. Zdecydowanie jestem za tym by kotki szły do domów parami. Przynajmniej :mrgreen: . O ile to tylko możliwe dla kogoś, bo nie jest prawdą, że dwa to kosztują - w utrzymaniu - tyle co jeden.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie kwi 07, 2013 20:49 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

nie mam nic przeciwko dwupakom. jak widac sprawdzają się znakomicie. :D

Co do stanu Prady i Zyzia. Prada potrzebuje domku nie dla tego, że boi się, tylko dla tego, że czas aby miała dom dla siebie i ludzia dla siebie - jej jest mało ludzia a ja mam delikatny kłopot aby się sklonowac. Jakoś mi nie idzie nie wiem dlaczego?
Zyzio zawsze był taki. To nostalgiczny chłopak, który moje zabiegi przyjmował zawsze z godnościa i cierpliwie w nagrode wprawiajac mnie w szał lub przyprawiając co czas jakis o atak serca. Zapewniam cię, że on sie nie boi. On równiez potzrbuje swojego ludzia i jego czasu - jednym słowe zainteresowania swoja osobą. I w tym wypadku mam delikatny kłopot aby sie sklonować. To cała tajemnica.

Ale dwupaki sa ok :mrgreen:

Ogłaszjąc nic nie każemy. Mówimy, że jest tyle takich kotków. Nikomu nie powiedziałam, że dam tylko jednego. Każdy może zgłosić, że chce dwa, trzy .... Ale które chce - sam musi wybrać. Chociaz też niekoniecznie. Hyzia wybrałam ja - domek chciał kotka takiego, który będzie pasował do ich rezydenta i zdali się na mnie - pasował Hyzio.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie kwi 07, 2013 21:16 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Acha to Ichigo jest lękliwy? a nie Prada? Ale mnie się coś wydaje, ze ogłoszenia słabo idą bo Burasów jest/było dużo. Spróbujcie ogłaszać oddzielnie dziewczyny no bo chyba się lubi matka z córką i oddzielnie Dyzia z Zyziem, bo też chyba chcieli by być nadal razem.
A jak jakaś fajna rodzina zdecyduje się na jednego i przyjedzie po jednego a zobaczy, ze żyć bez siebie nie potrafią to weźmie do kompletu. Sumińska ciągle powtarza, że kot potrzebuje drugiego kota aby być szczęśliwym.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Nie kwi 07, 2013 23:09 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia podeślij mi w wolnej chwili tekst/y do ogł i zdjęcia na maila. Niestety od jutra będę mało na wątku więc tez mało z czytaniem. Zabieram się za ogł kociastych z miau to i Twoje puszczę :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 08, 2013 6:37 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

No to :ok: :ok: za domy dla gangu :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 08, 2013 14:14 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

jo.anna ogłoszenie na fb trzeba podrzucic na strone KOTY. Ona ma 102 tys laików. No i wtedy Burasy zobaczy 102 tys osób, bo w naszym wydarzeniu to wezmie udział raptem 45 osób. :(
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pon kwi 08, 2013 18:07 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ewa.KM pisze:jo.anna ogłoszenie na fb trzeba podrzucic na strone KOTY. Ona ma 102 tys laików. No i wtedy Burasy zobaczy 102 tys osób, bo w naszym wydarzeniu to wezmie udział raptem 45 osób. :(

Nie bardzo wiem o czym mowa i co to: laików, ale zdaję się na Was całkowicie w tym względzie, bo jak widzę rozmawiam z fachowcami. Jak trzeba i ma to dać dobre domy gangowi to proszę bardzo. :D Szalejcie dziewczyny gdzie chcecie. :D Aniu decyzje pozostawiam Tobie.

Dyziek czysty osłuchowo, Bafi też ale......wet kazał pokazać jutro a to znaczy tylko jedno... jest coś co niepokoi ale jest to na razie nic konkretnego więęęęęc czujne oko musi być - cofnie się lub leczymy. Mówiłam, że za cicho i coś jest nie tak? Jak ja się boję tej ciszy w ich wypadku. Chociaż teraz bez dziewczyn naprawdę zrobiło się ciszej i spokojniej. Jakoś dziwnie jest. Ale one sa szczęśliwe i tylko to jest ważne.

Ja już nic nie rozumiem - Ichigo zaczął jeść normalnie tzn. jje i suche i mokre. Dzisiaj zjadł nawet trochę surowego mięska z kurczaka, co prawda dopiero jak wróciłam z pracy i dawałam mu do pyszczka pokrojone kawałki ...ale sam brał z reki i z talerzyka wziął dwa 8O . Ja nie rozumiem tego co się dzieje i nie jestem w stanie odkryć wzoru jego działania. Tutaj jest jakaś zmienna, której ja nie widzę albo ....związane jest to z jego zmiennym samopoczuciem fizycznym, które daje choroba. Tylko jaka? Macie pomysły? Dajcie coś, może .....
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon kwi 08, 2013 18:17 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

ja też za bardzo nie wiem o co chodzi :oops: Ewa, a może zrobię Ciebie współorganizatorem wydarzenia i mi pomożesz ?
jo.anna

Post » Pon kwi 08, 2013 18:34 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

102 tys laików - to nic innego jak osoby tam siedzące i śledzące koty oraz osoby które polubiły koty w tym ja :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 08, 2013 18:46 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Etam, ja tak z punktu widzenia czytelnika tylko, bo w te internetowe klocki to wcale nie jestem biegła. Nawet tutaj na miau nie potrafię wstawić zdjęć swoich kocich przyjaciół.
Z obserwacji wiec wiem, że jak się wyśle wiadomość do strony Koty, to oni to wstawiają na swojej tablicy i chcąc nie chcąc zobaczy ją 12 tys fejsbukowiczów, którzy zalajkowali KOTY. Czyli nie piszemy na ich tablicy, ale prosimy żeby oni to zamieścili na swojej
Link do ich strony
https://www.facebook.com/kotlownia?ref=ts&fref=ts
a co myślicie Jo.Anno i KatAngel aby ogłoszenie o Buraskach zatytuować tak:
ORYGINALNE KOTY LEŚNE - NIE DLA SNOBÓW
Taki chwyt marketingowy ?
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pon kwi 08, 2013 18:55 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ewa.KM pisze:ORYGINALNE KOTY LEŚNE - NIE DLA SNOBÓW

fajne!
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pon kwi 08, 2013 18:56 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

tyt zmieniłam, zaraz wyślę wiadomość z linkiem na fb koty

dziwne, ale nie widzę u nich opcji wiadomość :|
jo.anna

Post » Pon kwi 08, 2013 18:59 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

violet pisze:
Ewa.KM pisze:ORYGINALNE KOTY LEŚNE - NIE DLA SNOBÓW

fajne!

ale to tylko moje zdanie :oops:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

[poprzednia][następna]