Takie piękne kociaki, a frekwencja minimalna
viewtopic.php?f=20&t=146793
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Ja dałam, że nie uprawniam i poszło dalej ale nie wiem czy bym to powtórzyła.
Fejs to dla mnie jakiś maszkaron, nabdździugane wszystkiego jak rodzynków w serniku nie umniejszając smakowitoścvi takiego sernika
W jakim konkursie na FB bierze udział Pysia? Podaj proszę link na wątku o bardzo różnych konkursach, który prowadzę od pewnego czasu i zapraszam do dopisywania się po kliknięciuisabell36 pisze:ja dałam tak samo ale zagłosować nie mogę![]()
robię "głosuj" - zdjęcie Ptysi jest na drugiej stronie ale jak klikam to mi się zdjęcie otwiera a nie głosuje
Jest tutajbecia_73 pisze:Drogie Czarownice (te które tu jeszcze zaglądają)
Proszę o klik na Pusię w pudełku.
http://apps.facebook.com/kotzpudelka/?f ... _bmpos=2_0
str 3 -Lidia Jarosz
- nie widzę pod zdjęciem żadnego +Cel konkursu. Celem konkursu jest:
wyłonienie przez fanów FanPage'a 15 najlepszych zdjęć udostępnionych Organizatorowi za pomocą aplikacji konkursowej (5 zdjęć tygodniowo) poprzez kliknięcie + pod danym zdjęciem.
Przy mojej kolejnej próbie w odpowiedzi napisałam:Tylko w aplikacji kot z pudełka nie mogę zagłosować, pojawia się napis: W aplikacji Jak kot z pudełka wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.
Czyli czekamy!W takim razie w konkursie "Kot z pudełka" już jest o tyle lepiej bo do tej pory nie było nawet
żadnego komunikatuRano mogłam zalogować się na stronie konkursu a teraz wszystko mi się zawiesza...
![]()
psiama pisze:Informuję, że jest dziś piątek .
I bardzo sie z tego powodu cieszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 740 gości