Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 26, 2013 19:49 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Żegnaj kwiatuszku maleńki [i], słodziutki.... :crying:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro cze 26, 2013 21:37 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

no chyba sobie ten los jaja robi?! :( :( :( :(
ja pierd......
Mamaja, Stokrotko.....[i]
tak mi przykro :(
taki zwykły uraz...ale jak może być dla malucha śmiertelny jesteśmy świadkami.. :cry: :cry:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Śro cze 26, 2013 22:13 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Zuza, strasznie mi przykro :(
nie tak mialo być :(

śpij spokojnie malutka [']
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw cze 27, 2013 7:43 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

TAk to czasem jest z tymi maleńtasami. to takie delikatne, kruche.
No i dzieciaczek malutki, nie bardzo jeszcze rozumie:(
Trzymaj się kochana:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw cze 27, 2013 11:49 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Grey już nie tymczasowy ale muszę sie z kimś podzielić

Przy pomocy czarodziejki p Grażynki udało się Greyowi pobrać krew bez usypiania
I wyniki są o niebo lepsze :D
Kreatynina z 4 spadła na 2,7
Ufffff

Gdyby jeszcze tak chciał jeść ten pokarm dla nerkowców.............
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw cze 27, 2013 12:01 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Super, bardzo się cieszę, chociaż tyle dobrych wieści
Grey tak trzymaj :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Nie cze 30, 2013 16:31 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

od 29 06 u Madleine :)
kocurek, 2-3 tyg
Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie cze 30, 2013 21:56 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Mała1 pisze:od 29 06 u Madleine :)
kocurek, 2-3 tyg
Obrazek

Obrazek

więcej zdjęć na picasie niekochanych https://picasaweb.google.com/niekochane ... sUMadleine

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lip 01, 2013 7:06 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Niniejszym oświadczam, iż Izydor nadal kibluje u mnie czyli szukamy domku. Zwiedził wczoraj ładny kawałek Polski, niestety nie docenił tej poglądowej podróży, po powrocie demonstrując typowo męskiego focha. Wiecie: "jak nalegasz to zjem, jak mnie zmuszasz to zalegnę na tej kanapie, ale niech ci się nie wydaje, że to to między nami, nadal trwa...." W nocy skapitulował :mrgreen:

Dziekujemy kochanej cioteczce Puskas za poświecenie całej niedzieli na nasze fanaberie. Na bolący kręgosłup proponujemy ugniatanie naszymi ciepłymi łapkami? 8) Czas i termin do ustalenia.

I dołączam się do chóru czarownic z soboty (tak tak moje Panie - toż to było jak zjazd - tylko miotły nam wywiało!) - dzięki Aga za gościnę i żarełko :ok: Jak byś chciała zmienic zawód i załozyc knajpę - to daj cynk, paru stałych klientów bedzie w 100% :wink:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon lip 01, 2013 7:34 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

a czemu Izydorek dalej u Ciebie? wydawało się, że to dobry dom... :(

a foch - dobrze, że przeszedł :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lip 01, 2013 8:02 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo pisze:Niniejszym oświadczam, iż Izydor nadal kibluje u mnie czyli szukamy domku. Zwiedził wczoraj ładny kawałek Polski, niestety nie docenił tej poglądowej podróży, po powrocie demonstrując typowo męskiego focha. Wiecie: "jak nalegasz to zjem, jak mnie zmuszasz to zalegnę na tej kanapie, ale niech ci się nie wydaje, że to to między nami, nadal trwa...." W nocy skapitulował :mrgreen:

Rozumiem, że jednak to nie był TEN domek? :(

Kamakolo pisze:I dołączam się do chóru czarownic z soboty (tak tak moje Panie - toż to było jak zjazd - tylko miotły nam wywiało!) - dzięki Aga za gościnę i żarełko :ok: Jak byś chciała zmienic zawód i załozyc knajpę - to daj cynk, paru stałych klientów bedzie w 100% :wink:

Absolutnie nie zamierzam zmieniać zawodu. Jednak wolę babrać się w cyferkach :mrgreen:
Pytam się teściowej czemu do nas nie zeszła, na co mi stwierdziła, że wy pewnie o kotach tylko mówiliście, a ja żadnego kota nie mam i na nich się nie znam :roll: No fakt nawet imiona i płcie moich ciągle jej się mylą :ryk: :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lip 01, 2013 11:08 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

dobra decyzja jesli to nie był Izydorkowi przeznaczony dom :ok:

AgaPap- ja jestem cały czas najedzona :roll:
wszystko było przepyszne

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lip 01, 2013 11:33 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Mała1 pisze:AgaPap- ja jestem cały czas najedzona :roll:
wszystko było przepyszne

Obrazek
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lip 02, 2013 13:38 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Mała1 pisze:dobra decyzja jesli to nie był Izydorkowi przeznaczony dom

Tak, domek super, koty warunki tam mają cudowne, ale akurat nie dla Dorcia, który jest Kotem Wyjątkowo Specjalnej Troski. Ale miałyśmy fajną wycieczkę, nawet trafiłam na mój zajazd "Niedźwiedź" z dzieciństwa... :wink:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Pt lip 05, 2013 23:42 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

puskas1 pisze:
Mała1 pisze:dobra decyzja jesli to nie był Izydorkowi przeznaczony dom

Tak, domek super, koty warunki tam mają cudowne, ale akurat nie dla Dorcia, który jest Kotem Wyjątkowo Specjalnej Troski. Ale miałyśmy fajną wycieczkę, nawet trafiłam na mój zajazd "Niedźwiedź" z dzieciństwa... :wink:
oo p[amiętam jak opowiadałaś, też mi utwiło w głowie, wyobraźnia pracuje :D

Dorek - będzie ''TEN'' domek na pewno, wierzę w to :kotek: :ok:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

[poprzednia][następna]