Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 14, 2012 20:22 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:To do piątku może go pobserwować?To był stary kocur jak poszedł na kastrację .Być może potrzebował więcej czasu na zagubienie terytorialności i "wypłukanie hormonów"

Wiesz Marta spoko, co nie zmienia faktu że jedno jądro gdzieś se lata w jamie brzusznej :roll:
A Herz długo nie wytrzyma z takim kocurem :wink:
Boję się że to " szczanie" mogło mu wejść na tyle głęboko w krew że przy kontakcie z Łobuzem może się zapomnieć i gdzieś mimo usunięcia "zguby" posikać. Ale jeśli nawet to już pojedyncze incydenty będą, a nie nawyk.

A leje z pewnością dalej, Ostatnio oszczał koc wczoraj rano.

Baśka tzw wnętrstwo u kotów ma dwa aspekty.Drugie jądro podczas rozwoju kota nie zstępuje do moszny i tkwi w jamie brzusznej lub też się nie wykształca w ogóle .Czyli kot jest jednojajeczny.

Dlatego pytam czy Glut nadal leje.Bo jeżeli nadal leje to na 99% ma drugie jądrow brzuchu.
Jeżeli nie leje to tak jak mówię późno bo późno wypłukal hormony i był kocurem jednojajecznym .
Wczoraj rano była Ilka i Kasia na dyżurze .Glut przy nich oblał koc?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sie 14, 2012 21:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Czy ktoś gdzieś się wpisze?

13.08 /pon/ Ilka + Kasia89......
14.08 /wt/ Ilk+ Kasia89 mar_tika+mikuś
15.08 /śr/ Kasia89+mikuś SYLWIA
16. 08 /czw/........ HIDI
17.08 /pt/ .......... bubor
18.08 /sb/ wróbelek VICTOR
19.08 /ndz / evik75 Marzena+Zięba
MIKUŚ

Post » Wto sie 14, 2012 21:15 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

jeszcze dwa tygodnie :roll: i jak mnie szpital nie dorwie to sie melduje we wrzesniu

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto sie 14, 2012 21:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:jeszcze dwa tygodnie :roll: i jak mnie szpital nie dorwie to sie melduje we wrzesniu

Szpital?
Co z Tobą Marta?
MIKUŚ

Post » Wto sie 14, 2012 21:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Już zostałem wpisany jak widać na załączonym obrazku 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 14, 2012 21:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Wklejam zdjęcia kiciuni o której pisałam.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Wto sie 14, 2012 21:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

bubor pisze:Już zostałem wpisany jak widać na załączonym obrazku 8) :wink:

Nie masz wyjścia...hahha.... :smiech3:

Kotkom należy posprzątać kuwety, nakarmić je oraz wygłaskać Szanowny Panie :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto sie 14, 2012 21:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:jeszcze dwa tygodnie :roll: i jak mnie szpital nie dorwie to sie melduje we wrzesniu

Szpital?
Co z Tobą Marta?

tarczyca :(

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto sie 14, 2012 21:25 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
bubor pisze:Już zostałem wpisany jak widać na załączonym obrazku 8) :wink:

Nie masz wyjścia...hahha.... :smiech3:

Kotkom należy posprzątać kuwety, nakarmić je oraz wygłaskać Szanowny Panie :mrgreen:

Da się zrobić Pani Prezes 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 14, 2012 23:19 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasia89 pisze:Wklejam zdjęcia kiciuni o której pisałam.
Obrazek Obrazek

Ta kicia jest chora pytam bo ma taki kolor sierści wskazujący jakby była ? Przypomina mi ona naszą wolnożyjacą kotkę, miała też taką brązową sierść :( Po antybiotykach i leczeniu znów na czarną sierść.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 15, 2012 6:42 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Żużu wraca z adopcji? :| nawet tydzień nie minął :?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro sie 15, 2012 7:16 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Czy ktoś gdzieś się wpisze?

13.08 /pon/ Ilka + Kasia89......
14.08 /wt/ Ilk+ Kasia89 mar_tika+mikuś
15.08 /śr/ Kasia89+mikuś SYLWIA
16. 08 /czw/........ HIDI
17.08 /pt/ .......... bubor
18.08 /sb/ wróbelek VICTOR
19.08 /ndz / evik75 Marzena+Zięba

Dziewczyny, póki jeszcze mam wakacje, czyli ten i przyszły tydzień, możecie mnie wpisywać na czwartek rano i niedzielę rano. Czy rzeczywiście immunodol już odwołany?
Jeszcze jedno pytanie: jak czyścicie uszy Józi? Bo ja się boję, żeby jej czegoś nie uszkodzić po tym zabiegu i chyba jestem za delikatna? Czy z nią trzeba na jakieś kontrole chodzić (skoro jestem odpowiedzialna to pytam) i gdzie ewentualnie?
Wyślę jej piękne zdjęcia ewentualnej przyszłej pani.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Śro sie 15, 2012 8:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A ja mam dla Was Kochani propozycję i pytanie . A mianowicie chcialabym postawić u siebie w pracy puszkę do zbierania pieniążków na Kociarnie i pytam jak to mam zrobic?? Czy macie takie puszki , mam zaprzyjaźnioną panią w zoologicznym w DG i myślę że u niej też można by taką puszeczkę postawić. Zawsze pare grosików by wpadło. Czekam na inf mój email: M.czerny@poczta.fm

BialaWilczycaa

Od: Pon sie 06, 2012 20:10

Post » Śro sie 15, 2012 9:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mogę lajtowo wziąć piątek, żeby zamknąć grafik - po zwiększeniu dawki leków i po zmianie pogody czuję się już dobrze, wprawdzie bez szaleństw, ale posprzątać mogę i jeść dać i poczyścić uszi. Przyniosę klucze dodatkowe i książki z bazarku, bo dziewczyny deklarują odbiór osobisty.
Rozumiem, że z leków podaje się tylko fortekor Glutkowi, a czyści uszy Józi, Danielkowi, Rexowi i Don Juanowi?
Nie rozumiem, czemu Żużu się nie spodobała :( nie ma więcej czasu na to, żeby obłaskawić rezydenta?

I jeszcze jedno Basia, czy jest szansa zdobyć zdjęcia czwórki maluchów?
Ostatnio edytowano Śro sie 15, 2012 9:23 przez wiiwii, łącznie edytowano 2 razy
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro sie 15, 2012 9:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ODWOŁUJEMY GRILLA MOI DRODZY, PONIEWAŻ MARNE NIM ZAINTERESOWANIE.
Przyszłoby może 6 osób.....ehh.........trudno.

GRILL ODWOŁANY :wink:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]