K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 9:45 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

annakreft pisze:
pani od Salomona i Filemona to pani Jolanta ? bo oni maja jeszcze jednego opiekuna wirtualnego ?
pozostali wg mojej wiedzy nie maja opiekunów,
przy okazji widziałam na stronie że Astra ma opiekuna wirtualnego - i to nie jestem ja !! A ja jestem opiekunem Astry wirtualnym :(
Mam też pytanie bo na pierwszej stronie wątku nie ma Giny ? Poszła do domu ?

Joanna.
Ciebie nie ma, bo przeoczyłam :oops:
Miszeliny nie ma, bo teraz dopiero zobaczyłam pierwszą wpłatę (ze zeszłego tygodnia)a dopiero wtedy dorzucam opiekunów. Ten weekend jednak był całkowicie fakturowo-przedkontrolny a kolejny jest urlopowy więc podziobię kocie sprawy trochę jakoś w tygodniu.
BTW, wyjeżdżamy z Robertem 28.04 i wracamy 6.05. Niby rzut mokrą czapką od Krakowa ale zasięgu tam nie ma prawie wcale. Więc jeżeli ktoś ma coś pilnego z tymczasami to albo teraz albo po długim weekendzie. Natomiast w trakcie jakieś awarie to kontakt z katgral lub miszeliną, bo jak nie będę latać po drodze wzdłuż działki to nawet sms nie wskoczy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto kwi 24, 2012 9:47 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

a Julka po pani, która poszła do hospicjum, właśnie pojechała do domu, koleżanka Gosi skrzypaczki ją wzięła.

Tweety

Post » Wto kwi 24, 2012 9:48 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:
annakreft pisze:
pani od Salomona i Filemona to pani Jolanta ? bo oni maja jeszcze jednego opiekuna wirtualnego ?
przy okazji widziałam na stronie że Astra ma opiekuna wirtualnego - i to nie jestem ja !! A ja jestem opiekunem Astry wirtualnym :(

Joanna.
Miszeliny nie ma, bo teraz dopiero zobaczyłam pierwszą wpłatę (ze zeszłego tygodnia)a dopiero wtedy dorzucam opiekunów. Ten weekend jednak był całkowicie fakturowo-przedkontrolny a kolejny jest urlopowy więc podziobię kocie sprawy trochę jakoś w tygodniu.
BTW, wyjeżdżamy z Robertem 28.04 i wracamy 6.05. Niby rzut mokrą czapką od Krakowa ale zasięgu tam nie ma prawie wcale. Więc jeżeli ktoś ma coś pilnego z tymczasami to albo teraz albo po długim weekendzie. Natomiast w trakcie jakieś awarie to kontakt z katgral lub miszeliną, bo jak nie będę latać po drodze wzdłuż działki to nawet sms nie wskoczy

Miszeliny tez nie ma, od 3 maja rano.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto kwi 24, 2012 9:52 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:Miszeliny tez nie ma, od 3 maja rano.

czyli do 2.05 ktagral i miszelina, 3-6.05 katgral, wobec której to ponoć strasznie dzikie koty łagodnieją same się pchają na ręce w celu ciachnięcia. Podradiowa panienka pojechała na ciach ledwo zamruczała do Kasi :)

Tweety

Post » Wto kwi 24, 2012 9:56 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:
Tweety pisze:
annakreft pisze:

Joanna.

Miszeliny tez nie ma, od 3 maja rano.

To cudnie że Juleczka ma dom :) A drugi raz cudnie że Gina ma dom (muszę powiedzieć Gercie żeby sobie innego adoptusia wybrała :) )
BTW będę dzisiaj dzwonić w sprawie Żonkila skoro wszyscy wyjeżdżają i zostanę sama w Krakowie :wink:

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto kwi 24, 2012 10:30 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

annakreft pisze:
Tweety pisze:
Tweety pisze:2. Kwesta w Almie na Kościuszki, 4-6.05, godziny standard czyli piątek 18-21, sobota 11-14:30, 14:30-18, niedziela 15-19.
Jako, że to długi weekend chcemy zobaczyć czy jest tyle osób aby ten termin potwierdzić
piątek
- katgral
- annakreft
- mahob
- ...
sobota 11-14:30
- Ania Sz.
- Basia Cz.
- katgral
- Karola M.
sobota 14:30-18
- kocuria
- vanya
- annakreft
- ...
niedziela
- kocuria
- ...
- ...
- ...

Tomasz od Kocurki w rezerwie

przypominam, że do środy musimy dać odpowiedź a jest jeszcze sporo dziur. W najgorszym razie odpadnie niedziela, chociaż w naszej sytuacji finansowej to jest lekkie samobójstwo

ja mogę jeszcze w sobotę popołudniową zmianę

To ja się jeszcze przypomnę z moją prośbą - gdyby ktoś miał życzenie mnie zastąpić na piątkowej kweście to będę wdzięczna :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto kwi 24, 2012 10:43 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:2. Kwesta w Almie na Kościuszki, 4-6.05, godziny standard czyli piątek 18-21, sobota 11-14:30, 14:30-18, niedziela 15-19.
Jako, że to długi weekend chcemy zobaczyć czy jest tyle osób aby ten termin potwierdzić
piątek
- katgral
- annakreft
- mahob
- ...
sobota 11-14:30
- Ania Sz.
- Basia Cz.
- katgral
- Karola M.
sobota 14:30-18
- kocuria
- vanya
- annakreft
- Ania K.
niedziela
- kocuria
- Ania K.
- Tomasz od Kocurii
- ...

przypominam, że do środy musimy dać odpowiedź a są jeszcze 2 dziury i ewentualnie za mahob do przejęcia

Tweety

Post » Wto kwi 24, 2012 14:48 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

no i była dzisiaj pani z prezentami dla naszych kociuchów, dostały po 8 kg calma, intenstinala i renala, oprócz tego wór josery i kilka żwirków. A tak w ogóle to była to jedna z bardziej znanych policjantek w Polsce :wink:

Tweety

Post » Wto kwi 24, 2012 15:33 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Witajcie, prośba wielka o doświadczoną pomoc w wizycie pa dla cudnej "persiczki":
viewtopic.php?f=1&t=141386

Może ktoś miałby "po drodze"?

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Wto kwi 24, 2012 16:16 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:Grafik na maj 2012
Kocimska

poniedziałki rano: WAKAT
poniedziałki wieczór: Monika

wtorki rano: Basia
wtorki wieczór: Milu

środy rano: WAKAT
środy wieczór: Ania Sz

czwartki rano: WAKAT
czwartki wieczór: Miszelina

piatki rano: Basia
piatki wieczór: Milu

soboty rano: Ania Sz
soboty wieczór: Miszelina (5 i 19 maja Annakreft)

niedziele rano: WAKAT
niedziele wieczór: WAKAT

Ja ewentualnie moge odstapić soboty wieczór na rzecz niedziel wieczór.

Biorę poniedziałki, ale dopiero od 14.05 włącznie, bo wcześniej mnie ni ma.
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Wto kwi 24, 2012 17:21 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:Grafik na maj 2012
Kocimska

poniedziałki rano:
mikela
07.05. WAKAT
poniedziałki wieczór: Monika

wtorki rano: Basia (Wakat 01.05)
wtorki wieczór: Milu

środy rano: WAKAT
środy wieczór: Ania Sz

czwartki rano: WAKAT
czwartki wieczór: Miszelina

piatki rano: Basia
piatki wieczór: Milu

soboty rano: Ania Sz
soboty wieczór: Miszelina (5 i 19 maja Annakreft)

niedziele rano:
06.05. mahob
13.05. mahob
WAKAT

niedziele wieczór:
WAKAT
27.05. Mahob
Obrazek

miszelina

Post » Śro kwi 25, 2012 6:34 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

POMOCY!!!!
WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM, ŻE JUTRO PRACUJĘ DO 22 :(
CZY KTOŚ MOŻE WZIĄĆ MÓJ DYŻUR NA KOCIMSKIEJ? PROSZĘ.....
Obrazek

miszelina

Post » Śro kwi 25, 2012 9:30 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Wyniki Bezika:

UREA 28.4 mmol/L (było 30.0 )
CREA 564 umol/L (było 463 )

czyli mocznik mniejszy a kratynina większa :(

zalecenia : nadal dieta nerkowa (ze wskazaniem na karmy royala i hillsa), BENAKOR raz dziennie i kroplówki podskórne w rytmie 2 dni kroplówek, 5 dni przerwy
kroplówek jeszcze nie umiem robić
i jeszcze 1.05 wyjeżdżam na 5 dni...
nie wiem czy już włączać lek, czy zacząć dopiero po długim weekendzie...
też będę potrzebować pomocy i porady :(

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Śro kwi 25, 2012 10:09 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

wczoraj wieczorem na Kocimskiej spokój był, mało kotów na wolności ;) Kamyk miał biegunkę więc Robert, który własnie odwoził Otylke po sterylizacji,dał mu bardzo dobre papu czyli smectę (bardzo dziękuję za pomoc), Kamyk sami rozumiecie był wniebowzięty, że mu się taki smakołyk trafił :twisted:
Emet trafił do klatki na cat-room, a na jego miejsce wczoraj wysterylizowana biało-czarna kotka od katgral. Całe towarzystwo miało kiepski apetyt, więc dałam im małe porcje mokrego.
Weselej i tłumnie było wczoraj na Drukarskiej, odpowiednie koty zostały wczoraj posmarowane, zakroplone, jeden posłużył do nauki wyciągania z transporterka aa jeden szczęśliwiec miał zmierzoną temperaturę :mrgreen: Przybyła nam jedna wolontariuszka chętna na dyżury :1luvu: Strat w ludziach brak, koty zadowolone z fachowej opieki i podania leków :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Śro kwi 25, 2012 13:39 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:POMOCY!!!!
WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM, ŻE JUTRO PRACUJĘ DO 22 :(
CZY KTOŚ MOŻE WZIĄĆ MÓJ DYŻUR NA KOCIMSKIEJ? PROSZĘ.....

Ponawiam prośbę. Ja naprawdę nie dam rady podejść do kotów. A nie wiem, czy ktoś jest jutro rano, bo to był wakat.
Więc zostałyby całą dobę bez jedzenia..
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]