puszatek-45zł

mamaGiny-30

Bonia7-20

na "spłate zadłuzenia u weta" przyszło 100zł od astrael777

Bardzo Wam dziekuję

meggi 2 poproszę o numer konta,żebym za cykloferon Tobie przelała,jak mi siadzie net to znowu bedzie cisza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 poproszę o numer konta,żebym za cykloferon Tobie przelała,jak mi siadzie net to znowu bedzie cisza
BOZENAZWISNIEWA pisze:dzięki Lidka...mamy juz prawie całe towarzystwo zasmarkane,albo załzawione.Jeden lepiej,drugi zaczyna smarkać...Wszystkie dostaja Immunodol teraz ..Tylko Abba raz dostaje,raz nie ..w zaleznosci czy ja złapię, czy nie dam rady podać leków![]()
Mam trochę pracy z kotami w domu...wpisuje tu na biezaco,ale jak znajde chwile to ładnie uzupełnie w poście rozliczeniowym...cierpliwosci
Wpłyneło 60zł(-9,80 za przesyłkę)z bazarku od meg11=50,20bardzo dziekuję
meggi 2 pisze:meggi 2 poproszę o numer konta,żebym za cykloferon Tobie przelała,jak mi siadzie net to znowu bedzie cisza
Bożenko może będzie wcześniej lekarstwo tylko bym musiała wyjechac na dworzec Zachodni i odebrać przesyłke od kierowcy ( 4,5 rano), może w sobote się uda.
ile tych opakowań ma być? dalej 3 opak.
lidka02 pisze:Witam w wietrzny dzień.Bożenko ile masz białaczkowych w domu bo nie czytałam od początku
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Witam w wietrzny dzień.Bożenko ile masz białaczkowych w domu bo nie czytałam od początku
Nie wiemMiałam 3 -teraz znowu dwa...a sa koty jakie były b.blisko z białaczka na poczatku...więc mozliwe,ze sa pozytywne...
lidka02 pisze:Bożenko zamówiłam przez internet beta glukan i dostałam tabletki zamiast tych kapsułeki nie wiem ile tej tabletki moge podać kotu ...wież może
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości