S.K.Niekochane XIX-zapraszamy na bazarek do naszego marketu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 19, 2012 20:47 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

czarny dziki
od 16 02 w schr
chory, oddany przez karmicielkę, która nie umiała go wyleczyc do uspienia
nie został uspiony, bo ma mega dobry apetyt, ładnego kupala
:roll:

Obrazek

MARAT
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
koteczka
od 18 02 w schr
miła, przerazona, młoda
nie znam jej historii, na bank domowy kotek, drzy na rękach jak osika :(

Obrazek

LORETTA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
buro-biały dziki
od 17 02 w schr
nie wiem czemu trafił tu

Obrazek

TORIN
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tarunda która kojarzy wszystkie imiona kotów

czy 59 na pewno bezimienny ?:)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie lut 19, 2012 23:45 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

boże tyle nowych kotkó :(( Mam nadzieje,ze szybciutko przestana byc niekochane... :(

a u nas nie zapeszając dobre wieści ;)
Nie wiem jak to możliwe,ale od momentu jak powiedzialam głośno mężowi,ze jesli sytuacja sie nie poprawi to trzeba bedzie kocurkom szukac domu wychodzącego to jest spokoj ;)
Mam nadzieje,ze to nie jest tymczasowe,ale Figielek sie uspokoil,przestal szalec,sikac,jest grzeczny ;) Normalnie cud i baaardzo sie cieszymy i oby tak bylo juz zawsze ;)
Ozi coraz bardziej ufny,przytyl troszkę,wyglada lepiej - ma juz takie duze i ladne oczka ;) Jeszcze nie jest to zaufania 100% z jego strony,ale jestesmy na dobrej drodze - ale narazie wyglada na to,ze jedyne na czym mu zalezy to jedzenie - moglby jesc 24 h na dobe i wiecznie sie dopomina ;) a je naprawde duzo i ma chłopak apetyt ;) Mam nadzieje,ze teraz bedzie juz tylko lepiej :)

P.S. Tylko nie wiem dlaczego figiel dalej sie "zadowala" ;/ minely juz 2 miesiace...
Ostatnio edytowano Pon lut 20, 2012 12:41 przez Madleine, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Pon lut 20, 2012 0:20 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Madleine bardzo się cieszę :ok:
może chłopaki potrzebowali więcej czasu na zadomowienie

Impreza salsowa bardzo udana - tylko w dołku mnie ściskało z zazdrości jak patrzyłam na te śmigające pary :twisted:
też bym tak chciała śmigać
wczoraj też było fajnie, tylko ludzi mało :evil:
ale dzieciary narysowały piękną kocią galerię
no i domki dla Leosia i Tuljanka bardzo cieszą :1luvu:
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

Post » Pon lut 20, 2012 7:23 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Niestety nie dałam rady dotrzeć na salsę :( :oops:
Kiedyś pewnie opowiem, dlaczego... ;)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lut 20, 2012 8:22 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

A mi całkiem z głowy wyleciało :oops:
Byliśmy w centrum, po 17 pojechaliśmy do domu i TZ zdążył zapiwkować jak ja sobie przed 19 przypomniałam. Nie dało rady już jechać :evil: A autobus w niedzielę to jeździ co godzinę, do tego jakieś 40 minut na dojazd to akurat na koniec bym dojechała :evil:
A ja tak lubię oglądać tancerzy :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lut 20, 2012 12:00 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Burego kocurka pod hotelem Katowice nie ma dziś - czy może trafiło on do Was do schroniska? Podobno kilka osób w sobotę zgłaszało go do obsługi hotelowej, a pani na recepcji dzisiaj nic nie wie. :?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 20, 2012 15:33 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Dziękuję Wszystkim serdecznie, którzy pomogli na salsowej imprezie :) :) bez Was nie dałabym rady :) :) :)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Pon lut 20, 2012 16:15 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Kolejna Akcja Adopcyjna w Katowicach

Silesia City Center !!!!

25- 26 lutego 2012 r

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Pon lut 20, 2012 16:33 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

JOMA-dzięki za info

paulinaelzbieta-to tobie dzieki za zorganizowanie spotkania z salsą :wink:
nawet sobie raz zatanczyłam, partner chyba nie był zachwycony-musiał mnie uczyc kroków :P
W kazdym razie fajnie było spotkac ludzi zbzikowanych na innym pkt niz my, widac ze taniec to ich pasja
Może ktos z nich pomyśli o adopcji zwierzaka przez ten integracyjny wieczór kocio-salsowy :kotek:

Madleine-kciuki zaciskam bardzo mocno, bo jak znam zycie róznie jeszcze może byc, ale może to cały czas był okres adaptacyjny chłopaków i właśnie sie skończył
za to trzymam :ok:

Alienor- biedny kocio :( , do schroniska nie trafił niestety :(

pozdrowienia od Tuljanka
podobno luzik, czuje sie bardzo dobrze w domu
Obrazek Obrazek

rano bnie było nowego kota
za to wiem ze do domu pojechała Kreska :kotek:
rozmawiałam z ludźmi osobiscie, bardzo sie cieszę, fajnie ,,brzmieli,,
maciaszku-za chwilę dodam na 1 stronie numery

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lut 20, 2012 20:42 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Kotek nr 59 który jednak nie ma imienia
będzie się nazywał BRUS :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lut 20, 2012 23:29 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Paulinaelzbieta - świetna robota z ta imprezą charytatywną, jestem pod wrażeniem :D :D
Na początku koło 20ej mieliśmy obawy bo było kilka osób, przed 22gą ludzi zjawili się tłumnie
Krótka i trafna przemowa Małej, nasz skromny obchód, kilka darów od ludzi - fajna sprawa :P
aaa fakt Małą nawet wyrwał jeden koleś i poduczał kroków, i to dwa razy :twisted:
my grzecznie obserwowałyśmy z boczku :P Myślę, że każda z nas chciała zatańczyć ale wstydnisie z nas, a widząc te pary tym bardziej! Jak oni tańczyli :wink:
Ogółem: fajna muzyczka, wesoło, fajne tańce i pląsy ludzi i przy okazji coś pożytecznego odnośnie schroniska
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Wto lut 21, 2012 1:14 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Klika zdjęć z imprezy charytatywnej:
(oczywiście wszystkie są niewyraźne i kiepskiej jakości bo nie chciałam lampy błyskowej używać w większości więc mam za karę :evil: )

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

fajnie było w tym kąciku, tak bezpiecznie :mrgreen:
p.s bardzo podobał mi się ten telebim, zdjęcia kotów, psów, cytaty, hasła, filmiki które już znamy na pamięć co niektórzy ale wzruszają za każdym razem :1luvu:

link do albumiku --> https://picasaweb.google.com/1002008626 ... directlink
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Wto lut 21, 2012 6:52 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Szkoda, że mnie nie było :(
Miałam zamiar dotrzeć, ale biorąc pod uwagę inne wydarzenia tego dnia..... no po prostu nie dałam rady...

Cieszę się, że się dobrze bawiliście :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lut 21, 2012 10:20 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

Podkradłam KRS'a, parę groszy skapnie koteczkom z mojego 1% :wink:
Rewelacyjna akcja salsowa :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto lut 21, 2012 11:43 Re: S.K.Niekochane XIX-z nowym wątkiem w Nowy Rok :)

He he he
na tym zdjęciu ta puszka wygląda jak wielki drin a my jakbyśmy po pięć takich wypiły (przynajmniej ja, no żeby nie było, dziewczyny trzymają pion) :mrgreen:
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

[poprzednia][następna]