Czarna kicia z żółtymi oczkami. 2-3 latka. Wystraszona, ale nie fuka i nie drapie

Nieduzy kocurek wykastrowany z zielonymi oczkami.

Duża koteczka 4-5 latek. Chore ząbki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KoraKora pisze: Nieprawda, że nie można adoptowac zwierzaczków. Sami proszą, żeby je zabierać.
Tajfun pisze:KoraKora pisze: Nieprawda, że nie można adoptowac zwierzaczków. Sami proszą, żeby je zabierać.
a próbowałaś jakieś zabierać? bo ja mam troche inne informacje
KoraKora pisze:Tajfun pisze:KoraKora pisze: Nieprawda, że nie można adoptowac zwierzaczków. Sami proszą, żeby je zabierać.
a próbowałaś jakieś zabierać? bo ja mam troche inne informacje
No zabrane są przeciez dwa kotki.
Co z "jej" kotami?KoraKora pisze:To sa wszystkie kotki z kociarni. A Pani Basia wyjechała i już tam nie pracuje
KoraKora pisze:Te dzikie zostały, a jedną starą kicie slepą zabrała ze sobą.
Tajfun pisze:to jeszcze niestety nic nie znaczy, Magda "upatrzonych" kotów nie ma, natomiast adopcje niektórych psów wstrzymuje skutecznie, niestety ponad 30% Korabiewickich psów to jej ulubione których oddać nie chce,
ARKA pisze:Tajfun pisze:to jeszcze niestety nic nie znaczy, Magda "upatrzonych" kotów nie ma, natomiast adopcje niektórych psów wstrzymuje skutecznie, niestety ponad 30% Korabiewickich psów to jej ulubione których oddać nie chce,
Oby te 70% czyli 350 psow NAJPIERW znalazlo domy to chyba nie bedzie az tak zle? Po co teraz myslec o tych 30% jak 70% czeka na domy?
KoraKora piekne zdjecia kotow bo i koty tez wyjatkowej urody
KIVI72 pisze:Widzę, że wszystko idzie cudownie![]()
więc i nie jestem tu juz potrzebna, wiec zegnam sie z Paniami serdecznie i będę zaglądać rzadziej. Dziś karmienie niedźwiedzi bo są głodne i czekają. miłego św. trzech króli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Wojtek i 44 gości