Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 9:49 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Walentynkowo pozdrawiam wszystkich Zwyrodnialców i wszystkie ciocie,które tak dzielnie walczą o ich lepszy los :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto lut 14, 2012 13:49 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Ja też całuję walentynkowo wszystkie kochane kocie mamy i ciocie!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Wto lut 14, 2012 15:00 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Wszystkim kotowatym najsłodsze buziaki walentynkowe !!!

...................................................................Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 14, 2012 22:15 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Walentynkowo dla kociambrów i opiekunów :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kciuki za Gryzia jutro :ok:

Również szczepimy jutro Rudego na drugi felisvac. Czekamy na info z DS kiedy może przyjąć naszego Radara.

Szkoda, że z Gimlim się nie udało :cry: .Byłaby to fajna i szybka adopcja, bez większego stresu dla niego. Macie Smarti jakieś ładne fotki chłopaka , żeby szybko zdobył czyjeś serce ? Jak sprawa kuwetkowa ? Uspokoiło się ?

------------------------------------------------------------------------------------------

Aga przypomnij mi proszę jeszcze o zdjęciach cmentarnych kotów i żebym wysłała twoje kociambry jutro monice na dzień kota. Proszę o przypominacz jutro późnym popołudniem w sprawie dnia kota :oops:

------------------------------------------------------------------------------------------

Tadeusz u mnie chyba :oops: zarasta (sama nie jestem pewna i często mam jakieś sprzeczne odczucia). Wydaje mi się , że teraz wygryza sobie lekko sierść na przednich łapach. a tylnie powoli zarastają jakby. Karmy dla alergików nie chce jeść, jutro u weta z Radarem zapytam o coś innego. Odrobaczyła go optiverminem w weekend (3 dni z rzędu). Nadal wydaje mi się taki smukły, wręcz chudy w porównaniu z moimi kotami. W domu sytuacja napięta. Do tego rezydent też chyba kwalifikuje się do weta. Ehhhh kocie życie jednym słowem :wink:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto lut 14, 2012 22:34 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

smarti pisze:
smarti pisze:...oto Gimli :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a co to jest Cioteczko Adzi jak nie Gimli :?: :?: :?: :!:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lut 14, 2012 22:54 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Aaaa zdecydowanie Gimli w całej krasie i okazałości :1luvu:

adzi

Post » Śro lut 15, 2012 0:00 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

jakbyś miałą chętnego i potrzebowała foty całego kota to tylko rzeknij slówko :D

smarti

Post » Śro lut 15, 2012 0:28 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

smarti pisze:
smarti pisze:
smarti pisze:...oto Gimli :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a co to jest Cioteczko Adzi jak nie Gimli :?: :?: :?: :!:

O matko, jaki piękny :1luvu:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lut 15, 2012 12:07 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Dziewczyny Kochane, miejscie oczy i uszy otwarte w kwestii transportowej, bo szczytem moich marzeń byłoby gdyby Garfi załapał się na stopa do Warszawy już JUTRO! Jutro mam cały wolny dzień i dużo czasu żeby pomóc Pani Marzenie w przyniesieniu rudaska do domu i oswojeniu go z rezydentką itp.

Będę przeglądać wątki transportowe!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Śro lut 15, 2012 22:53 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Paula - napisałam na FB. Obecnie na tapecie jest temat transportu w sobotę (ok 12). Jedzie Marlena z 3miasta. Mamy mały problem z Kaleido związany z dostarczeniem kocia, ale coś będziemy myśleć. Powiedz proszę jak wygląda u was kwestia soboty ?

-----------------------------------------------------------------------

Garfi dostał dzisiaj drugi felisvac, widać , że zaczyna już zarastać. U weta był grzeczny. Razem z nim zabrałam rezydenta po drodze, który generalnie rzecz biorąc rozpirzył klinikę 8O W porównaniu z Rudym wyszedł na bandytę wręcz :twisted:

adzi

Post » Czw lut 16, 2012 0:55 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Kochana, bo jeszcze nie widziałaś co u weta potrafi wyczyniać Gryzio Gryzoslaw:DDD Odpomponiony juz dzis z reszta i zly, ze jesc nie daja :twisted:

Jutro będę wiedziała jak sobota wyglada dla Pani Marzeny, dla mnie zdecydowanie lepsza sobota niz piatek :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Czw lut 16, 2012 19:27 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

PILNE !!! Gdańszczanie - potrzebujemy pomocy w transporcie Garfiego. Chłopak jest u Kaleido , która w piątek ok 1730 wychodzi do pracy, wraca w sobotę rano. Chłopaka musimy dostarczyć do obwodnicy na 730w sobotę, ja oczywiście mogę to zrobić. Sęk w tym, że Kaleido może nie zdążyć z pracy na 7.

W piątek jestem w pracy od rana do 1730/1845 Wrzeszcz/Oliwa.

Jakieś pomysły. Koleżanka Marlon, która jedzie do Wawy mieszka w Rumii. Może ktoś może pomóc w piątek, albo przenocować zbója :) :?: Szkoda go stresować przed DS, bo już miał 2 TDT, ale chyba nie ma wyboru -

adzi

Post » Czw lut 16, 2012 22:49 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

Bym zapomniała w ferworze walki :oops: Info od Praksedy o Rózi i Guciu z tego tygodnia: "Rózia już łazi swobodnie, nie ucieka. Ale żadne nie da się dotykac. One sie kochają naprawdę. Bawią się, Gutek ją gania, przytrzymuje łapą, on piszczy ale potem go zaczepia. Widać czułość. On za nią chodzi i tak grucha jak kocur do kotki. Gdyby nie, to że kastrowane, to pomyślałabym, że to takie zaloty.
Gutek jest wścibski i jak zapomni, że "trzeba się bać", to wszędzie go pełno, sprawdza każdą nową rzecz, torbę, zakupy, rękawiczki itp."

adzi

Post » Czw lut 16, 2012 22:56 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

smarti pisze:jakbyś miałą chętnego i potrzebowała foty całego kota to tylko rzeknij slówko :D

:D Iwona - kwestia kuwety się ustabilizowała ? Ma Gimli tablicę, gumtree i takie tam ?

adzi

Post » Czw lut 16, 2012 23:47 Re: ZwyrodnialcyGDN/brak miejsca na noc/transprtu pt/sob str. 51

Adzi wezme go do lazienki na noc ale przywiez go do Rumi, powiedz Agnieszce M. ze wezme tez biala ale musi mi ja dostarczyc wieczorem i odbiorca musi sie pojawic w tym samym miejscu co kituni, co Wy na to? Daj znac na tel bo nie bede miala jutro czasu na kompa.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

[poprzednia][następna]