Walentynkowo dla kociambrów i opiekunów
Kciuki za Gryzia jutro
Również szczepimy jutro Rudego na drugi felisvac. Czekamy na info z DS kiedy może przyjąć naszego Radara.
Szkoda, że z Gimlim się nie udało

.Byłaby to fajna i szybka adopcja, bez większego stresu dla niego. Macie Smarti jakieś ładne fotki chłopaka , żeby szybko zdobył czyjeś serce ? Jak sprawa kuwetkowa ? Uspokoiło się ?
------------------------------------------------------------------------------------------
Aga przypomnij mi proszę jeszcze o zdjęciach cmentarnych kotów i żebym wysłała twoje kociambry jutro monice na dzień kota. Proszę o przypominacz jutro późnym popołudniem w sprawie dnia kota
------------------------------------------------------------------------------------------
Tadeusz u mnie chyba

zarasta (sama nie jestem pewna i często mam jakieś sprzeczne odczucia). Wydaje mi się , że teraz wygryza sobie lekko sierść na przednich łapach. a tylnie powoli zarastają jakby. Karmy dla alergików nie chce jeść, jutro u weta z Radarem zapytam o coś innego. Odrobaczyła go optiverminem w weekend (3 dni z rzędu). Nadal wydaje mi się taki smukły, wręcz chudy w porównaniu z moimi kotami. W domu sytuacja napięta. Do tego rezydent też chyba kwalifikuje się do weta. Ehhhh kocie życie jednym słowem