TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2011 7:04 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

mogę tylko trzymać :ok: :ok: żeby się poukładało
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 03, 2011 10:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Emi zaczęła jeść sama :lol: :lol: :lol:

No jak ślicznotka zabiera się samodzielnie do jedzenia to dobry znak,za apetyt :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob gru 03, 2011 11:05 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Emi już po podaniu kroplówki , zjadła odrobnke sama i w nocy sama zrobiła siku a teraz mam ją na reku ii pisze jedna reka ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob gru 03, 2011 11:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob gru 03, 2011 13:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Skoro jeden zastrzyk tygodniowo kosztuje 17zł to należy pomnożyć to przez 4 - 5 tygodni zależnie od miesiąca :wink:

no wlasnie to chcialam wiedziec, czy to cena jednej dawki czy za miesiac :)
W tej chwili jestem doslownie w przelocie, wieczorem jak wroce do domu to uzupelnie info na FB :)

Justa&Zwierzaki pisze:Emi zaczęła jeść sama :lol: :lol: :lol:
8O 8O NAPRAWDE??!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: HIP HIP HURAAA!!! :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzielna mala gwiazdeczka :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 03, 2011 16:48 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

za malutką naszą gwiazdeczkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Post » Sob gru 03, 2011 18:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 03, 2011 19:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Mam totalnego doła i jestem wkurzona :evil: Kojarzycie pewnie kotkę Plamkę którą dokarmiam i co chwile rodzi maluchy , niestety tym razem tez urodziła i je wyprowadziła . Planowana łapanka miała być jutro maluchów i Plamki która jest bardzo ciężko złapać :roll: ( od 3 lat ja próbuje złapać )
No i nawet udało mi sie ustalić w czyjej jest piwnicy i sie ucieszyłam że nie będziemy na dworze jej łapać :ok:
No ale czar prysł jak weszłyśmy dziś do piwnicy a na korytarzu leżał juz martwy kociak [*] a niedaleko niego dziwna wędlina , podejrzewam że była w niej trucizna a ten drugi ma bardzo chore oczko ...
Teraz jest tam zainstalowana klatka - łapka i może sie tym razem sie złapią :|

A druga sprawa to kolejny porzucony domowy około 4 miesięczny kociak :( , bardzo podobny do Urwiska , na szczęście wzięła go ode mnie koleżanka na DT , no ale ja jej obiecałam że znajdę dla niego dom , ale nie mam za co wykupić mu ogłoszeń , napisze do Itaki i może zrobi mu allegro :| Filipek chodzi do kuwety :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 03, 2011 20:33 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ja p*lę :( :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 03, 2011 20:34 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociak już złapany , mam go na kwarantannie , niestety ma kk i jedno oczko w poważnym stanie :( . Na Plamkę nadal jest zastawiona pułapka ...

Musze z nim rano do weta bo nie mogą razem z Emi jechać tym samym transportem bo Emi w Ciężkom stanie a Kacperek ma kk ... a jeszcze nie mam transportu :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 03, 2011 21:10 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Emi nie daj sie, kochanie, prosze Cie :1luvu: nie rob nam tego! Czy ty wiesz, ile serc rozkochalas w sobie? Blagam, malenka! Chce znow zobaczyc, jak szalejesz, jak biegasz po pokoju jak tajfun, jak sie bawisz z Urwisiem :1luvu: Co z tego, ze jestes kaleka? Phi, dotad sie tym nie przejmowalas i radzilas sobie znakomicie z przeszkodami, podziwialam Cie, jak sprytnie znajdujesz sposoby na trudnosci, jak wytrwale do tego dazysz...
Chce Cie taka pelna zycia i energii widziec jeszcze caaaaale dlugie lata, wiec nie poddawaj sie, walcz, kochanie moje, walcz :ok:

Plamka.. Ech... brak slow.
Kacperek, Filipek... obyscie juz nigdy wiecej nie musialy byc bezdomne i nie podzielaly losu Plamki.

Kociara82

Post » Sob gru 03, 2011 23:37 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kacperek od Plamki

Ma ok 2 miesiące, jest chory na KK
:(
Obrazek

Filipek ma ok 4 miesięcy, jest odrobaczony i bardzo proludzki

Obrazek Obrazek Obrazek

Emi podczas kroplówki
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob gru 03, 2011 23:38 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Oczka Kacperka po czyszczeniu i podaniu kropli

Obrazek

Przypomnę o bazarku dla Emi, który zrobiła alab108
alab108 pisze:ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA EMI :1luvu: viewtopic.php?f=20&t=136525
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie gru 04, 2011 9:23 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Filipek podobny do Urwiska :D za zdrówko kociastych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rudy kociak

Post » Nie gru 04, 2011 13:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

bardzo podobny :)
Kacperek bedzie slicznym kiciusiem, jak sie wyleczy z tego paskudztwa. :)

Justa, czy nie da sie jakos sprawdzic, czy w tych parowkach faktycznie nie bylo trutki i zbadac zwlok kociaka na obecnosc trucizny? Chodzi mi o to, zeby odpowiednie organy to sprawdzily i jesli by sie przypuszczenia potwierdzily-by winni poniesli za to kare.

Kociara82

[poprzednia][następna]