Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze::mrgreen:
terenia1 pisze:No więc faktycznie - Kocia Chatka wysprzątanakoty na zdrowej miały duży szok
ale z przyjemnością wróciłay na stare włości - Gosia wypucowała wszystkie kosze, koszyki, kontenerki itd, wszyskie posłanka wymienione, drapaki wyczyszczone, jedzenie posegregowane, z lekami miałyśmy spokój bo Wiesia wszystko pięknie posegregowała i opisała
mam nadzieję że nie nabałaganimy w lekach
![]()
Podłogi pomyte, śmieci wywalone - tak że spędziłyśmy wspólnie miłe sobotie popołudnie, Dorotka rano włączyła lampe na zdrowej i obrobiła ranny dyżur![]()
A tu ekipa sprzatająca ze wspomagaczamichciałyśmy napoić Pędzla ale się nie dał
![]()
wiesiak pisze:Grupowe zdjecia to przed pracą czy po ? Takie uśmiechniete i zadowolone !
Dorota Wojciechowska pisze:A czy dzisiaj rano ktos jest u koteckow? I grafik na nastepny tydzien
jadziaII pisze:Dorota Wojciechowska pisze:A czy dzisiaj rano ktos jest u koteckow? I grafik na nastepny tydzien
Pojde
gosiakot pisze:jadziaII pisze:Dorota Wojciechowska pisze:A czy dzisiaj rano ktos jest u koteckow? I grafik na nastepny tydzien
Pojde
Dziś po raz nie wiem już który ratuje nas Jadzia , której należą się od nas nieustające podziękowania![]()
Jadzia bierze wszystkie dyżury , na które nie ma chętnych mimo, że sama ma pod opieką kilkanaście kotów w domu., więc zdecydowanie ma co robić. Dzięki Jadziu - tym razem w imieniu kotków - w końcu to moja rodzina
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 599 gości