Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 03, 2011 19:01 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Zosiu mocno trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro sie 03, 2011 19:16 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Za Maurycego bardzo. Żeby wszystko było dobrze.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro sie 03, 2011 19:18 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Oczywiście,że trzymamy kciuki z Twojego czarnego kocurka i wszystkie inne kociaste :ok:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Śro sie 03, 2011 20:23 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

I ja też :ok: :ok: :ok: Dużo zdrówka.
po_prostu_kaska

Post » Czw sie 04, 2011 5:41 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Jak dzisiaj?
Próbowałam złapać kotkę do sterylizacji, ale tego lata to jest okropne: choruję ja i nie mogłam robić wszystkiego, co potrzeba, a na dokładkę do naruszenia chwiejnego systemu na podwórku przyczyniła się pani gubiąc kotkę i szukając jej w nieodpowiedzialny sposób. W dodatku myślę, że to jest właśnie ta kotka, którą kiedyś pani złapała i wypuściła po dramatycznych przejściach w łazience. Jakie mam szanse wobec tego? Mizerne :( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 12:35 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Dzisiaj już przed 7 wybyłam z domu koty i psy patrzyły zdziwione ,ze tak wcześnie znów wychodzę ,rozbisurmaniły się przez lipiec i muszą wrócić na właściwe tory.Tajfun biegał w swoim szybkim tempie jak zawsze.Falusia śpi na krzesełku obok mojego biurka w pracy więc kot zawsze przy mnie jest. :ryk: Zosiu jak Maurycy?Kciuki są cały czas.

horacy 7

Post » Czw sie 04, 2011 12:49 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Mauryca już dziś zawiozłam na kroplówkę, to mogę odetchnąć :oops:
Ku mojemu zaskoczeniu jak na takie fatalne wyniki jest bardzo ożywiony...
Pokotłował się z Mućką, zjadł trochę... Przepraszam, że Wam głowę zawracam moimi kocimi problemami, ale czasem wprost nie potrafię opanować stresu...
Jutro będziemy znowu pobierać krew.... Ale jutro też wreszcie będzie Renifer... to jakoś rozładuję swój stres...
(Nie znaczy to oczywiście, że będę używac przemocy, po prostu nie będę sama z kocimi smutkami)

Gdyby jeszcze ta kocia wariatka nie biła wszystkich.
Dziś nad ranem dostała szału i stłukła po kolei każdego kota...
Jeszcze nie miałam do czynienia z takim agresorem....
Im pewniej zaczyna się czuć w domu tym jest groźniejsza... Ryczy jak lew i bije pazurami...
Ja też się boję :mrgreen:

Małgoniu, oj, ty to masz problemy, bo niestety głupi ludzie potrafią więcej popsuć w krótkim czasie aniżeli mądrzy zdołają przez długi czas naprawić.
Że też nie można tej kobity spacyfikować :evil:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sie 04, 2011 13:10 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

meksykanka pisze:Przepraszam, że Wam głowę zawracam moimi kocimi problemami, ale czasem wprost nie potrafię opanować stresu...

A Ty za co przepraszasz? 8O
:( gdybym mogła pomóc, zrobiłabym to.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 13:12 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Zobaczcie, co zrobili kotce w schronisku w Olsztynie
s. 77
:evil: :evil: :evil:
viewtopic.php?f=1&t=129032&view=unread#unread
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 13:45 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Przeczytałam... smutne... i potwierdzające niestety nasze stereotypy :(
Żeby się ta kotunia znalazła :ok: :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw sie 04, 2011 13:45 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

To jest nie tylko smutne, to po prostu skandal.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 13:47 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Skandal swoją drogą... granda, brak odpowiedzialności i....

Smutne ze względu na kotunię, której to dotknęło :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw sie 04, 2011 17:12 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

Niestety wetom też brakuje wyobraźni,ja zostawiając kota w lecznicy na kastrację odnalazłam go w kominie tzn.otworzono transporter i kot zniknął,szukano go w okolicy lecznicy a kot siedział w kratce wentylacyjnej.Znalazł sie po kilku godzinach,a lekarka się z tego śmiała ,ja zaś myślałam ,że coś mnie trafi.Cóż tu dodać. :cry: Cieszę się ,że Maurycy po kolejnej kroplówce i mam nadzieję ,ze jutro będą lepsze wyniki. :ok:Dzisiaj też w pracy usłyszałam ,ze mężczyzna jadący rowerem do pracy usłyszał piski nad jeziorem ,zatrzymał się i znalazł trzy szczeniaki w worku w jeziorze dwa się utopiły jeden żył bo wydostał się i trzymał gałęzi.Koszmar. :cry:

horacy 7

Post » Czw sie 04, 2011 18:42 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

horacy 7 pisze:Niestety wetom też brakuje wyobraźni,ja zostawiając kota w lecznicy na kastrację odnalazłam go w kominie tzn.otworzono transporter i kot zniknął,szukano go w okolicy lecznicy a kot siedział w kratce wentylacyjnej.Znalazł sie po kilku godzinach,a lekarka się z tego śmiała ,ja zaś myślałam ,że coś mnie trafi.Cóż tu dodać. :cry: Cieszę się ,że Maurycy po kolejnej kroplówce i mam nadzieję ,ze jutro będą lepsze wyniki. :ok:Dzisiaj też w pracy usłyszałam ,ze mężczyzna jadący rowerem do pracy usłyszał piski nad jeziorem ,zatrzymał się i znalazł trzy szczeniaki w worku w jeziorze dwa się utopiły jeden żył bo wydostał się i trzymał gałęzi.Koszmar. :cry:

Śmiała się? Jest kilka przymiotników, których chętnie użyję :evil:
Potwornie śmieszne.
A jeśli chodzi o znajdowanie piesków/kotów w workach - ludzie to potwory. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw sie 04, 2011 19:40 Re: Szczytno - rudaski [*], Hrabia [*] Tak strasznie smutno...

MalgWroclaw pisze: A jeśli chodzi o znajdowanie piesków/kotów w workach - ludzie to potwory.

Niestety to prawda :(

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

[poprzednia][następna]