KOTEK1988 pisze::oops: Zaglądamy po długiej nieobecności![]()
ide doczytać co mnie omineło
a tu wesolo sie bardzo zrobilo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOTEK1988 pisze::oops: Zaglądamy po długiej nieobecności![]()
ide doczytać co mnie omineło
lidka02 pisze:phantasmagori pisze:Modlitwa kobiety przy posiłku: "Panie Boże spraw, aby wszystkie kalorie poszły w cycki"
To mi tak przypadłoże aż się rozczuliłam a mi się to nie zdarza
.Od dziś będe sie modlić tak jak napisane po waszemu oby Bóg mnie wysłuchał
![]()
bo jak nie to znów zostanie gąbka jako uzupełniacz
![]()
![]()
![]()
A to do Rudej 46kg wstydja mam 66 wczoraj u wet się ważyłam i sie przeraziłam i co tu zrobić , ćwiczyć mi sie nie chce po co się męczyć
![]()
![]()
.Kiedyś będe jak szkielet
![]()
Miłego dnia i głaski dla futrzaków.
rudy kociak pisze:phantasmagori pisze:Modlitwa kobiety przy posiłku: "Panie Boże spraw, aby wszystkie kalorie poszły w cycki"
Ciekawe gdzie u mnie idzie bo w cycki to niew biodra tyż nie
o już wiem rozpływa się w powietrzu
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:kamari pisze:Robisz wszystko idealnie, po prostu czasem coś wyskakuje.
niestety tak czasem bywa, to jest niezalezne od nas. Moze tak mialo byc, moze tak chcial los, moze takie przeznaczenie bylo, karma... nazywajmy to jak kto chce. Ale fakt, bywa nieraz, ze mimo, iz czlowiek na glowie staje, daje z siebie wszystko, a jednak albo nie widac efektow albo sa odwrotne do oczekiwanych, albo jeszcze przykre niespodzianki wyskakuja.
Justa&Zwierzaki pisze: nie wszystko da sie przewidzieć , przed wszystkim uchronić ...
lidka02 pisze:Witam z rankai co tam u kociaków i psiaków jak humorki broją
![]()
Tak sie skupiłam na waszej modlitwie i nic cycki nie rosną , może źle to robie .Komu ta modlitwa służyła przyznać sie no i wtedy mi napisać jak trzeba się modlićPozdrawiam w wietrzny dzień.
lidka02 pisze:Witam z rankai co tam u kociaków i psiaków jak humorki broją
![]()
Tak sie skupiłam na waszej modlitwie i nic cycki nie rosną , może źle to robie .Komu ta modlitwa służyła przyznać sie no i wtedy mi napisać jak trzeba się modlićPozdrawiam w wietrzny dzień.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 223 gości