cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 19:40 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Adaś jest ślicznym i turlającym się po boksie kotkiem :) 100% miziak z niego.Dziś tez mnie zaskoczyła swoja urodą Czika to drobna puchata czarna kuleczka.

A co z Sajmonem?Pojechał do adopcji?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie cze 26, 2011 20:33 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

kiedy mania wychodzi z boxu?

czy ja mam łapać tą dziką kotke z maluchami o których wspominałam wczesniej już??

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Nie cze 26, 2011 22:25 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

mar_tika pisze:A co z Sajmonem?Pojechał do adopcji?

Sajmon pojechał w zeszłą niedzielę.
MIKUŚ

Post » Nie cze 26, 2011 22:36 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Mania musi siedzieć do końca leczenia w boksie. To potrwa jeszcze ze 2-3 dni. Jej potencjalny dom się nie odezwał niestety :?

Na jej miejsce przyjedzie kotka do zabiegu od caldien. Kotka prawdopodobnie nie ma oka. Będzie potrzebna interwencja chirurga.

Czarna kotka - umówimy jej zabieg. Potem może chodzić po kociarni.

Adaś do końca leczenia musi siedzieć w boksie.

Z tego wynika że póki co nie mamy miejsca. Może w sobotę, niedzielę :roll:

No i kenel jest u Martyny. Ma 3 nasze maluszki (dzieci Mani).
MIKUŚ

Post » Nie cze 26, 2011 22:37 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Problem rozwiąże się całkowicie gdy Paweł zrobi jeszcze 3 boksy dla Nas :1luvu:

Wtedy nie będzie juz tego typu dylematów.
MIKUŚ

Post » Nie cze 26, 2011 22:50 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

miaukunke macie? :1luvu: :1luvu: uwielbiam miaukunki, sa przepiekne, naprawde, niesamowita uroda :1luvu: foto plis :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie cze 26, 2011 23:01 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Kociara82 pisze:miaukunke macie? :1luvu: :1luvu: uwielbiam miaukunki, sa przepiekne, naprawde, niesamowita uroda :1luvu: foto plis :1luvu:

Mamy, mamy...... co prawda jest jeszcze w domu, ale szukamy jej Nowego Domku :)

Mogą być rano fotki :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie cze 26, 2011 23:11 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

spoko, poczekam :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon cze 27, 2011 8:07 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:A co z Sajmonem?Pojechał do adopcji?

Sajmon pojechał w zeszłą niedzielę.

Czy wszystko w porządku w nowym domu?Sprawdź proszę chcę go przenieść do wyadoptowanych i pozdejmowac ogłoszenia

Czarną w tym tyg umówię na zabieg

mar_tika

Post » Pon cze 27, 2011 8:29 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Pani która adoptowala Kicusia prosi i dokumenty adopcyjne.

Czarna umówiona na jutro na zabieg Bardzo proszę wieczorny dyżur o nie karmienie kotki.

mar_tika

Post » Pon cze 27, 2011 19:53 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Baśka mała właśnie mi zwymiotowała, więc nie wiem, czy to jednorazowa niestrawność ,czy coś w nocy się wykluje.
Jeżeli z Darią będzie jutro niewyraźnie muszę iść rano do lekarza,bądź w pogotowiu dam ci rano znać.

mar_tika

Post » Pon cze 27, 2011 20:00 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Tak. Sajmon-a zdecydowanie można przenieść. Dom ma super. Z resztą Pan sam się kontaktuje i mam na bieżąco relacje. :wink:

Co do dokumentów wiem, czytałam, rozmawiałam.

Co do Czarnej to muszę wiedzieć najpóźniej o 8 rano. :wink:

I Marta proszę pamiętaj o jeszcze jednej kotce. Co rano Ci mówiłam.
MIKUŚ

Post » Wto cze 28, 2011 8:11 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

Maincoon - kocica - sterylizowana. Ma 3 latka. Niestety szukamy jej domu, ponieważ źle zareagowała na małe dziecko, któr sie pojawiło w domu. Ludzi już rok próbują i starają się by było lepiej. No niestety kotaka bardzo, bardzo się stresuje. Wylizuje się nagminnie robiąc sobie duże rany :( Niestety dzieci rosną pomału. Ludziom jest bardzo przykro że muszą ją oddać, ale to w tym wypadku dla dobra kotki :lol:
Szukamy dla niej domu bez małych dzieci!!

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Kontakt z psem ma bardzo dobry. Może przebywać z innymi zwierzętami. Co do kotów mieszka z jeszcze jednym kotem. Są zaprzyjaźnieni.

ObrazekObrazek
MIKUŚ

Post » Wto cze 28, 2011 16:36 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

znajoma ma w domu kotke, niestety byla nie wysterylizowana i ma teraz 3 kociaki do oddania, maja 7 tygodni na razie, nie zna płci

Obrazek ObrazekObrazek

prosiła żeby jakoś je poogłaszać więc daję znać i tutaj. mowiłam jej, że tak szybko to one teraz nie pójdą bo plaga maluchów :(

kingusiak

Od: Wto maja 10, 2011 20:37

Post » Wto cze 28, 2011 17:31 Re: Kocia Przystań -Zuzia dostała już pomoc - teraz CZEKA ADAŚ!!

[quote="MIKUŚ"]Maincoon - kocica - sterylizowana. Ma 3 latka. Niestety szukamy jej domu, ponieważ źle zareagowała na małe dziecko, któr sie pojawiło w domu. Ludzi już rok próbują i starają się by było lepiej. No niestety kotaka bardzo, bardzo się stresuje. Wylizuje się nagminnie robiąc sobie duże rany :( Niestety dzieci rosną pomału. Ludziom jest bardzo przykro że muszą ją oddać, ale to w tym wypadku dla dobra kotki :lol:
Szukamy dla niej domu bez małych dzieci!!quote]

Taaa ludziom jest przykro :evil: a mi jest bardzo szkoda tej kotki. czy oni w ogole probowali czegokolwiek, zeby kotka poczula sie lepiej przy dziecku?? zapewne nie. biedna kicia- po 3 latach taki los :( rece opadaja...

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

[poprzednia][następna]