Afra666 pisze:Widziałam końcówkę tylko, pani coś mówiła, że ten co nagrywał powinien mieć z psychologiem jakieś spotkania itd.
Lepiej nich opisze to ktoś, kto widział całość.
Na polsacie ma być też?
Ponoć tak, czekam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afra666 pisze:Widziałam końcówkę tylko, pani coś mówiła, że ten co nagrywał powinien mieć z psychologiem jakieś spotkania itd.
Lepiej nich opisze to ktoś, kto widział całość.
Na polsacie ma być też?
Agor-ia pisze:edit: rany ich bylo tam wiecej, w domu zwyrodnialca![]()
GDZIE BYLI RODZICE K..WA ?!
Zofia&Sasza pisze:vega013 pisze:kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!
Uważam, że to dziecko ma już bardzo skrzywioną psychikę. To mały psychopata. Owszem, psychopata z winy patologicznego otoczenia, ale trzy-, czteroletnie dziecko doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że krzywdzi i sprawia ból.
Kto nagrywał wyczyny tego małego zwyrodnialca? Ojciec?
To nie jest prawda. A o tym czy ktoś jest, czy nie jest psychopata może zdecydować psycholog. I to po wnikliwym badaniu.
Do zatrzymania doszło w jednym z krakowskich mieszkań dzisiaj po godzinie 15. - Zatrzymaliśmy 15-letniego chłopaka i wygląda na to, że to on nakręcił ten film - powiedział w rozmowie z TVN24 asp. Dariusz Nowak, rzecznik małopolskiej policji. Dodał, że dziecko, które bezpośrednio w filmie znęca się nad zwierzęciem to 3-letni brat zatrzymanego.
Kot, nad którym znęcano się przeżył całe wydarzenie. - Ale w mieszkaniu znaleźliśmy także trzy inne koty i dwa psy. Zostały zabrane do azylu. Teraz weterynarz musi je zbadać i sprawdzić, czy też przypadkiem nie znęcano się nad nimi - wyjaśnił rzecznik prasowy.
Afra666 pisze:POLSAT TERAZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości