K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 22, 2010 21:06 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Akima pisze:
noemik pisze:Gracja,
Robert weżmie dziś paczki karmowe ode mnie i dostarczy na kocimską.
Robert, dzięki wielkie.

Gracja, dziękuję, że rozwieziesz te, co możesz.

Nie wiem gdzie Pani Jasia mieszka. Drogę do Pan Helen znam aż za dobrze.
Mistrzem kierownicy to ja nie jestem. Nei zapędzam się na Hutę, byłam raz i omal nie straciłam życia. Dzicy kierowcy dzikie obyczaje. Ja jeżdzę trasami, które dobrze znam. Na inne zapuszczam się jak mam nóż na gardle :-[size=150]( Dooopa ze mnie a nie kierowca.

Przepraszam, ale to moj tekst :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro gru 22, 2010 22:10 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja robilam rozne badania mojej kotce w Centrum Badan Mikrobiologicznych I Autoszczepionek na Slawkowskiej 17, wejscie rowniez od ul. sw.Jana 22. Tylko juz nie pamietam cen, bo juz troche czasu temu to bylo. Ale zrobili dobrze i kota zdrowa do dzis.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Śro gru 22, 2010 22:41 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Jutro Robert przywozi z Dobrego Weta Katię i Prążka spod salonu forda. Będą na kociarni, trzeba im będzie podawać leki, Prążkowi na pewno dwa razy dziennie. Kubuś katowicki pojechał z dr Iwoną do niej do domu, Kubuś z Nowej Huty zostaje w Dobrym Wecie, bo jemu leki raz dziennie, Borys od pani z II Pułku wraca do domu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 22, 2010 23:07 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

A ja mam dwie dobre wiadomości : Negrita miała dzisiaj wizytę zapoznawczą i w poniedziałek pójdzie do swojego domku. Dlaczego dopiero po świętach - Państwo gdy zobaczyli, że jest nieco spłoszona ich obecnością i mając na uwadze świąteczną wizytę rodziny z dużą ilością dzieci zadecydowali, że lepiej poczuje się u siebie w spokojniejszej atmosferze.
BarbAnn - to Twoja zasługa, zakochali się w Negricie ( a właściwie w jej wielkich oczach) po obejrzeniu Twoich zdjęć !!!
Drugi news dotyczy Stefana-Krecika, byliśmy dzisiaj u weterynarza, oczko i blizna pooperacyjna mają się znacznie lepiej, został jeszcze raz odrobaczony, po Nowym Roku szczepienie. Z malucha rośnie prawdziwy łobuz - walczy z myszkami, biega jak szalony, niestety, bardzo lubi gryźć, najchętniej moją rękę, ale nie pogardził też internetowym kablem pozbawiając mnie na jakiś czas łączności ze światem :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Śro gru 22, 2010 23:23 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kinga Warmijska pisze:A ja mam dwie dobre wiadomości : Negrita miała dzisiaj wizytę zapoznawczą i w poniedziałek pójdzie do swojego domku. Dlaczego dopiero po świętach - Państwo gdy zobaczyli, że jest nieco spłoszona ich obecnością i mając na uwadze świąteczną wizytę rodziny z dużą ilością dzieci zadecydowali, że lepiej poczuje się u siebie w spokojniejszej atmosferze.
BarbAnn - to Twoja zasługa, zakochali się w Negricie ( a właściwie w jej wielkich oczach) po obejrzeniu Twoich zdjęć !!!
Drugi news dotyczy Stefana-Krecika, byliśmy dzisiaj u weterynarza, oczko i blizna pooperacyjna mają się znacznie lepiej, został jeszcze raz odrobaczony, po Nowym Roku szczepienie. Z malucha rośnie prawdziwy łobuz - walczy z myszkami, biega jak szalony, niestety, bardzo lubi gryźć, najchętniej moją rękę, ale nie pogardził też internetowym kablem pozbawiając mnie na jakiś czas łączności ze światem :D

bardzo dobre wieści:)

a ja mam pytanie, kto potowarzyszy mi we wtorek w godz 16-20 na Ciuchowisku?, bo zostałam nagle, ale w sposób usprawiedliwiony, bez pary

Tweety

Post » Śro gru 22, 2010 23:35 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Na czym polega ciuchowisko ?
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Śro gru 22, 2010 23:37 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Jafusia pisze:Na czym polega ciuchowisko ?

to będzie taki kiermasz na rzecz zwierząt, będziemy sprzedawać piasek beduinom i lód Eskimosom :wink:

Tweety

Post » Śro gru 22, 2010 23:44 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

jeśli wtorek to 28.12.10 to mogę potowarzyszyć :D ale z obstawą, jak nie przeszkadza to można na Nas liczyć :)
Można jakieś fanty jeszcze przynieść? Mam np. kożuszek na zbyciu, którego ze względów światopoglądowych nie mam zamiaru używać.

Obrazek Obrazek

Jafusia

Post » Śro gru 22, 2010 23:47 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Jafusia pisze:jeśli wtorek to 28.12.10 to mogę potowarzyszyć :D ale z obstawą, jak nie przeszkadza to można na Nas liczyć :)

obstawa obcojęzyczna? :wink:
zapraszam do pomocy :)

możesz przynieść co uważasz.
Jeszcze pytanie o poniedziałek popołudnie czy raczej wieczór na kociarni. Trzeba będzie przygotować wszystko, posegregować, poprzedzielać ceny itp. Kto może?

Tweety

Post » Czw gru 23, 2010 0:01 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Niestety poniedziałek pracuję od 10 do 22 więc nie dam rady pomóc :(

A obstawa tak jak najbardziej obcojęzyczna :wink:

Z nowości u nas: nastroje nie uległy większym zmianom, Czarna Mamba nadal nie lubi Ryśki, Ryśka ucieka i mieszka za zamkniętymi drzwiami. Z dobrych wiadomości - rana zagoiła się bez powikłań a z Ryśki robi się przytulaczek, udreptywaczek i miziaczek :mrgreen: sama już domaga się pieszczot :D

Obrazek Obrazek

Jafusia

Post » Czw gru 23, 2010 6:15 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Grafik dyżurów w kociarni na styczeń 2011:
poniedziałki wieczór - miszelina - proszę o zamianę
wtorki wieczór - wislackikot
środy wieczór – Kocuria
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu

soboty rano - Milu
soboty wieczór – miszelina/ Anna Sz.
niedziele rano - kasumi
niedziele wieczór - Kinga Warmijska

Czy ktoś mógłby przejąć moje poniedziałkowe wieczory?
Wtedy ja odciążyłabym wislackiegokota i wzięła wtorki. On i tak jest codziennie rano, więc niech chociaż wieczór ma wolny.

Tweety, w najbliższy poniedziałek nie pomogę w segregowaniu. Wystarczy mi czasu tylko na sprzątanie.
Ostatnio edytowano Czw gru 23, 2010 8:13 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 23, 2010 8:10 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kinga Warmijska pisze:ciach

biorąc pod uwagę to, że na ostatnich zdjęciach widac tylko oczy to ...no...trudne to nie było
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw gru 23, 2010 10:43 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja tak z doskoku :oops:

Czy dobrze doczytałam, że na Kocimskiej jest nowa kłódka = nowy klucz?? Jeśli tak, to gdzie mogę w owy się zaopatrzyć?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw gru 23, 2010 10:48 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

milu pisze:Ja tak z doskoku :oops:

Czy dobrze doczytałam, że na Kocimskiej jest nowa kłódka = nowy klucz?? Jeśli tak, to gdzie mogę w owy się zaopatrzyć?

Mam dla Ciebie klucz. Jak wrócisz, zadzwoń do mnie.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 23, 2010 11:32 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:Grafik dyżurów w kociarni na styczeń 2011:
poniedziałki wieczór - miszelina - proszę o zamianę
wtorki wieczór - wislackikot
środy wieczór – Kocuria
czwartki wieczór - miszelina
piątki wieczór - Milu

soboty rano - Milu
soboty wieczór – miszelina/ Anna Sz.
niedziele rano - kasumi
niedziele wieczór - Kinga Warmijska

Czy ktoś mógłby przejąć moje poniedziałkowe wieczory?
Wtedy ja odciążyłabym wislackiegokota i wzięła wtorki. On i tak jest codziennie rano, więc niech chociaż wieczór ma wolny.

a dlaczego w ogóle we wtorek jest wiślacki? przecież my byliśmy...
możemy wziąć albo poniedziałkowy albo wtorkowy wieczór, jak Ci wygodniej :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]