terenia1 pisze:Dziewczyny zagłosujcie na nasze schronisko w konkursie TESCO
W tamtym roku wygrał Sosnowiec, w tej chwili sosnowieckie schronisko jest na II miejscu.
A ja mogę? :>D
Pozdrówki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziewczyny zagłosujcie na nasze schronisko w konkursie TESCO
W tamtym roku wygrał Sosnowiec, w tej chwili sosnowieckie schronisko jest na II miejscu.
Filomen pisze:kącik medyczny na razie prowizoryczny największy chorowitek Leon oczy są w stanie strasznym, nie ma grudkowego zapalenia trzecich powiek ale jest przewlekły stan zapalny. W związku z tym Leon na tydzień w poniedziałek rano ma trafić do Almavetu i zostaje do soboty. Leki do oczu musi mieć zakładane kilka razy dziennie, zmieniony antybiotyk na Summamed, floxal krople i maści w torebce, jest opisane na torebkach jak to podawać, Mara podaj wg torebek, ja podam jutro a od poniedziałku w szpitaliku. Osoba, która zawiezie Leona musi wziąć wszystkie leki oraz wypadałoby - jedzonko oraz żwirek. Pani Monika nie prosiła ale wypada.
MaraMara S pisze:Mam bardzo złe wieści - Zlewozmywak nie działa -
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Iweta pisze:Mam gazete (a nie było to łatwe ) i nadal nie wiem jaka to miała być niespodziankaPrzekartkowałam cała i....nic nie znalazłam
Proszę mnie oświecić w tej kwestii
Iwonka kurcze musisz się jeszcze raz zaopatrzyć w gazetkądopiero będzie we wtorek
I tak oto wzrasta sprzedaż WZ![]()
Kup kup nową Iwonkawe wtorek
Iweta pisze:Aleście mnie dziewczyny zrobiły w.....ja tu specjalnie do Sosnowca po Wiadomosci Zagłębia pojechałam, a tu kiszka w srodku zamiast niespodziankii co teraz mam zrobic? Znowu we wtorek pojechac?
![]()
terenia1 pisze:Iweta pisze:Aleście mnie dziewczyny zrobiły w.....ja tu specjalnie do Sosnowca po Wiadomosci Zagłębia pojechałam, a tu kiszka w srodku zamiast niespodziankii co teraz mam zrobic? Znowu we wtorek pojechac?
![]()
Iwonka to nie było specyjalniesorki wielkie jak coś zakupimy WZ szczególnie liczymy na Dorotę i damy skan na miau
Iweta pisze:To zarcik oczywiscie byłByłam dzis w Sosnowcu u Mamy
terenia1 pisze:Iweta pisze:To zarcik oczywiscie byłByłam dzis w Sosnowcu u Mamy
Iwonko to raczej nie żarcik ale nie doinformowanie do końcakciuki za Mamusię
kurcze szkoda że się nie spotkałyśmy ale wiem że pewne sprawy są ważniejsze ja niestety nie mogę pomóc
jadziaII pisze:Dobre wiesci z domku Kruszynki, mala ma sie bardzo dobrze jest zdrowa, ma apetycik, bawi sie bez umiaru caly czas, spi z nimi w lozku i mruczy za uchem, bardzo ja kochaja i nie wyobrazaja sobie teraz zycia bez kota tyle radosci wnosi.
Jest to ich pierwszy kotek, sa to ludzie mlodzi bezdzietni i tak sie rozkochali w kotku i z wzajemnoscia.
Kruszynka jest juz zaszczepiona pierwszy raz 4.I. tak wg.wskazan weta.
Potem drugie szczepienie no i na wiosne sterylka.
Kruszynka w Domku Stałym w czasie zabawy
Filomen pisze:MartynaP pisze:chciałam powiedziec ze dziś zakochałam się ...we Franiu
Martynko chłopak do wzięcia
Dorota Wojciechowska pisze:Kurcze wczoraj wieczorem wszystko bylo ok co moze potwierdzic Teresa bo korzystala. Tam sa stare metalowe rury i przydalo by sie kretem podzialac albo soda. A czy rano bylo ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, pibon, puszatek i 112 gości