Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:kicikoci, moj Tz i ja jedziemy na loterie! Wstalam dzis o 6 wiec jestem wielce dzielna i pelna poswiecenia. Prosze o kciuki za licznych uczestnikow losowania. I za dobry powrot, bo to 80km w jedna strone
pomponmama pisze:...
Mocno wkurzona muszę się też wyżalić, że mnie oszukano na Allegro i drapak, który zakupiłam z początkiem miesiąca jeszcze nie przyszedł i chyba już nie przyjdzie, bo sprzedawca się zwinął, a takich oszukanych przez niego jak ja jest już kilkanaście osóbZgłosiłam sprawę na Allegro, a w przyszłym tygodniu wybieram się na policję, żeby tą kasę jednak odzyskać. Zbierałam na ten drapak długo dosyć, Mamaja się dołożyła i co? i nico!
Moje koty nie mają na czym spać i muszę im pufy wystawiać, które w związku z tym tez wkrótce będą do wymiany
Kolejnego drapaka nie kupię, póki nie odzyskam kasy, bo raz, że nie mam za co, a dwa, że może zamiast kasy drapak dostanę i co wtedy z nim zrobię? A potrwa to pewnie ze trzy miesiące...
Zła jestem jak nie wiem co. Facet jest z Leżajska - nie mieszka tam może jakaś czarownica? Żeby sprawdzić, czy chociaż taki adres istnieje - bo odbieraniem kasy, to już się policja zajmie, ale się zastanawiam, czy będzie komu odbierać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości