PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 23:55 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

:oops: :oops: bo ja nie wpadłam blądynka że trza kliknąć tylko szukałam firmy o tej nazwie :ryk: :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lis 28, 2010 0:37 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Wysłałam przelew ze składką za listopad i grudzień-czy mogę jeszcze zagłosować?jeśli tak,oddaję głos na Bolka
Obrazek

dysia761

Od: Pon maja 10, 2010 22:33

Post » Nie lis 28, 2010 0:38 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Mam nadzieję,że czytelnie,nadal eksperymentuję
Obrazek

dysia761

Post » Nie lis 28, 2010 0:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Siostro Jasdor dzięki wielkie :1luvu: jak sama nie dam rady jutro,wyślę fotki mailem :oops: na razie padam na pysk,porządki mnie wykończyły,jutro w ramach relaksu na 10 godzin do pracy :?
Obrazek

dysia761

Post » Nie lis 28, 2010 0:46 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Jescze pytanie:jak wkleić ikonkę do podpisu? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nabyłam co prawda poradnik pt.Internet dla seniora,ale nie miałam jeszcze czasu zawrzeć z nim bliższej znajomości.......
Obrazek

dysia761

Post » Nie lis 28, 2010 1:02 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Musisz skopiować z pierwszej strony wątku tekst z ramki, który jest przy wybranej przez Ciebie ikonce. potem idziesz do zakładki Panel użytkownika (ostatnia na górze po prawej stronie), wchodzisz w Profil i dalej w Edytuj podpis. Tam wklejasz kod z ramki i zatwierdzasz :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lis 28, 2010 1:52 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Ok Anihili dzięki :lol:
Ostatnio edytowano Wto gru 21, 2010 0:38 przez dysia761, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dysia761

Post » Nie lis 28, 2010 7:55 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Że się wypowiem jeszcze w kwestii dywanika. Wycieraczka, która stoi u mnie przed kuweta to nie jest dywanik, tylko takie plastikowe korytko z wyjmowaną plastikową kratką. Jest świetna, choć nie wystarcza, ale te ilości żwiru, jakie z niej wytrzepuje wystarczyły by na zapełnienie mniejszej kuwety :roll: - no powiedzmy kuwety dla szynszyla :roll:
Witam wszystkie siostry w niedzielny poranek - wybieram się dzisiaj za strasznym dzieckiem oraz byłym mężem do kina na bajeczkę jakąś..."Zakręcona"? "Zagubiona"? "Zapultana"?... jakoś tak..."Zacośtam).
Mocno wkurzona muszę się też wyżalić, że mnie oszukano na Allegro i drapak, który zakupiłam z początkiem miesiąca jeszcze nie przyszedł i chyba już nie przyjdzie, bo sprzedawca się zwinął, a takich oszukanych przez niego jak ja jest już kilkanaście osób :evil: Zgłosiłam sprawę na Allegro, a w przyszłym tygodniu wybieram się na policję, żeby tą kasę jednak odzyskać. Zbierałam na ten drapak długo dosyć, Mamaja się dołożyła i co? i nico! :evil: Moje koty nie mają na czym spać i muszę im pufy wystawiać, które w związku z tym tez wkrótce będą do wymiany :? Kolejnego drapaka nie kupię, póki nie odzyskam kasy, bo raz, że nie mam za co, a dwa, że może zamiast kasy drapak dostanę i co wtedy z nim zrobię? A potrwa to pewnie ze trzy miesiące... :( Zła jestem jak nie wiem co. Facet jest z Leżajska - nie mieszka tam może jakaś czarownica? Żeby sprawdzić, czy chociaż taki adres istnieje - bo odbieraniem kasy, to już się policja zajmie, ale się zastanawiam, czy będzie komu odbierać? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lis 28, 2010 8:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

kicikoci, moj Tz i ja jedziemy na loterie! Wstalam dzis o 6 wiec jestem wielce dzielna i pelna poswiecenia. Prosze o kciuki za licznych uczestnikow losowania. I za dobry powrot, bo to 80km w jedna strone
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 28, 2010 9:13 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

villemo5 pisze:kicikoci, moj Tz i ja jedziemy na loterie! Wstalam dzis o 6 wiec jestem wielce dzielna i pelna poswiecenia. Prosze o kciuki za licznych uczestnikow losowania. I za dobry powrot, bo to 80km w jedna strone

Wielkie kcuiki za udaną akcję !!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Nie lis 28, 2010 9:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

pomponmama pisze:...
Mocno wkurzona muszę się też wyżalić, że mnie oszukano na Allegro i drapak, który zakupiłam z początkiem miesiąca jeszcze nie przyszedł i chyba już nie przyjdzie, bo sprzedawca się zwinął, a takich oszukanych przez niego jak ja jest już kilkanaście osób :evil: Zgłosiłam sprawę na Allegro, a w przyszłym tygodniu wybieram się na policję, żeby tą kasę jednak odzyskać. Zbierałam na ten drapak długo dosyć, Mamaja się dołożyła i co? i nico! :evil: Moje koty nie mają na czym spać i muszę im pufy wystawiać, które w związku z tym tez wkrótce będą do wymiany :? Kolejnego drapaka nie kupię, póki nie odzyskam kasy, bo raz, że nie mam za co, a dwa, że może zamiast kasy drapak dostanę i co wtedy z nim zrobię? A potrwa to pewnie ze trzy miesiące... :( Zła jestem jak nie wiem co. Facet jest z Leżajska - nie mieszka tam może jakaś czarownica? Żeby sprawdzić, czy chociaż taki adres istnieje - bo odbieraniem kasy, to już się policja zajmie, ale się zastanawiam, czy będzie komu odbierać? :roll:

Pomponmamo, pieniądze odzyskasz z allegro, nic się nie martw. Tam jest program ochrony kupujących - właśnie na takie sytuacje. MUSISZ jednak spełnić wszystkie warunki jakie podaje allegro, między innymi koniecznie zgłosić na policję i przesłać im to zgłoszenie. Jeżeli będziesz potrzebować pomocy, to daj znać, ja już 3 osobom pomogłam odzyskać pieniądze i się udało. Tylko niestety to trwa.. Tak mniej więcej ok. 2 miesięcy.
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Nie lis 28, 2010 10:53 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Ja ostatnio się wycwaniłam i ze względu na dupowatego kuriera GLS w moim rejonie (ten facet zaaawsze podnosi mi ciśnienie :evil: ) zakupiłam transporter za pobraniem....a potem nie zmieniłam adresu dostawy, więc koszyk pójdzie do moich rodziców :lol: A tam kurier jest fajny :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lis 28, 2010 10:56 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kciuki za loterie, zeby sie duzo kasy zebralo na pomoc kociakom :ok: :ok: :ok: . A dla dysi powodzenia z fotkami i udanego 'relaksu' :wink: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie lis 28, 2010 11:02 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Help kto mnie przytuli :?:
Następna noc nie przespana......... :cry:

Dziunia była niespokojna a jeszcze na dodatek sąsiedzi tak się awanturowali że :strach: .

Buuuuuuu i znowu pije kawę.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lis 28, 2010 11:09 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Ciekawe, czy Prezeska jakieś fotki z loterii nam tu dostarczy . Kciuki mocne, za powodzenie i duży zysk :ok: :ok: :ok:
Pomponmamusiu - jak mnie życie nauczyło, to zaprzestałam na allegro kupowania przelewem. Tylko za pobraniem, choć troszku drożej jest, ale jak nawet nie przyjdzie - to nic nie tracę. I zawsze nawet przy kurierze oglądywam, czy zawartość się zgadza, choć się wścieka :twisted:
Wesołych spacerów wśród śniegu i kąpieli słonecznych życzę i zmykam

Oj, Etiopia mocno Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]