Józefów: dziki kot Tobiasz

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 11:17 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

To faktycznie byłoby wspaniale, zwłaszcza, że one chyba były zżyte ze sobą :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro sty 26, 2011 11:20 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

agnieszka336 pisze:Myslicie ze rodzenstwo sie pozna po 2 tygodniach rozłąki?

Różnie z tym bywa. One zapominają szybko a zazdrośc jest wielka.
Jednak szczęśliwych dokocen jest wiele.
Musisz tylko naszykowac panią na ew trudności przy dokacaniu.Domownik to już rezydent.
Ale jestem za.Zawsze!
Kciuki mocne :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sty 26, 2011 13:20 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

agnieszka336 pisze:Kurcze oddawanie ich to bedzie jakis dramat. Weszłam do łazienki - czarne leza razem w objęciach a pingwinka myje braciszka :1luvu:

Tak było... może jeszcze sobie przypomną dobre czasy u Agnieszki w DT?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob sty 29, 2011 15:36 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

czy dysponuje ktoś dwupaczkiem?...że się tak "głupio" zapytam :mrgreen:

bo mam fajny domek w Wawce dla dwupaczku kociaczków :D płeć obojętna,maść też,ale ważne aby były małe, zdrowe i zaszczepione najchętniej nawet bez przebytego kk.

i potrzebuję kogoś kto uda się ze mną na wizytę PA w Józefowie-sama jestem za mało doświadczona :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 29, 2011 15:40 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

smarti pisze:czy dysponuje ktoś dwupaczkiem?...że się tak "głupio" zapytam :mrgreen:

bo mam fajny domek w Wawce dla dwupaczku kociaczków :D płeć obojętna,maść też,ale ważne aby były małe, zdrowe i zaszczepione najchętniej nawet bez przebytego kk.

i potrzebuję kogoś kto uda się ze mną na wizytę PA w Józefowie-sama jestem za mało doświadczona :D

Chętnie się przejadę na tę wizytę, chociaz i ja jestem zielona :?
Poprosimy Agneskę, żeby nam towarzyszyła?
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Sob sty 29, 2011 15:42 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

noo we trzy to dopiero nam będzie wesoło :D

a domek podobno wstępnie b.fajny a kicia już szuka od maja :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 29, 2011 15:43 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

smarti pisze:noo we trzy to dopiero nam będzie wesoło :D

a domek podobno wstępnie b.fajny a kicia już szuka od maja :roll:

Tak długo? Co jest nie tak z domkiem? Za duże wymagania co do kicia?
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Sob sty 29, 2011 16:52 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

We trzy to Wy ten domek przerazicie :>
Agneska na pewno ma jakieś dwupaczki :) A jak coś to i ja mogę znaleźć jakieś na FB. Są półroczne siostry szylkretowe na przykład.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 29, 2011 17:02 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

Napisałam na watku Agneski o dwupaku.
Miala sześc kociąt z dworca, ale rozchodzą sie jak cieple buleczki :D (I dobrze!)
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Sob sty 29, 2011 17:46 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

Ha, tez o tym myslałam, ale Pani, która zaadoptowala Baltazara namyslała się nad dobraniem Królowej do parki. Agnieszka336 nie napisała jeszcze co z dokoceniem, więc na razie wstrzymuje się z tym pomysłem.
I chyba trzeba by było najpierw dziewczyny poznać ze sobą...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Nie sty 30, 2011 10:54 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

Cioteczki, zajrzyjcie do starej kotki:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123432

bidula szuka DT, może byc wychodząca...
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Nie sty 30, 2011 11:04 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

Pani od Baltazara się nie odezwała, nie dzwoniłam bo nie chce na nią naciskać ale na SMSa tez nie odpowiedziała.Wiem ze miała mamę w szpitalu wiec... :(

Melchiorka do innych kotów jest przyjaźnie nastawiona pod warunkiem ze ten inny kot jest tez przyjazny. Mimo ze Mietek to kastrowany gwałciciel to lubi z nim przebywać. Od Toski dostała parę razy w papę bo za blisko do miski jej podeszła i trzyma już dystans.

Spróbuje jeszcze jutro coś się dowiedzieć, jak nic to trzeba znaleźć alternatywny dom dla dziewczyny.
Obrazek

agnieszka336

Od: Czw lis 27, 2008 20:58

Post » Pon sty 31, 2011 15:49 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 2 małe kociczki szukają DS

Agnieszka, o dziewczynkę pytali i na FB, ale nagle dostałam tekst, że przestraszyli się tej całej procedury adopcyjnej i na nic moje tłumaczenia... Ostatecznie dziewczyna ma inną bidę, ale ma.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]