Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 13:20 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

[quote="dorcia44"]Morelko za tydzień ,może być ??? :wink:

No musi:) Chcę koniecznie Xandrę i resztę towarzystwa poznać osobiście:)
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Czw lip 01, 2010 13:25 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

super :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 01, 2010 13:30 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Dorciu gratulacje!!!!!!! Widzisz juz zmasz jedno zmartwienie mniej i dziecko z matura!!!!Mnie tez sie udało- zdał najlepiej z liceum!!!i tez jestem ogromnie dumna tym bardziej ze jest słabowidzącym ....teraz na pana fizjoterapeute startuje- jak nas przemasuje taki młody przystojniacha to bedziemy smigać jak młode frygi :D Głowa do góry -wszystko się ułoży i praca dla syna(poszukam i popytam)i studia :D
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Czw lip 01, 2010 13:38 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dorcia44 pisze:3 przystanki pociągiem :wink:

ale jak coś dla kociastych to dam radę :D

To ja spróbuję puścić w piątek wieczorem to tym autobusem i dam Ci znać wtedy, że jedzie i dowiem się dokładnie o której musisz w sobotę odebrać i gdzie. 8)
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lip 01, 2010 13:45 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

bibuś wyściskaj syna ode mnie ,wielkie wielkie gratulacje ,chłopak ma nie zle pod górę a proszę jak zdał :D :ok:

AgaPap pisze:
dorcia44 pisze:3 przystanki pociągiem :wink:

ale jak coś dla kociastych to dam radę :D

To ja spróbuję puścić w piątek wieczorem to tym autobusem i dam Ci znać wtedy, że jedzie i dowiem się dokładnie o której musisz w sobotę odebrać i gdzie. 8)

ok czekam i wielkie dzięki . :D
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 01, 2010 18:09 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Morela80 pisze:
dorcia44 pisze:Morelko za tydzień ,może być ??? :wink:

No musi:) Chcę koniecznie Xandrę i resztę towarzystwa poznać osobiście:)

Hi hi, skoro ktoś już się pierwszy wprosił, to ja będę druga, mogę :oops: ?
Chciałabym Cię wreszcie Dorciu poznać osobiście, a i z całą resztą też z przyjemnością się spotkam :D

Dobrze rozumiem, że dopiero w następną sobotę (a nie tę najbliższą) ? Bo w ten weekend mam mnóstwo do zrobienia w domu, raczej na pewno nie dałabym rady...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lip 01, 2010 22:55 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

tak, za tydzień w sobotę :)
my robimy oczywiście ciasto czekoladowe, do tego jakieś % :D
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt lip 02, 2010 0:33 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Wielbłądzio pisze:Hi hi, skoro ktoś już się pierwszy wprosił, to ja będę druga, mogę :oops: ?
Chciałabym Cię wreszcie Dorciu poznać osobiście, a i z całą resztą też z przyjemnością się spotkam :D

kolejny szał ciał i uprzęży się szykuje? ;) :piwa: :piwa:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pt lip 02, 2010 6:51 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Ale Wam fajnie w tej Warszawie, tyle was jest, że spokojnie imprezke można robić :piwa:
My w Świdnicy jesteśmy z alessandrą tylko we dwie i jakbysmy chciały imprezowaćto prędziej czy później to w alkoholizm byśmy wpadły pewnie :mrgreen: .
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt lip 02, 2010 7:21 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Witam kochani .

Wielbłądku zapraszam :D

przypominam wszystkim że u mnie się nie chodzi u mnie się szura :mrgreen:

wstałam dziś po 5 ,nie mogę spać, a chce mi się :roll: oczywiście spać :wink:
poleciałam z psami i na bazar ,po truskawki .
strasznie sa drogie po 8 zł :evil:
a ja bym sobie troszkę zamroziła ,kiedy są upały nie do wytrzymania podjadam mrożone :wink:

brzuszki moich dzieci są prawie OK.
jeszcze dziś idę do weta i może koniec.

dobra wiadomość na działkach uratował się jeszcze jeden maluch :!:
jak dobrze że nie zabierałyśmy kotki ,kociaki miała w 3 różnych miejscach .
kociak jest RUDYI będzie łapany PROSZĘ O TYMCZAS DLA NIEGO :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 02, 2010 7:57 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

zapomniałam napisać

kotek ze schronu ma parwo ujemne ale nigdy więcej nie skorzystam z tej firmy ,miały być wyniki za 4 dni ,było 7-8 dni .. :evil:
16 był szczepiony ,więc bez ich łaski wiem już że nie ma pp :|

na razie jeszcze jest u mojej koleżanki ,możliwe że znajdzie domek ,ale jeżeli nie to....................... :strach:

nie wiem czy pisałam czy tylko o tym pomyślałam ale bardzo podziwiam domki tymczasowe które mają dużo kotów ,ja mam 4-5 i z ledwością ogarniam ,a przecież to trzeba wszystko w porę wyłapać ,każdemu poświęcić czas ,pomiziać ,pobawić się ,nakarmić ,zobaczyć czy je dobrze ,czy kupka dobrze ,czy jest wesoły ,czy może coś się kroi ,nie zapominając o swoich ,które same schodzą na dalszy plan ,one już wiedzą....Tytek nie śpi w tym czasie ze mną :cry:
a czesanie ,mycie oczek ,zakraplanie ,podawanie lekarstw ,dzień zaczynam o świcie kończę o 1 w nocy .
wizyty u weta .
i bałagan w domu :oops:
no fakt zorganizowana to ja pewnie nie jestem :oops:

od jutra dwa dni słodkiego nieróbstwa jeżeli można to tak określić :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 02, 2010 10:27 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Nie wiem czy uda mi się dotrzeć w sobotę - w piątek po ponad dwóch latach nieobecności w kraju na chwilę przyjeżdża mój brat (na dodatek w świeżej ciąży ;) ) Nie wiem jeszcze jakie będą szczegółowe plany. Jak ich przechwyci moja mama i nie będzie histeryzować, że mnie nie ma to się pojawię. Z tradycyjną obrzydłą sałatką.
Xandra - lubię jak robiCIE :twisted: to ohydne, czekoladowe ciasto :wink: Dorcia - przypomnij jeszcze, że oprócz szurania nogami obowiązuje specjalna instrukcja podnoszenia i przytulania futer coby przed zawałem Cię ochronić :mrgreen: A majonez będzie? :piwa:
Puściłam wici a propos rudasa. Jeśli się nie spóźniłam może coś z tego będzie.
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt lip 02, 2010 11:30 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

To kiedy ta impra ,bo sie zagubiłam. :piwa: Jutro czy za tydzień?
Ja póki co umieram na anginę ropną i żal by mi doopę ścisnął jakbym nie mogła wpaść :twisted:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pt lip 02, 2010 12:33 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Wanilka w następną :kotek:

MalgosiaD pisze:Nie wiem czy uda mi się dotrzeć w sobotę - w piątek po ponad dwóch latach nieobecności w kraju na chwilę przyjeżdża mój brat (na dodatek w świeżej ciąży ;) ) Nie wiem jeszcze jakie będą szczegółowe plany. Jak ich przechwyci moja mama i nie będzie histeryzować, że mnie nie ma to się pojawię. Z tradycyjną obrzydłą sałatką.
Xandra - lubię jak robiCIE :twisted: to ohydne, czekoladowe ciasto :wink: Dorcia - przypomnij jeszcze, że oprócz szurania nogami obowiązuje specjalna instrukcja podnoszenia i przytulania futer coby przed zawałem Cię ochronić :mrgreen: A majonez będzie? :piwa:
Puściłam wici a propos rudasa. Jeśli się nie spóźniłam może coś z tego będzie.

Małgosiu olej ciężarnego brata :mrgreen: dawaj do mnie i ta sałatka 8) taak i co do brania na ręcę hhmmm trzeba del;ikatnie i ostrożnie ,bo wiecie ..no one są maniunie :oops:
a WY NAPEWNO NIE UMIECIE DOBRZE TRZYMAĆ :twisted: TO TYLKO JA POTRAFIĘ :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 02, 2010 12:37 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dorcia44 pisze:a WY NAPEWNO NIE UMIECIE DOBRZE TRZYMAĆ :twisted: TO TYLKO JA POTRAFIĘ :smokin:

Nosz kocham Cię za to :twisted:
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

[poprzednia][następna]