WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 30, 2010 12:47 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

i HOP :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sie 31, 2010 17:54 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw wrz 02, 2010 10:02 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

natasza25 pisze:zapraszam :kotek:
viewtopic.php?f=20&t=116577

nieźle Ci idzie ten bazarek, w jeden wieczór blisko 100zł 8O to fajnie, bo dług za leczenie spory

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw wrz 02, 2010 11:15 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

gdyby ktos miał ochote zagłosować :ok:
Gibutkowa pisze:Klikajcie dla kotów viewtopic.php?f=1&t=116630

jessi74

Post » Sob wrz 04, 2010 13:00 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

OGŁOSZENIE ODYSKA - zrobiła ciocia natasza :ok: dziękujemy :1luvu: bardzo ładne ogłoszenie :ok:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6855371 ... acych.html

Witajcie!
Mam 9 miesięcy i mam na imię Odys.
Jeszcze niedawno byłem bezimienny i moje krótkie życie stało pod wielkim znakiem zapytania?
Byłem bardzo, bardzo chory, samotny, bezdomny, była mroźna zima a...moim domem było miejsce gdzie dokarmiano bezdomne kotki. I gdy myślałem, że już nic dobrego mnie spotkać nie może, że przepadnę lub zamarznę zdarzył się cud. Ten cud to Ona! Wyciągnęła do mnie ręce i zabrała do Domu.
Więc tymczasuje sobie, czuję się dobrze, jestem już zdrowy, radosny, szczęśliwy, jak wszystkie dobrze wychowane kotki korzystam z kuwety i uwielbiam szaleć z maluchami.
Ma się rozumieć że nadrabiam stracone dzieciństwo. :):):)
Szukam Ciebie mój Człowieku! Jeżeli poczułeś, że to ja będę Twoim futrzastym przyjacielem na dobre i złe skontaktuj się z moją opiekunką.
Szukam Domu odpowiedzialnego, który mnie nie zawiedzie, tak jak i ja go nie zawiodę.

Wasz Odysek

Po ponad półrocznym leczeniu silnego i przewlekłego zapalenia u Odyska dzięki poświeceniu wielu osób w tym lekarzy kotek jest już na tyle zdrowy że został wykastrowany i zaszczepiony. Dlatego też szukamy dla Odyska wyjątkowo odpowiedzialnego domku mającego doświadczenie z kotkami , który w razie potrzeby szybko zareaguje i skontaktuje się z odpowiednim weterynarzem. Najchętniej gdyby trafił do domu z innymi kotkami, warunek jednak aby były to kotki zdrowe.
Wiemy że bardzo dużo wymagamy, ale i też Odysek jest wyjątkowym kotkiem i zasługuje na wyjątkowy dom. Dom, który da jemu opiekę i bezpieczeństwo na całe życie.

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Kontakt w sprawie adopcji
604134815, 692322623

jessi74

Post » Sob wrz 04, 2010 13:05 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Odysek musi znaleźć najlepszy domek :ok:

jessi74

Post » Sob wrz 04, 2010 13:18 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

włamałam się do konta cioci nataszy na alegratka i zrobiłam ogłoszneia dla Shiri :mrgreen:

jessi74

Post » Sob wrz 04, 2010 23:31 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

jessi74 pisze:OGŁOSZENIE ODYSKA - zrobiła ciocia natasza :ok: dziękujemy :1luvu: bardzo ładne ogłoszenie :ok:

Witajcie!
Jeszcze niedawno byłem bezimienny i moje krótkie życie stało pod wielkim znakiem zapytania?
Byłem bardzo, bardzo chory, samotny, bezdomny, była mroźna zima a...moim domem było miejsce gdzie dokarmiano bezdomne kotki. I gdy myślałem, że już nic dobrego mnie spotkać nie może, że przepadnę lub zamarznę zdarzył się cud. Ten cud to Ona! Wyciągnęła do mnie ręce i zabrała do Domu.
Więc tymczasuje sobie, czuję się dobrze, jestem już zdrowy, radosny, szczęśliwy, jak wszystkie dobrze wychowane kotki korzystam z kuwety i uwielbiam szaleć z maluchami.
Szukam Ciebie mój Człowieku! Jeżeli poczułeś, że to ja będę Twoim futrzastym przyjacielem na dobre i złe skontaktuj się z moją opiekunką.
Szukam Domu odpowiedzialnego, który mnie nie zawiedzie, tak jak i ja go nie zawiodę.

Wasz Odysek

Po ponad półrocznym leczeniu silnego i przewlekłego zapalenia u Odyska dzięki poświeceniu wielu osób w tym lekarzy kotek jest już na tyle zdrowy że został wykastrowany i zaszczepiony. Dlatego też szukamy dla Odyska wyjątkowo odpowiedzialnego domku mającego doświadczenie z kotkami , który w razie potrzeby szybko zareaguje i skontaktuje się z odpowiednim weterynarzem. Najchętniej gdyby trafił do domu z innymi kotkami, warunek jednak aby były to kotki zdrowe.
Wiemy że bardzo dużo wymagamy, ale i też Odysek jest wyjątkowym kotkiem i zasługuje na wyjątkowy dom. Dom, który da jemu opiekę i bezpieczeństwo na całe życie.

604134815, 692322623

Ciocia jessi przecenia mozliwości pisarskie cioci nataszy. Ale ciocia za to umie kopiowac i wklejać i wie gdzie szukać :mrgreen: :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Nie wrz 05, 2010 6:04 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

jessi74 pisze:OGŁOSZENIE ODYSKA - zrobiła ciocia natasza :ok: dziękujemy :1luvu: bardzo ładne ogłoszenie :ok:

Witajcie!

Wasz Odysek

604134815, 692322623

Ogłoszenie super. Dzieki Natalia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Wto wrz 07, 2010 19:19 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Agness78 pisze:Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domków dla kotków które wróciły z adopcji :(
Wątek: viewtopic.php?f=13&t=116874&p=6388259#p6388259

Agness78

Post » Śro wrz 08, 2010 10:39 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Kolejne kocię znaleznione na ulicy :cry: Szukamy pilnie DT!
viewtopic.php?f=13&t=116902&p=6390529#p6390529
Prawdopodobnie siostrzyczka Bartusia :oops: :(

Agness78

Post » Śro wrz 08, 2010 14:43 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Nergalek i Behemocik - dwa diabełki z Konina szukaja domku (choćby DT)
Gibutkowa pisze:Ogłoszenie dla Nergalka i Behemocika na morusku http://www.morusek.pl/ogloszenie/30333/podglad/
Jest jeszcze na szerloku http://warszawa.szerlok.pl/oferta/nerga ... D3dmZ.html i na adopcje.org (czeka na akceptacje admina).
Jakby ktoś jeszcze mógł zrobić gumtree i allegro :ok:

Gdybyście miały jakiś chętny domek to piszcie najlepiej na ogólnym konińskim viewtopic.php?f=1&t=111615&start=345
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 09, 2010 5:17 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Gacuś od soboty znowu w gipsie.Dziś kończymy odrobaczywianie i kupy jeszcze raz do badania.Shirka jeszcze nie do końca zdrowa ( kupy). Napiszę w wekend więcej, bo na razie to mam taki zapieprz w pracy, że nie wiem jak się nazywam :oops:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Czw wrz 09, 2010 9:09 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Figaro52 pisze:Gacuś od soboty znowu w gipsie.Dziś kończymy odrobaczywianie i kupy jeszcze raz do badania.Shirka jeszcze nie do końca zdrowa ( kupy). Napiszę w wekend więcej, bo na razie to mam taki zapieprz w pracy, że nie wiem jak się nazywam :oops:

ojej a dla czego ten gips? czy coś złego się dzieje?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia][następna]