Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:OGŁOSZENIE ODYSKA - zrobiła ciocia nataszadziękujemy
bardzo ładne ogłoszenie
![]()
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6855371 ... acych.html
Witajcie!
Mam 9 miesięcy i mam na imię Odys.
Jeszcze niedawno byłem bezimienny i moje krótkie życie stało pod wielkim znakiem zapytania?
Byłem bardzo, bardzo chory, samotny, bezdomny, była mroźna zima a...moim domem było miejsce gdzie dokarmiano bezdomne kotki. I gdy myślałem, że już nic dobrego mnie spotkać nie może, że przepadnę lub zamarznę zdarzył się cud. Ten cud to Ona! Wyciągnęła do mnie ręce i zabrała do Domu.
Więc tymczasuje sobie, czuję się dobrze, jestem już zdrowy, radosny, szczęśliwy, jak wszystkie dobrze wychowane kotki korzystam z kuwety i uwielbiam szaleć z maluchami.
Ma się rozumieć że nadrabiam stracone dzieciństwo.:):)
Szukam Ciebie mój Człowieku! Jeżeli poczułeś, że to ja będę Twoim futrzastym przyjacielem na dobre i złe skontaktuj się z moją opiekunką.
Szukam Domu odpowiedzialnego, który mnie nie zawiedzie, tak jak i ja go nie zawiodę.
Wasz Odysek
Po ponad półrocznym leczeniu silnego i przewlekłego zapalenia u Odyska dzięki poświeceniu wielu osób w tym lekarzy kotek jest już na tyle zdrowy że został wykastrowany i zaszczepiony. Dlatego też szukamy dla Odyska wyjątkowo odpowiedzialnego domku mającego doświadczenie z kotkami , który w razie potrzeby szybko zareaguje i skontaktuje się z odpowiednim weterynarzem. Najchętniej gdyby trafił do domu z innymi kotkami, warunek jednak aby były to kotki zdrowe.
Wiemy że bardzo dużo wymagamy, ale i też Odysek jest wyjątkowym kotkiem i zasługuje na wyjątkowy dom. Dom, który da jemu opiekę i bezpieczeństwo na całe życie.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji
604134815, 692322623
jessi74 pisze:OGŁOSZENIE ODYSKA - zrobiła ciocia nataszadziękujemy
bardzo ładne ogłoszenie
![]()
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6855371 ... acych.html
Witajcie!
Mam 9 miesięcy i mam na imię Odys.
Jeszcze niedawno byłem bezimienny i moje krótkie życie stało pod wielkim znakiem zapytania?
Byłem bardzo, bardzo chory, samotny, bezdomny, była mroźna zima a...moim domem było miejsce gdzie dokarmiano bezdomne kotki. I gdy myślałem, że już nic dobrego mnie spotkać nie może, że przepadnę lub zamarznę zdarzył się cud. Ten cud to Ona! Wyciągnęła do mnie ręce i zabrała do Domu.
Więc tymczasuje sobie, czuję się dobrze, jestem już zdrowy, radosny, szczęśliwy, jak wszystkie dobrze wychowane kotki korzystam z kuwety i uwielbiam szaleć z maluchami.
Ma się rozumieć że nadrabiam stracone dzieciństwo.:):)
Szukam Ciebie mój Człowieku! Jeżeli poczułeś, że to ja będę Twoim futrzastym przyjacielem na dobre i złe skontaktuj się z moją opiekunką.
Szukam Domu odpowiedzialnego, który mnie nie zawiedzie, tak jak i ja go nie zawiodę.
Wasz Odysek
Po ponad półrocznym leczeniu silnego i przewlekłego zapalenia u Odyska dzięki poświeceniu wielu osób w tym lekarzy kotek jest już na tyle zdrowy że został wykastrowany i zaszczepiony. Dlatego też szukamy dla Odyska wyjątkowo odpowiedzialnego domku mającego doświadczenie z kotkami , który w razie potrzeby szybko zareaguje i skontaktuje się z odpowiednim weterynarzem. Najchętniej gdyby trafił do domu z innymi kotkami, warunek jednak aby były to kotki zdrowe.
Wiemy że bardzo dużo wymagamy, ale i też Odysek jest wyjątkowym kotkiem i zasługuje na wyjątkowy dom. Dom, który da jemu opiekę i bezpieczeństwo na całe życie.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Kontakt w sprawie adopcji
604134815, 692322623
Agness78 pisze:Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domków dla kotków które wróciły z adopcji![]()
Wątek: viewtopic.php?f=13&t=116874&p=6388259#p6388259
Gibutkowa pisze:Ogłoszenie dla Nergalka i Behemocika na morusku http://www.morusek.pl/ogloszenie/30333/podglad/
Jest jeszcze na szerloku http://warszawa.szerlok.pl/oferta/nerga ... D3dmZ.html i na adopcje.org (czeka na akceptacje admina).
Jakby ktoś jeszcze mógł zrobić gumtree i allegro
Figaro52 pisze:Gacuś od soboty znowu w gipsie.Dziś kończymy odrobaczywianie i kupy jeszcze raz do badania.Shirka jeszcze nie do końca zdrowa ( kupy). Napiszę w wekend więcej, bo na razie to mam taki zapieprz w pracy, że nie wiem jak się nazywam
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 32 gości