S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 19:33 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

odwiedzamy Sosnowiec i sosnowieckie koty!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro mar 10, 2010 19:45 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Tunia od Dorotki dziś pojechala do nowego domku. Bądź szczęśliwa koteczko :ok:

Na kociarni po kwarantannie wypusciłam Fabię i Felicję.Trójka pozostalych dziewczyn została jeszcze w boksie ponieważ dopiero dziś je odrobaczyłam .Niech posiedzą do piątku zobaczymy co z nich wylezie :roll:

Bardzo prosze uważajcie na Dyzia !!Nie puszczajcie go na kociarnię .W sobote znowu wpierniczył biednemu Bońkowi.Boniu to taka kocia fajtłapa ,a Dyziek kawał kocura jak siądzie na niego to bidny Boniu nie może się obronić :?

Beatko wyniki Pędzla dopiero jutro Teresa odbierze z lecznicy.

Witamy cię halbina w naszych skromnych progach :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 10, 2010 20:13 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wiosna za pasem, wysyp kotów niestety też :evil: więc pomyślałam , ze dobrze by było zrobić nowa akcję. Ostatnią akcją, była "Akcja Świąteczna", na Boże Narodzenie, a tu już za cztery tygodnie będą Święta Wielkanocne Obrazek
Jeśli u schyłku zimy już jest tyle kotów w "schronisku" to strach pomyśleć, co się będzie działo na wiosnę :roll: Proszę więc o datki na zapewnienie sterylizacji i leczenie kotów, które zawitają na wiosnę do Kociej Chatki. Każda złotówka to krok do lepszego życia dla tych pokrzywdzonych przez los i ludzi zwierząt .
Obrazek

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Axa76 - 25 zł - jest wpłata :P
Mar_tika - 20 zł -jest wpłata :P
Kicia_Kluska - 15 zł - jest wpłata :P
Bona44 - 30 zł - jest wpłata :P
Bubor - 100 zł - jest wpłata :P
mamaja4 -35 zł -jest wpłata :P

Jesli ktoś potrzebuje nr mojego konta prosze pisać :D
Ostatnio edytowano Czw mar 11, 2010 19:56 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro mar 10, 2010 20:26 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Bardzo nam jest potrzebna pomoc transportowa w transporcie kociaków na sterylki. W tej chwili w kolejce nasze 3 dziewczyny, i pewnie bedą jakieś wolnożyjące kotki które po sterylce wrócą do siebie , Basia ma już jakieś na oku. Problem w tym, że nasz wet, który nam sterylizuje kociaki rozpoczyna pracę o godz, 16 i na tą godzinę trzeba kociaki dostarczyć :wink: a potem gdzieś około 20 albo nawet później odebrać po sterylkach.
Niestety Wiesiu (Wiesu zawsze przewoził kociaki do lecznicy i spowrotem) czyli Kropeczka 13 wylądował w tamtym tygodniu w szpitalu :( Wiesiu pozdrawiamy serdecznie i zyczymy szybkiego powrotu do zdrówka :1luvu:
Tak że w tej chwili mamy poważne braki w transporcie :( kociaki trzeba by dowozić na osiedle Paderewskiego okolice gdzie jest Bibloteka Śląska.
Prosimy bardzo o pomoc w transportach.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro mar 10, 2010 20:30 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Transport o tej godzinie mogę zapewnić jedynie w piątki.I kotki szczepione ,bo auto zostało skażone(pp).Jeśli ok.to służe!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro mar 10, 2010 21:27 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

zapraszam na bazarek dla kociej mamy i maluchów

viewtopic.php?f=20&t=108519
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro mar 10, 2010 21:45 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Bardzo proszę o mocne kciuki za zdrówko Homera :|
Tak się boję :( :( :(

Jutro wyniki badania krwi tego przystojniaka. Od wczoraj nie je, wymiotuje.........Jest taki słabiutki, a on normalnie to chodzący zywioł :) Gaduła moja kochana.

HOMER :1luvu:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro mar 10, 2010 21:54 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Czemu i kto zepsuł Kropeczkę????? :evil:
Zyczymy zdrówka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw mar 11, 2010 11:30 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Ależ tu pusto 8O nikogo nie ma :?:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw mar 11, 2010 11:31 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Do góry kocia chatko.
Wiesiu no co ty święta i chowasz się w szpitalu :wink: (wiem to trzepanie dywanów).
Zdrówka :ok:
A z transportem ja nie pomogę :(
a Tunia od wczoraj w nowym domku. Super rodzinka i warunki. no a kolega to taki nasz piękny Gabryś tylko że biszkoptowy.
Początki dokocenia obiecujące ale :ok: się przydadzą :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw mar 11, 2010 11:49 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Mogę pomóc w transporcie ale muszę mieć "instrukcje" i wiedzieć wcześniej kiedy. :wink:
Z powodu pracy.

Pozdrawiam Wszystkich. :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw mar 11, 2010 13:59 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Przypominam, że trwa - Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D Zapraszam Wszystkich, którzy chcą i mogą nam pomóc :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw mar 11, 2010 14:18 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:Do góry kocia chatko.
Wiesiu no co ty święta i chowasz się w szpitalu :wink: (wiem to trzepanie dywanów).
Zdrówka :ok:

:ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw mar 11, 2010 16:40 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Hopsia Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw mar 11, 2010 18:36 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:Hopsia Obrazek

fajne to to :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]