Wprawdzie koty srają i szczają gdzie popadnie, ale za to TYLKO NA PODŁOGĘ

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wpadło mi do głowy, aby o sprawdzenie domu prosić dalia
mirka_t pisze:Fredziolina, a Ty na GG nie odpisujesz[foch!!!!]
mirka_t pisze:Magaaaa pokręciłaś. Dom z smsa to nie ten w Poznaniu.
asfodel pisze:... Mimo wszystko mam wrażenie że dla typowej pani domu kupa na podłodze równałaby się katastrofie ekologicznej.
mirka_t pisze:Asfodel, Chad załatwia się wyłącznie na podłogę a u mnie wybrał już sobie stałe miejsce, czyli przy drzwiach wejściowych. Czasem tylko się na niego wkurzam, gdy zostawi ładunek pod drzwiami podczas mojej nieobecności. Wchodząc do mieszkania muszę ładunek ten naruszyć i sprzątanie jest wtedy trochę więcej. Najgorsze były pierwsze 2 miesiące, gdy załatwiał się w różnych miejscach a do tego miał rozwolnienie. Wtedy nie raz odbywało się „poszukiwanie skarbu”, bo czuć a nie widać. Z czesaniem Chada nie ma problemu a na dodatek to bardzo kontaktowy i miły „persik”, dlatego też dobrze by było gdyby znalazł inny dom. Chad to i tak porządny kotek. Red Gizmo to dopiero fleja. Od wielkiego dzwonu sika do kuwety bezżwirkowej i nie ma innego stałego miejsca. Cały czas zostawia niespodzianki to tu to tam, ale na szczęście również tylko na podłodze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 680 gości