sobowtór mojego Henia
z takim trudem i poświęceniem ratowane
odchodzą kiedy już mogło być wszystko dobrze
jakby los chciał nam pokazać kto tu rządzi
niesprawiedliwe i okrutne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:tu jest: http://www.impall.pl/pobierz/schronisko.xls
jak ktoś by chciał popatrzeć i porównać ze swoją wiedzę albo uzupełnić![]()
plik kasuję z ftp za tydzień, ok? nie może przecież siedzieć tam w nieskończoność, bo się szefy pokapują
pisiokot pisze:Ingusia, mały bury bez ogonka z dwójki to Zajączek (sama go tak nazwałaś dawno temu). I on nie jest dziki, tylko taki wypłoszek do oswojenia. On i Niki to bardzo podobne charakterem kociaste. Nikisia się pięknie oswoiła, wg mnie Zajączek też jest bardzo rokujący.
Mnie się wydawało, że to dziewczyna jest, dokładnie sprawdzałyście ?
Georg-inia pisze:Dopisałam Marysię, mogła mi umknąć, bo w dwójkę z Adamem trzepaliśmy boks po boksie, Wy rozmawialiście w trójkę/czwórkę "o jeden boks przed nami" - trochę harmideru było
EDIT: czy ktoś się w weekend wybiera do schroniska?
Erin66 pisze:puk, puk, witam Wszystkich:)
Chcialabym spytac... moze moglabym pomoc?
Srebrny kocur niczym z reklamy whiskas bedzie lepiej dochodzil do siebie w dt, prawda?
Jesli jest zdrowy(tzn jesli nie ma chorob zakaznych) to chetnie wezme go na czas rehabilitacji. :>:>:>
Erin66 pisze:Mala weryfikacja.
Srebrny i tak na razie musi siedziec w klatce a ja jutro szczepie mojego malucha.
Mysle, ze najrozsadniej bedzie jesli wezme go za ok. 2 tygodnie.
Zreszta... bede tu wpadac i zbierac informacje na jego temat:)
Erin66 pisze:napisalam juz pw ale potwierdze oficjalnie.
Biore na stale kolezanke dla mojego kociaka co nie oznacza, ze wycofuje sie z pomocy srebrnemu.
Dzis odjezdza ode mnie jedna dziczka z dt. Mam miejsce i duzo czasu. Wiec z checia pomoge mu w powrocie do zdrowia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 189 gości