Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 12:24 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

kolejna mądra... :(
Monia...
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw lut 04, 2010 12:28 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze: w nocy miałam sen ,że umieram ,tz. wiem że mam jutro umrzeć ,tyle ludzi się pojawiło ,nawet ci których widziałam dawno temu ,myślałam co z moimi kotami , kto im kupi wołowinki troszkę ,stwierdziłam że muszę dać komuś pieniądze żeby kupił mięsko ,a potem zaczęłam główkować dam pieniądze ,a jak nie kupi mięska ???

obudziłam się świtku pół przytomna ,nie wiem czy umrzeć miałam dziś czy jutro ,bo to była noc... :roll:
bać się już czy pózniej...
(...)
czy rozmowa z Marcelibu :cry:
pierniczyło mi się strasznie.

Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo, bardzo przepraszam. Ja wiem, że jestem potworną egoistką, nie wolno mi było z Tobą rozmawiać na ten temat. Mój potworny strach i potworny ból, niemoc znieczuliły mnie jednak na to, na co nigdy nie powinnam sobie pozwolić. Wiem, że zrobiłam Tobie krzywdę, dbając o to, żebym ja wiedziała. Piszę to i płaczę - tak bardzo Ciebie przepraszam. Wybacz, błagam. Ja znowu zadbałam o samą siebie, a nie o Drugą Stronę. Pracuję nad tym, żeby to zmienić, ale widać, że jeszcze długa droga przede mną, ale ówczesna sytuacja mnie po prostu przerosła. Ja musiałam z kimś rozmawiać i wiem, że nie wolno mi było z Tobą, ale mi się wszystko wyłączyło, tylko wiedziałam, że musiałam z kimś rozmawiać, tak bardzo tego potrzebowałam. Wiem, co to znaczy dla Ciebie i jak bardzo Cię skrzywdziłam. Wtedy nie byłam w stanie myśleć logicznie. Wybacz, proszę. Bardzo proszę.

wybrałas Dorcie bo Ona rozumie jak nikt.I dlatego to my potrzebujemy Dorci a nie Ona nas...
Serniczek

Post » Czw lut 04, 2010 12:32 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Serniczek pisze:
Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze: w nocy miałam sen ,że umieram ,tz. wiem że mam jutro umrzeć ,tyle ludzi się pojawiło ,nawet ci których widziałam dawno temu ,myślałam co z moimi kotami , kto im kupi wołowinki troszkę ,stwierdziłam że muszę dać komuś pieniądze żeby kupił mięsko ,a potem zaczęłam główkować dam pieniądze ,a jak nie kupi mięska ???

obudziłam się świtku pół przytomna ,nie wiem czy umrzeć miałam dziś czy jutro ,bo to była noc... :roll:
bać się już czy pózniej...
(...)
czy rozmowa z Marcelibu :cry:
pierniczyło mi się strasznie.

Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo, bardzo przepraszam. Ja wiem, że jestem potworną egoistką, nie wolno mi było z Tobą rozmawiać na ten temat. Mój potworny strach i potworny ból, niemoc znieczuliły mnie jednak na to, na co nigdy nie powinnam sobie pozwolić. Wiem, że zrobiłam Tobie krzywdę, dbając o to, żebym ja wiedziała. Piszę to i płaczę - tak bardzo Ciebie przepraszam. Wybacz, błagam. Ja znowu zadbałam o samą siebie, a nie o Drugą Stronę. Pracuję nad tym, żeby to zmienić, ale widać, że jeszcze długa droga przede mną, ale ówczesna sytuacja mnie po prostu przerosła. Ja musiałam z kimś rozmawiać i wiem, że nie wolno mi było z Tobą, ale mi się wszystko wyłączyło, tylko wiedziałam, że musiałam z kimś rozmawiać, tak bardzo tego potrzebowałam. Wiem, co to znaczy dla Ciebie i jak bardzo Cię skrzywdziłam. Wtedy nie byłam w stanie myśleć logicznie. Wybacz, proszę. Bardzo proszę.

wybrałas Dorcie bo Ona rozumie jak nikt.I dlatego to my potrzebujemy Dorci a nie Ona nas...

dokładnie Serniczku..ja też zawsze "lecę" do Dorci, czasem w środku nocy :oops:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw lut 04, 2010 12:43 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Bo serce Wam dziewczyny podpowiada, gdzie szukać pomocy, rozum nie ma tu nic do gadania.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lut 04, 2010 12:48 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

i też po to tu wszyscy jesteśmy by RAZEM to jakoś wszystko dźwignąć...
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw lut 04, 2010 12:50 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Moniko tymi rozmowami więcej mi pomogłaś niż zaszkodziłaś ,na temat śmierci najbliższych osób ,sposobu odejścia ,przeżyć z tym związanych z nikim nie rozmawiam, siedzi głęboko we mnie i drąży ten ból ...jak troszkę powiedziałam ,spłakałam się ale chyba było mi lepiej chociaż bolało mocniej ,bo trzeba było wrócić do tamtych chwil.
Moniko przytulam cię mocno ,śmierć zawsze jest straszna i zawsze za wcześnie ,nie w porę.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 04, 2010 14:26 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

a Dorcia mi się przez telefon nie przyznała, że ryczała, ja pytam czy masz katar, a Dorcia - to alergia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lut 04, 2010 14:40 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Serniczek pisze:Dorciu ta zima jest wyjatkowo ciężka dla nas wszystkich. Potraktuj tę sprawę w ten sposób.
Ja zawsze mam zapas drewna do kominka-teraz już widze,ze nie wystarczy na te sakramenckie mrozy.Nie możesz marznąć.....musisz być na chodzie.Byle do wiosny....

Podczytuję, nie piszę, ale kciuki trzymam :)

I słuchaj, Dorciu, mądrych ludzi :!: :ok: 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw lut 04, 2010 15:36 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dorcia44 pisze:Karolina ja mogę sobie wyobrazić,wiem co siedzi w tym ślicznym ,delikatnym ciałku ..bestyja :mrgreen:

a ja wciąż piorę i piorę i całe szczęście koniec widać ,zastanawiam się tylko kiedy mi to wyschnie ,wiosną :?: :roll:

Srednio ma to związek z kotami, ale..przeciez dla nich też pierzesz, nie? :wink:
Ponieważ nie mam zimą gdzie wieszać prania, kupiłam taką suszarkę:
http://www.allegro.pl/item902970880_sup ... _w_2h.html
ona dodatkowo ogrzewa przy okazji pomieszczenie,ja mam komputer w sypialni, suszarkę w sypialni i czesto wyłaczam ogrzewanie, żeby niepotrzebnie pustego domu nie ogrzewać. A w sypialni mam ciepło. I pranie suche :) Może to by było jakieś rozwiązanie?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw lut 04, 2010 15:51 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Myszeńk@ za kciuki bardzo dziękuję za radę również :wink:

Nie pisałam wam jak zadbały o moje ręce koleżanki z pracy ...nagminnie gubiłam rękawiczki :oops: jedna zrobiła sznureczek ,druga porządnie umocowała i teraz mam jak dzidziuś ,oczywiście wzbudzam tym sensację ale co tam :wink:

No i muszę pochwalić administrację ,zabiła okienka w piwnicach ,natychmiast zabrałam się za odbijanie ...ku mojemu zaskoczeniu w jednym z okienek było wejście dla kota :oops:
swój błąd naprawiłam od ręki czyli na powrót przybiłam :wink:

Tak widno ,słoneczko świeci a to już prawie 16.....

Tosza świetna rzecz 8O
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 04, 2010 22:35 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dziewczyny proszę o mocne kciuki na jutro.
tak się denerwuje :oops:

dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 04, 2010 22:39 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

:ok: :ok: :ok:

Spokojnych snów :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw lut 04, 2010 22:45 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

mocne :ok:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lut 05, 2010 9:08 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

wielkie kciuki Dorciu musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lut 05, 2010 9:15 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

kciuki Dorciu kochana!

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

[poprzednia][następna]