Monia...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:dorcia44 pisze: w nocy miałam sen ,że umieram ,tz. wiem że mam jutro umrzeć ,tyle ludzi się pojawiło ,nawet ci których widziałam dawno temu ,myślałam co z moimi kotami , kto im kupi wołowinki troszkę ,stwierdziłam że muszę dać komuś pieniądze żeby kupił mięsko ,a potem zaczęłam główkować dam pieniądze ,a jak nie kupi mięska ???
obudziłam się świtku pół przytomna ,nie wiem czy umrzeć miałam dziś czy jutro ,bo to była noc...![]()
bać się już czy pózniej...
(...)
czy rozmowa z Marcelibu![]()
pierniczyło mi się strasznie.
Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo, bardzo przepraszam. Ja wiem, że jestem potworną egoistką, nie wolno mi było z Tobą rozmawiać na ten temat. Mój potworny strach i potworny ból, niemoc znieczuliły mnie jednak na to, na co nigdy nie powinnam sobie pozwolić. Wiem, że zrobiłam Tobie krzywdę, dbając o to, żebym ja wiedziała. Piszę to i płaczę - tak bardzo Ciebie przepraszam. Wybacz, błagam. Ja znowu zadbałam o samą siebie, a nie o Drugą Stronę. Pracuję nad tym, żeby to zmienić, ale widać, że jeszcze długa droga przede mną, ale ówczesna sytuacja mnie po prostu przerosła. Ja musiałam z kimś rozmawiać i wiem, że nie wolno mi było z Tobą, ale mi się wszystko wyłączyło, tylko wiedziałam, że musiałam z kimś rozmawiać, tak bardzo tego potrzebowałam. Wiem, co to znaczy dla Ciebie i jak bardzo Cię skrzywdziłam. Wtedy nie byłam w stanie myśleć logicznie. Wybacz, proszę. Bardzo proszę.
Serniczek pisze:Marcelibu pisze:dorcia44 pisze: w nocy miałam sen ,że umieram ,tz. wiem że mam jutro umrzeć ,tyle ludzi się pojawiło ,nawet ci których widziałam dawno temu ,myślałam co z moimi kotami , kto im kupi wołowinki troszkę ,stwierdziłam że muszę dać komuś pieniądze żeby kupił mięsko ,a potem zaczęłam główkować dam pieniądze ,a jak nie kupi mięska ???
obudziłam się świtku pół przytomna ,nie wiem czy umrzeć miałam dziś czy jutro ,bo to była noc...![]()
bać się już czy pózniej...
(...)
czy rozmowa z Marcelibu![]()
pierniczyło mi się strasznie.
Dorotko, ja Ciebie bardzo, bardzo, bardzo przepraszam. Ja wiem, że jestem potworną egoistką, nie wolno mi było z Tobą rozmawiać na ten temat. Mój potworny strach i potworny ból, niemoc znieczuliły mnie jednak na to, na co nigdy nie powinnam sobie pozwolić. Wiem, że zrobiłam Tobie krzywdę, dbając o to, żebym ja wiedziała. Piszę to i płaczę - tak bardzo Ciebie przepraszam. Wybacz, błagam. Ja znowu zadbałam o samą siebie, a nie o Drugą Stronę. Pracuję nad tym, żeby to zmienić, ale widać, że jeszcze długa droga przede mną, ale ówczesna sytuacja mnie po prostu przerosła. Ja musiałam z kimś rozmawiać i wiem, że nie wolno mi było z Tobą, ale mi się wszystko wyłączyło, tylko wiedziałam, że musiałam z kimś rozmawiać, tak bardzo tego potrzebowałam. Wiem, co to znaczy dla Ciebie i jak bardzo Cię skrzywdziłam. Wtedy nie byłam w stanie myśleć logicznie. Wybacz, proszę. Bardzo proszę.
wybrałas Dorcie bo Ona rozumie jak nikt.I dlatego to my potrzebujemy Dorci a nie Ona nas...
Serniczek pisze:Dorciu ta zima jest wyjatkowo ciężka dla nas wszystkich. Potraktuj tę sprawę w ten sposób.
Ja zawsze mam zapas drewna do kominka-teraz już widze,ze nie wystarczy na te sakramenckie mrozy.Nie możesz marznąć.....musisz być na chodzie.Byle do wiosny....
dorcia44 pisze:Karolina ja mogę sobie wyobrazić,wiem co siedzi w tym ślicznym ,delikatnym ciałku ..bestyja
a ja wciąż piorę i piorę i całe szczęście koniec widać ,zastanawiam się tylko kiedy mi to wyschnie ,wiosną![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 113 gości