Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2010 8:58 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Nie może być tak ze jedynym światem dla Miko będzie tylko i wyłącznie lecznica.
Kiedyś na Animal Planet widziałam program o kocie w wózku. Pani miała wielki ogród a w nim i inne koty. Normalnie ryczałam gdy widziałam że kociak nie dosyć ze był traktowany normalnie przez inne koty to jeszcze śmigał po trawie nie przejmując się swoją ułomnością.
Był taki szczęśliwy.
Mam nadzieję że i Mikusiowi się uda,chłopak już tyle przeszedł.
W końcu ..." a po nocy przychodzi dzień
a po burzy słońce "

Obrazek

A może ktoś z personelu lecznicy go przygarnie :twisted:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto mar 23, 2010 9:23 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Małgorzata Pękała pisze:Nie może być tak ze jedynym światem dla Miko będzie tylko i wyłącznie lecznica.
Kiedyś na Animal Planet widziałam program o kocie w wózku. Pani miała wielki ogród a w nim i inne koty. Normalnie ryczałam gdy widziałam że kociak nie dosyć ze był traktowany normalnie przez inne koty to jeszcze śmigał po trawie nie przejmując się swoją ułomnością.
Był taki szczęśliwy.
Mam nadzieję że i Mikusiowi się uda,chłopak już tyle przeszedł.
W końcu ..." a po nocy przychodzi dzień
a po burzy słońce "

Obrazek

A może ktoś z personelu lecznicy go przygarnie :twisted:

Miko też jest bardzo wesołym i pełnym radości kotem. Jego kalectwo nie przeszkadza mu w zabawach i psotach. Wiadomo, że szczęśliwy będzie w swoim własnym domu, choć pracownicy lecznicy robią wszystko żeby Miko czuł się tam dobrze. Ale to nie to samo co domek.
Wiele osób pyta o niego ale weci twierdzą, że ciężko będzie znaleźć domek, który podejmie się opieki nad rudzielcem.

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro mar 24, 2010 19:45 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Witajcie!!!!
Byłam przelotem we Wro i odwiedziłam Gluta :lol:
Miko był senny ale bawił się ślicznie!!! Kupiłam potem parę zabawek , piłeczek do mordowania i różnych rozweselaczy - mama zaniesie mu przy okazji.
Panie mówiły, że jedzenia mu nie brakuje :-) ale ma jesć tylko RC growth bo inaczej...koooopa wodnista....
Chłopak jest po prostu boski i mruczy, mruczy mruczy. Wiecie - zasnął po zabawie na kanapie i takiego spiącego zaniosłam paniom na zaplecze.
Kochany...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro mar 24, 2010 20:46 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Chłopaczek się zmęczył.Tyle wrażeń :D
Słodziaczek kochany :1luvu:
Ja jestem ryksa,jakbym go odwiedziła to od razu rynna jak to mawia mój TŻ :wink:
Fajnie że ciotki o nim pamiętają :1luvu:

Małgocha Pe

Post » Śro mar 24, 2010 21:07 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

napisałam mail'a do doktora w sprawie tego wózeczka i ułożenia w nim Miko ale na razie cisza :-(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw mar 25, 2010 8:47 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Rudasek hopsaj na górę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Post » Pt mar 26, 2010 8:35 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

:kotek:

pucio79

Post » Pt mar 26, 2010 14:31 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

puciowata :P nie miałabyś przypadkiem możliwości nakręcenia filmiku z Mikusiem w bryce i umieszczenia go w necie ?
Przynajmniej wszystkie ciotki które nie mogą widzieć go naocznie,popatrzyły by sobie,powzruszały,poryczały ( no ja już na 100% ) itp. , itd. :wink:
W sumie nie głupi pomysł, może ktoś miałby taką możliwość :D

Małgocha Pe

Post » Pt mar 26, 2010 19:56 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

Małgorzata Pękała pisze:puciowata :P nie miałabyś przypadkiem możliwości nakręcenia filmiku z Mikusiem w bryce i umieszczenia go w necie ?
Przynajmniej wszystkie ciotki które nie mogą widzieć go naocznie,popatrzyły by sobie,powzruszały,poryczały ( no ja już na 100% ) itp. , itd. :wink:

pomyślę nad tym :)

pucio79

Post » Pt mar 26, 2010 19:59 Re: ZEPSUTY MIKO -> Cena życia: 50 zł / dzień. POTRZEBNA POMOC!!

pucio79 pisze:
Małgorzata Pękała pisze:puciowata :P nie miałabyś przypadkiem możliwości nakręcenia filmiku z Mikusiem w bryce i umieszczenia go w necie ?

pomyślę nad tym :)

myśl, myśl :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob mar 27, 2010 14:10 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

Kciuki za Miko :) czytam doniesienia i usmiecham sie - mam nadzieje ze niebawem bede przejezdzac przez Wroclaw i bede mogla usciskac Miko osobiscie ;)

Zmienilam tytul watku na bardziej aktualny - niech w swiat pojdzie nowina, ze Miko robi prawo jazdy na mercedesa :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob mar 27, 2010 14:16 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

głaski proszę przesłac dla Mikusia :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob mar 27, 2010 15:08 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

a ja go dziś widziałam jak jeździł !!!! ale nie umiem jeszcze wgrać filmiku....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob mar 27, 2010 17:29 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

dagmara-olga pisze:a ja go dziś widziałam jak jeździł !!!! ale nie umiem jeszcze wgrać filmiku....

ja się jutro wybieram do rudzielca :)
obawiam się, że będę miała ten sam problem :roll:

pucio79

Post » Sob mar 27, 2010 19:11 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

pucio79 pisze:ja się jutro wybieram do rudzielca :)
obawiam się, że będę miała ten sam problem :roll:

No to tradycyjnie już całuski od cioci Gosi :D

Obrazek

Małgocha Pe

[poprzednia][następna]