GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 12:03 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

OK, ale najwcześniej mogę o 12.15. Pasuje?
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt lip 22, 2011 14:55 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Może być ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon lip 25, 2011 8:41 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Niestety, fot nie będzie, KaleidoStar coś wypadło, ale na pewno nadrobimy to niebawem.

Koty na śniadaniu dzisiaj (te, które widziałam, a część nawet głaskałam): Marta, Krecia, Ogonuś z Gwiazdeczką, Biała Dama i jej koleżanka.
Nie wiem, co sądzić o zachowaniu Białej Damy 8O: najpierw miauczy rozpaczliwie, żebym ją zauważyła na rurze, potem biegnie na metalową budkę, dalej drąc buziuchnę, a następnie, gdy zbliżam się z jedzonkiem - syczy jak gniazdo jadowitych żmij. Chyba lubi tylko moje jedzenie, natomiast moja skromna osoba zupełnie nie jest w jej guście :mrgreen:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto lip 26, 2011 3:30 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Fanszeta pisze:Niestety, fot nie będzie, KaleidoStar coś wypadło, ale na pewno nadrobimy to niebawem.

Koty na śniadaniu dzisiaj (te, które widziałam, a część nawet głaskałam): Marta, Krecia, Ogonuś z Gwiazdeczką, Biała Dama i jej koleżanka.
Nie wiem, co sądzić o zachowaniu Białej Damy 8O: najpierw miauczy rozpaczliwie, żebym ją zauważyła na rurze, potem biegnie na metalową budkę, dalej drąc buziuchnę, a następnie, gdy zbliżam się z jedzonkiem - syczy jak gniazdo jadowitych żmij. Chyba lubi tylko moje jedzenie, natomiast moja skromna osoba zupełnie nie jest w jej guście :mrgreen:

Jako dama ma wybredny gust. Najlepszym dla niej towarzystwem, są inne białe koty. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto lip 26, 2011 7:45 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Muszę nadrobić małe zaległości :oops:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lip 26, 2011 9:53 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Niektórzy mają dobrze, niektórzy mają małe zaległości :D.
Dzisiaj na śniadanie zaspały:
Gwiazdka, Gryzia i Krecia.
Kocio-leniuchy okropne!!!!

Fanszeta

Post » Czw lip 28, 2011 10:27 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Zrobiłam mały przelewik.
coś nowego u kotuchów słychac?
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 29, 2011 1:48 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

JaEwka pisze:Zrobiłam mały przelewik.
coś nowego u kotuchów słychac?

JaEwka ślicznie dziękujemy, kasa już na koncie.
Co u kotów, to najlepiej powie Fanszeta. Ja męczę sie z dwoma dzikunami. :twisted:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt lip 29, 2011 8:53 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Jestem na maksa zdenerwowana. KaleidoStar sms-owała o kocie/kotce rozjechanym na torach w okolicach stoczni. Ok 7.30, już po śniadaniu. Kot czarny z białymi skarpetami/skarpetą. Widziała z pociągu. :( :( :( :( :(
Ostatnio edytowano Pt lip 29, 2011 11:34 przez Fanszeta, łącznie edytowano 1 raz

Fanszeta

Post » Pt lip 29, 2011 11:29 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

:( EH
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lip 29, 2011 11:31 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Siedzę i się denerwuję, raz mam nadzieję, że to nie mogła być ona, innym razem jakieś głupie myśli.

Fanszeta

Post » Pon sie 01, 2011 7:29 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Gwiadeczka ma się dobrze :D, o ile nie liczyć trzech wielkich kleszczy, jeden z boku ucha, dwa obok siebie pod okiem. Nie pozwala ich nawet dotknąć, zaraz ucieka :mrgreen: . No , ale to nie ona leżała na torach. A w sobotę to już się nawet chciałam wybrać, oglądać tego biedaka, co go rozjechano. Na szczęście nie wiedziałam, dokładnie gdzie, bo chodzenie po torach jest odrobinę lekkomyślne :wink:.
Weekend miałam smutny, bo jeszcze pan z 3 maja zawiadomił mnie o zniknięciu Kreci. Faktycznie w sobotę i niedzielę do jedzenia przychodziła tylko Martusia. Ale dziś rano Krecia była na miejscu, więc tydzień rozpoczął się dobrze. Bo nie ma to jak koty w komplecie!!!

Fanszeta

Post » Pon sie 01, 2011 7:33 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Uf czyli dobre wiadomości :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon sie 01, 2011 7:47 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

JaEwka pisze:Uf czyli dobre wiadomości :ok:

Bardzo dobre, a dzielona radość staje się podwójną radością :D .
Tego biedaka na torach szkoda, strasznie szkoda.
Gwiazdeczka i Ogonek to moi ulubieńcy, bo mam z nimi kontakt najdłużej, dają się głaskać (jak mają dobry humor), wychodzą mi naprzeciw. Mają dopiero 2 lata, a Gwiazdka wygląda tak ładnie jak domowa kotka, czyściutka, błyszcząca. To one sprawiły, że zaczęłam dokarmiać koty stoczniowe, one i Przystojniak, którego nie widziałam już b. długo, no i oczywiście Herbatnik.

Fanszeta

Post » Pon sie 01, 2011 20:10 Re: GDAŃSK.Stoczniowe i majowe koty.Potrzebna pomoc.

Ech, jak ja się bałam, że to Gwiazdeczka..Jak dobrze, że jednak nie. Ale i tak smutno....

Śpij dobrze, bezimienny kotku [*]. I ty, kociaczku, leżący trochę bliżej Gdanska, maluszku słodki [*]
Czasami nienawidzę wyglądać przez okno :( Potem siedzę i ryczę...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

[poprzednia][następna]