Ale trudno. Ja się nie dam.

Ale naprawdę rozumiem jaki to problem (spotykam się z tym przy zapytaniach adopcyjnych) dlatego wszelkie rady, jak sobie radzić w takich przypadkach - mile widziane.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mario75 pisze:Pani Ago nie wiem jak wygląda Pani balkon i balkon powyżej(zakładam, że jest), ale jeśli ma Pani dobre kontakty z sąsiadami, to można praktycznie całą konstrukcję przymocować do balkonów za pomocą taśm zaciskowych, część dolną siatki na Pani balkonie, a część górną na balkonie sąsiadów.
Agaaa pisze:Wpadłam jeszcze na jeden pomysł .
Moje koty , nie skaczą po siatce i nie probują się wspinać . Przynajmniej takie mam doświadczenia z poprzednich balkonow.
Co myślicie o moskitierze ? , taśmę przykleiłabym na klej , a moskitiere na rzep. Fakt , faktem , ze kota w razie czego nie utrzyma , ale moze chociaz wizualna ochrona by je odstraszyła . I komarów nie miałabym na balkonie.
Agaaa pisze:Wpadłam jeszcze na jeden pomysł .
Moje koty , nie skaczą po siatce i nie probują się wspinać . Przynajmniej takie mam doświadczenia z poprzednich balkonow.
Co myślicie o moskitierze ? , taśmę przykleiłabym na klej , a moskitiere na rzep. Fakt , faktem , ze kota w razie czego nie utrzyma , ale moze chociaz wizualna ochrona by je odstraszyła . I komarów nie miałabym na balkonie.
mario75 pisze:...hmmm... mieszka Pani na ostatnim piętrze i nad balkonem jest tylko niebo - to niewielki problem, należy w takim przypadku stworzyć konstrukcje nie ingerującą w elewację, na której opierała by się siatka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AoD, GeorgeBor, Patrykpoz i 51 gości