Madziula kocyk od Iwetki zaniesiony do Kociej Chatki, jedzonko i żwirek podarowany przez Ewę i Piotra już także dowiezione na kociarnię.
A i zostały dwa białe plastikowe krzesełka - niestety nie wiem czyje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Ja też wszystkim chciałam podziękować za przybycie na naszą kocią imprezkęjedynie troszkę nam pogoda nie dopisła, ale niestety w tym roku jakaś ta pogoda nieprzwidywalna
wszyscy dostają naganę bo mało zjedli i mało wypili
jeszcze jakieś niezliczone ilości piwa mi zalegają w lodówce
ale bardzo było fajnie - miło było poznać Korciaczki i mamę oraz Iwetkę :lol:
Madziula kocyk od Iwetki zaniesiony do Kociej Chatki, jedzonko i żwirek podarowany przez Ewę i Piotra już także dowiezione na kociarnię.
Iweta pisze:terenia1 pisze:Ja też wszystkim chciałam podziękować za przybycie na naszą kocią imprezkęjedynie troszkę nam pogoda nie dopisła, ale niestety w tym roku jakaś ta pogoda nieprzwidywalna
wszyscy dostają naganę bo mało zjedli i mało wypili
jeszcze jakieś niezliczone ilości piwa mi zalegają w lodówce
ale bardzo było fajnie - miło było poznać Korciaczki i mamę oraz Iwetkę :lol:
Tereniu.....myśmy sie już poznały wczesniej, czyzbyś zapomniała?![]()
mar_tika pisze:Iweta pisze:Dla zainteresowanych ,chciałam powiedzieć ,że do lecznic wróciła maść ORIDERMYL juz bez rakotwórczego składnika.
wiemy że oridermyl powrócił do lecznic .Monika mówila ,niestety cena po staremu,choć nie ukrywam wolę zaplacić i po tyg pozbyc się swierzba niż paprać się 3 tyg crotamitionem
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/quote]
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 78 gości