Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 20, 2009 22:05

Ja też wszystkim chciałam podziękować za przybycie na naszą kocią imprezkę :lol: jedynie troszkę nam pogoda nie dopisła, ale niestety w tym roku jakaś ta pogoda nieprzwidywalna :) wszyscy dostają naganę bo mało zjedli i mało wypili :) jeszcze jakieś niezliczone ilości piwa mi zalegają w lodówce :wink: ale bardzo było fajnie - miło było poznać Korciaczki i mamę oraz Iwetkę :lol:
Madziula kocyk od Iwetki zaniesiony do Kociej Chatki, jedzonko i żwirek podarowany przez Ewę i Piotra już także dowiezione na kociarnię.
A i zostały dwa białe plastikowe krzesełka - niestety nie wiem czyje :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 20, 2009 22:12

terenia1 pisze:Ja też wszystkim chciałam podziękować za przybycie na naszą kocią imprezkę :lol: jedynie troszkę nam pogoda nie dopisła, ale niestety w tym roku jakaś ta pogoda nieprzwidywalna :) wszyscy dostają naganę bo mało zjedli i mało wypili :) jeszcze jakieś niezliczone ilości piwa mi zalegają w lodówce :wink: ale bardzo było fajnie - miło było poznać Korciaczki i mamę oraz Iwetkę :lol:
Madziula kocyk od Iwetki zaniesiony do Kociej Chatki, jedzonko i żwirek podarowany przez Ewę i Piotra już także dowiezione na kociarnię.

Tereniu.....myśmy sie już poznały wczesniej, czyzbyś zapomniała? :wink: :lol:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lip 20, 2009 22:18

Iweta pisze:
terenia1 pisze:Ja też wszystkim chciałam podziękować za przybycie na naszą kocią imprezkę :lol: jedynie troszkę nam pogoda nie dopisła, ale niestety w tym roku jakaś ta pogoda nieprzwidywalna :) wszyscy dostają naganę bo mało zjedli i mało wypili :) jeszcze jakieś niezliczone ilości piwa mi zalegają w lodówce :wink: ale bardzo było fajnie - miło było poznać Korciaczki i mamę oraz Iwetkę :lol:

Tereniu.....myśmy sie już poznały wczesniej, czyzbyś zapomniała? :wink: :lol:

No faktycznie :lol: ale to się nie liczy :lol: bo to była dosłownie chwilka :lol:

terenia1

Post » Pon lip 20, 2009 22:23

Poszukuję sponsorów suchej karmy typu royal ew. purina na Kocią Chatkę. Niestety bogactwem nie grzeszymy. Więc kto chętny????
Każdy grosz się liczy, a suchego pustka :roll:
MIKUŚ

Post » Pon lip 20, 2009 22:23

Maluchy z Kociej Chatki czekają na domki :!:
kocurek
Obrazek
koteczka Misia
Obrazek
koteczka Pysia
Obrazek
kocurek
Obrazek
trzy kocurki.Dwa biało-bure i syjamek
Obrazek
srebrny kocurek Dymek
Obrazek

terenia1

Post » Pon lip 20, 2009 22:25

ewentualnie może być profilum :wink: Ale serio mówię. Może znajdzie się ktoś chętny do współpracy. :)
MIKUŚ

Post » Wto lip 21, 2009 6:42

hop wtorkowo :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lip 21, 2009 6:53

Chrupka jako opiekunka Czarusia
"do prania przed namaczaniem" :D
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto lip 21, 2009 7:21

ślicznie ojjjj jak śłicznie ....
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lip 21, 2009 8:27

mar_tika pisze:
Iweta pisze:Dla zainteresowanych ,chciałam powiedzieć ,że do lecznic wróciła maść ORIDERMYL juz bez rakotwórczego składnika.

wiemy że oridermyl powrócił do lecznic .Monika mówila ,niestety cena po staremu,choć nie ukrywam wolę zaplacić i po tyg pozbyc się swierzba niż paprać się 3 tyg crotamitionem :roll:

NIESTETY CENA NIE PO STAREMU LEK PODROŻAŁ 10ZŁ NA OPAKOWANIU I JAK NARAZIE SĄ TYLKO 10g OPAKOWANIE MNIEJ OPŁACALNE

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto lip 21, 2009 9:57

Przed dubel :lol:
Ostatnio edytowano Wto lip 21, 2009 10:02 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 21, 2009 9:58

hej hej to ja Elzunia. Moja duża nauczyla się robić i wklejac zdjęcia.
Zapraszam podziwiajcie mnie na moim wątku

Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=86388&start=930
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 21, 2009 10:11

podziekowania dla Pana grilowego( w białym)za pyszne jedzonko i pana klozetowego (w czerwonym)za zebranie 130 zł(za korzystanie z kibelka) :wink:
Obrazek

Dla zachety, Pan klozetowy sam wpłacił lwią część do skarbonki :lol: i w nagrode....... dostał kota na tymczas :wink: :lol:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/quote]

Obrazek

"Darek no a jak ty to sobie wyobrażasz. Następny maluch w domu. Toz to ja juz na podlodze będe chyba spala. :P"
Ostatnio edytowano Wto lip 21, 2009 10:39 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto lip 21, 2009 10:18

heheheh :)

ładna nagroda
gratulujemy ...
Obrazek

Madziula