KOCIE PODZIEMIE CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 10, 2009 8:07

HOP, Rudzik gdzie ten domek dla Ciebie :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon sie 10, 2009 13:22

jessi74 pisze:Rudzik niestety dalej na ulicy :( :( na dodatek skradziono nam klatkę łapkę :( same nieszczęscia, dzisiaj jak byłam karmić Rudzik wyglądał znowu gorzej, to młodziutki kociak, jest potwornie chudy, zgarbiony, ma problemy z gryzieniem i przełykaniem :( na pomoc w łapaniu, ze strony karmicielki niestety nie możemy liczyć,

Prosimy bardzo o DT dla Rudzika :!: My naprawde nie mamy juz miejsca gdzie go przetrzymać :cry:
Tam gdzie dokarmiamy co tydzień śednio są podrzucona kolejne koty, małe, dorosłe, matki z maluchami. Nie dajemy już rady ogarnąc tego ilościowo. A na torach już nie jeden maluszek zginął pod kołami pociagu więc je staramy się jak najszybciej z tamtad wyciagać.

Prosimy bardzo o szansę dla tego biednego kotka. Wygląda jak szkieletor może wazyć z 1, 5 kg, nózki całe poobdzierane, poobijany i ogólnie ledwo się na nogach trzyma, ma problemy z jedzeniem i połykaniem.

My pomozemy w miarę możliwości, finansowo i transportowo. Ale nie mamy na chwile obecną napradwe gdzie go ulokować. a wymaga natychmiastowej pomocy :!:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon sie 10, 2009 13:38

natasza25 pisze:
jessi74 pisze:Rudzik niestety dalej na ulicy :( :( na dodatek skradziono nam klatkę łapkę :( same nieszczęscia, dzisiaj jak byłam karmić Rudzik wyglądał znowu gorzej, to młodziutki kociak, jest potwornie chudy, zgarbiony, ma problemy z gryzieniem i przełykaniem :( na pomoc w łapaniu, ze strony karmicielki niestety nie możemy liczyć,

Prosimy bardzo o DT dla Rudzika :!: My naprawde nie mamy juz miejsca gdzie go przetrzymać :cry:
Tam gdzie dokarmiamy co tydzień śednio są podrzucona kolejne koty, małe, dorosłe, matki z maluchami. Nie dajemy już rady ogarnąc tego ilościowo. A na torach już nie jeden maluszek zginął pod kołami pociagu więc je staramy się jak najszybciej z tamtad wyciagać.

Prosimy bardzo o szansę dla tego biednego kotka. Wygląda jak szkieletor może wazyć z 1, 5 kg, nózki całe poobdzierane, poobijany i ogólnie ledwo się na nogach trzyma, ma problemy z jedzeniem i połykaniem.

My pomozemy w miarę możliwości, finansowo i transportowo. Ale nie mamy na chwile obecną napradwe gdzie go ulokować. a wymaga natychmiastowej pomocy :!:

Kto się zlituje nad biednym Rudzikiem :cry: :cry: :cry: :!:
Z tego co wiem od jessi74 kotek wogóle sobie nie radzi wśród innych kotów :cry: obawiam się że w tych warunkach długo nie pożyje a może być z niego wspaniały towrzysz życia.... Kto mu pomoże? Kto da szansę na normalność.... ciepły kąt i opiekę? choćby tylko tymczasowo :cry: Kotek z pewnością pod troskliwą opieką odzyska siły i będzie czas na znalezienie mu wspaniałego domu.... PROSIMY O POMOC!!!!

Agness78

Post » Pon sie 10, 2009 14:14

Agness78 pisze:
natasza25 pisze:

Kto się zlituje nad biednym Rudzikiem :cry: :cry: :cry: :!:
Z tego co wiem od jessi74 kotek wogóle sobie nie radzi wśród innych kotów :cry: obawiam się że w tych warunkach długo nie pożyje a może być z niego wspaniały towrzysz życia.... Kto mu pomoże? Kto da szansę na normalność.... ciepły kąt i opiekę? choćby tylko tymczasowo :cry: Kotek z pewnością pod troskliwą opieką odzyska siły i będzie czas na znalezienie mu wspaniałego domu.... PROSIMY O POMOC!!!!

Jak byłam tam karmić widziałm rozbrajający widok. Rudzik leżał na drodze wtulony w futerko swojej siostrzyczki a ona go całego myla i lizala, taki jest slabiutki i wymaga opieki, ale pozostałe koty go bardzo gryzą i przeganiają. :cry: :cry: :cry:
Czy napradę nie ma nikogo kto mógłby mu pomóc :?: :?: :?:

natasza25

Post » Wto sie 11, 2009 7:22

prosimy o pomoc..... o DT :cry:

Agness78

Post » Wto sie 11, 2009 13:37

Mam dla niego DT :D , ale będzie potrzebny transport i wsparcie na weterynarza. PW - szczegóły.

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Wto sie 11, 2009 17:40

kalina m. pisze:Mam dla niego DT :D , ale będzie potrzebny transport i wsparcie na weterynarza. PW - szczegóły.

:1luvu: odpisujemy na PW będziemy ustalać

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto sie 11, 2009 22:19

kalina m. pisze:Mam dla niego DT :D , ale będzie potrzebny transport i wsparcie na weterynarza. PW - szczegóły.

Bardzo ci dziękujemy, nawet nie wiesz jak się ucieszyłyśmy :D :D :D

natasza25

Post » Wto sie 11, 2009 22:28

Teraz tylko czekamy na Rudzika :D

kalina m.

Post » Śro sie 12, 2009 8:02

Wczoraj Pandzia pokazła swoje pierwsze fochy :evil: . Okazało sie że bardzo nie odpowiada jej towarzystwo maluszków które przywiozłyśmy z Zakładu Mechaniki Pojazdowej. Cały czas burczała, prychała i nawet nas pokąsała. Ale to znaczy że chyba dochodzi do siebie i czuje sie jak u siebie w domu.
Obrazona leżała na chodniczku i tylko obserwowała zwariowane maluchy. Jessi wrzuc może parę wczorajszych zdjęć tej naszej obrażalskiej Pandusi, (są w twoim aparacie) już nie wygląda tak jak z pierwszych zdjęć gdy była na torach i nawet jej się przytyło. Teraz czekamy na najlepszy domek dla niej i kolejne wyniki badań. :D

natasza25

Post » Śro sie 12, 2009 22:08

a to charakterna Pandusia :twisted: dobrze że lepiej się czuje :ok:
Bardzo się cieszę z DT dla Rudzika, oby tylko kotek dał się złapać :ok:

Agness78

Post » Śro sie 12, 2009 23:11

Agness78 pisze:a to charakterna Pandusia :twisted: dobrze że lepiej się czuje :ok:
Bardzo się cieszę z DT dla Rudzika, oby tylko kotek dał się złapać :ok:

Rudziol złapany :lol: mam dla niego chwilowy domek tymczasowy :lol: do czasu zawiezienia do dt kaliny
Aha, nie mam siły pisać, ale łapanka oczywiście z przebojami :lol:

jessi74

Post » Śro sie 12, 2009 23:12

jutro pierwsze wieści o kociaku

jessi74

Post » Czw sie 13, 2009 8:18

Super! Cieszę się, że się udało. Czekamy na Rudzika :D , a wczesniej wiadomości.

kalina m.

Post » Czw sie 13, 2009 9:22

kalina m. pisze:Super! Cieszę się, że się udało. Czekamy na Rudzika :D , a wczesniej wiadomości.

dzisiaj natasza 25 będzie z nim u weta, wstępnie będziemy wiedzieć o jego stanie zdrowia, jeśli będzie nadawał się do podróży to myślę że na następny czwartek lub piątek możemy ustalać transport

jessi74

[poprzednia][następna]