No cóż... wątek umarł śmiercią naturalną...
A pamiętam czasy, gdy na forum "miau" znajdowało się pomoc w ciągu kilku godzin, najwyżej kilku dni....
Teraz ktoś od czasu do czasu podbije wątek i uważa że sprawę załatwił... a tak naprawdę to los bezdomnych kotów jest mu obojętny. Najważniejsze, aby postukac palcem w klawiaturę i poudawać, że się jest.
Przykładem iskra666, dla której wstawienie zdjęć stalo się przedsięwzięciem nieosiagalnym. Mieszka obok tych kotów, bywa tam, ale nie ma czasu się nimi zająć, a na forum najczęściej bywa na "koci-łapci" i udaje, że jest wielka działaczką w obronie zwierząt.
Nie wiem co się dzieje z kotką i kociakami. Zainicjowałam ten wątek, uważając, że kociarze mieszkający w pobliżu zainteresują się tymi śmietnikowymi bezdomniakami. Za kilka miesięcy przyjdzie zima i los tych kotów może być przykry.
Moja obecna sytuacja życiowa nie pozwala mi na to, aby sprawą zająć się osobiście (mieszkam ponad 100 km od tego miejsca). Próbowałam korespondencyjnie i mailowo szukać domów dla maluchów i kto wie czy nie udałoby mi się dla jednego czy dwóch, ale nie mogłam się doprosić o wstawienie fotek, choć zostały podobno zrobione.
Przykro....