Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agi pisze:Ja sie nad ta platynowa mocno zastanawialamAle syjamek powalil nas na kolana
kinus pisze:a po co sie daje cene zaporowa ? nie mozna powiedziec, ze kotka nie jest do sprzedazy ? (nie czepiam sie, tylko pytam
Ofelia pisze:Agi pisze:Ja sie nad ta platynowa mocno zastanawialamAle syjamek powalil nas na kolana
no bez jaj
Ofelia pisze:Agi pisze:Ja sie nad ta platynowa mocno zastanawialamAle syjamek powalil nas na kolana
no bez jaj
Ofelia pisze:Moje dziwienie nie dotyczyło tego, że masz kota, tylko tego nad jakim kotem się zastanawiałaś![]()
Tonka pisze:rzeczywiscie, kot ruski 1 i 2 to moj Pompon, kot tonkijski ! tzn. CH Baton TIN-TON *PL i zdobyl nie drugie miejsce w BiS, lecz w BoB...czyli best of best...w best in show zdobyl pierwsze...kociaki byly najlepszym miotem na wystawie pierwszego dnia i kosztowaly przez caly czas tyle samo (dwie dziewczynki , jedna platynowa pregowana, druga szampanska pregowana) 1300 zl...kotka solid szampanski wogole byla nie do sprzedania a cena zaporowa wynosila 2000zl zarowno rano jak i wieczorem....i owszem aktualnie na swiecie sa tylko dwie tak umaszczone kotki : jedna w anglii, druga w australii.... i obie nie do wyjecia...tak samo jak moja...kotka obok Pompona to Cezanne, szampanska pregowana z rpa...
Vitez, dzieki za zdjecia moich tonek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia i 34 gości