bazylica pisze:gosiaa pisze:Śpijcie spokojnie koteńki [']
Nie miałyście łatwego życia
czasem niestety tylko śmierć jest wybawieniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bazylica pisze:gosiaa pisze:Śpijcie spokojnie koteńki [']
Nie miałyście łatwego życia
czasem niestety tylko śmierć jest wybawieniem
pisiokot pisze:Sis pisze:Aniu, a udało Ci się pogłaskać czarnulka ze szramą z 1? tego co siedział z Czarlim i Dziadziusiem w szpitaliku? Mam jego zdjęcia z wczoraj, choć młody tak szalał, że większość poruszona. Wyglądał na towarzyskiego. On sie daje dotknąć?
Tak, udało mi się pogłaskać czarnulka, i to kilkakrotnie, chociaż trzeba było do niego robić przez chwile podchody. Usiąść blisko, pogadać spokojnie i dopiero powoli wyciągnąć rękę. Potem już idzie z górki, bo kocinek jest bardzo stęskniony człowieka, tylko nieśmiały. Nazwałam go Oliwier, jakoś mi do niego pasuje, fajny koleś z niego
. Wzruszający, taka miła morduńka z niego. Te strupki na głowie już wyschniete, pewnie za kilka dni poodpadają.
iwcia pisze:
Czarno - biały chłopczyk z tych maluszków jest już wśród kocich aniołków [']
iwcia pisze:
Czarno - biały chłopczyk z tych maluszków jest już wśród kocich aniołków [']
Joanna KA pisze:Malwa - ogłoszenie na stronie intranetowej u mnie w pracy.
tfu, tfu, tfu... trzy razy przez lewe ramię...
oby się jej udało. trzymam kciuki
Joanna KA pisze:taaaaaaaak??? pracujemy razem??? no to super![]()
w takim razie koniecznie napisz do mnie jutro maila, to będziemy utrzymywać kontakt "służbowy"![]()
to już kolejne ogłoszenie. Jakubka udało się skutecznie "zareklamować". najprawdopodobniej zaadoptowała go dziewczyna od nas z "fabryki"
Sis pisze:Joanna Ka - równie fajnego domu dla Malwy
kyziczek pisze:Asiu wcześniejsze ogłoszenie widziałam, i tak mi właśnie coś miau pachniało![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot] i 127 gości