K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 26, 2009 7:56

tylko nie krzyczcie
Misiamilusia ma takie miejsce na szyi.non stop rozdrapane.
Nie wiem co to moze byc.Najprawdopodobniej zadrapala sie a teraz jąswędzi i zobie poprawia drapiąc się tylkną nóżką.
Oczywiscie wiem ze muszę z nią isc do weterynarza ale w celu zlapania chyba pozyczę od kogos podbierak.
tak szybkiego kota to ja w zyciu nie widzialam
ale coraz blizej podchodzi, bierze wędlinę z ręki.Probowałam ją capnąc podczas jedzenia ale niiiiiiiiiiiii
nie da sie
przechrzczę ją na pchła

Właśnie do mnie dotaro ze na basen to ja dzisiaj tylko tramwajem, a z zakupow nici bo aleja pokoju zawłaszczona przez maratończykow
i nie skrece na rogozinskiego
:cry:
A miałam taaakie piekne plany aby wreszcie posadzic pelargonie i kotom umilic kwieciem przebywanie na balkonie ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie kwi 26, 2009 9:09

markopolo00 pisze:Wielopole obsłużone kicie wygłaskane choć
niektóre fukają i syczą , nowy nabytek AFN
z lewej strony to przytulak pojadł mokrego
suchego nie .
Składam zamówienie na Wielopole
żwirku brak mokrego tylko dwie puszki ,suchego około 1kg
Drogie Panie wiem że dbacie o moją tężyznę fizyczną
ale worki nie wytrzymują i podczas wynoszenia lubią pęknąć
bardzo proszę nie wsypywać zbyt dużo . :lol:

to w takim razie wieczorem dowieziemy wszystko co potrzeba, bo mam zapasy w piwnicy.

Kontynuacja imion bułgarskich dla lewego pokoju - Bojan, mam nadzieję, że da się zrobić fotkę, ponoć jest bardzo ładnym kocurkiem

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie kwi 26, 2009 11:54

Maluchy zwiedzają chałpe
jeden jest bardzo leniwy woli leżeć przy koteczce

Obrazek
Obrazek
ten to brzuchal wywala
Obrazek
Perska dalej niańczy maluszki
Obrazek
Obrazek
z reszta pies też jest dobry żeby sie przytulić i possać cycka
Obrazek
Obrazek
[img]http[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1f96ee6cc8b30b4b][img]http://images39.fotosik.pl/108/1f96ee6cc8b30b4bm.jpg[/img]://images46.fotosik.pl/111/9ad8e7fd8e7f4e4em.jpg[/IMG][/URL]
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie kwi 26, 2009 12:01

Wiem już do czego służy damski biust
Obrazek
:lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie kwi 26, 2009 12:12

markopolo00 pisze:Wiem już do czego służy damski biust
Obrazek
:lol:

No proszę, łucone maleństwo :roll:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie kwi 26, 2009 16:32

wielopole wygłaskane w południe :) właściwie to zbyt dumnie to napisałam..
kocie z lewej Bojan? cudowny.. ładny i grzeczny.. miauczy milutko na widok człowieka i przyjacielsko wtula się w rękę, która mizia go za uszkiem..
po prawej zerwałam kłami od kociaka, eh.. wbił cztery chyba ząbki, ale nie groźnie, mała dziurka tylko :).. to takie kolorowe, na pewno nie żaden czarno-biały.. wsadziłam łapę do pudła, to zasłużyłam.. chwilę się dał miziać, co mnie zwiodło :)

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie kwi 26, 2009 20:25

Wielopole zaopatrzone: sucha 10 kg, mokra 24 puszki, 3 worki żwirku, na chwilę powinno wystarczyć. Bojan faktycznie miziankowy i śliczny. Jakby się udało to jutro poszedłby na ciachnięcie

Obrazek

Obrazek

Był telefon ze schronu ale od p. Gosi, są dwie mamy z maluszkami jedną z trójeczką, jedna z piątką :( Była też świeża dezynfekcja. Daj Bóg, że nie złapią jakiejś zarazy, przy matkach mają szansę

Tweety

Post » Nie kwi 26, 2009 21:38

Pierwszy bazarek (w planie kolejne).

Bardzo przepraszam, że dopiero teraz:(

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92373
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie kwi 26, 2009 21:58

Patka, dzięki :1luvu:

moje dziecko nudziło się dzisiaj więc zrobiło sesję kociambrom.

Na początek Beksa (którą podejrzewają, że jest Beksikiem :twisted: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to Mitko, niedługo skończy 4 tygodnie

Obrazek

Obrazek

i jego mama Fionka

Obrazek

Obrazek

Tweety

Post » Nie kwi 26, 2009 22:23

Jakie słodkie kociaki i mamuśka (jednego z nich) :love:

Tweety, ja jutro zabieram Pumcię do dr Gubały na kontrolę. Panna czuje się dobrze, a nawet bardzo dobrze. A jak wyładaniała 8O Już nie przypomina tego wyliniałego szczurka, którym była, kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam. Śliczna z niej dziewczynka się zrobiła. I słodka jak miód :love:

Pozwolę sobie wkleić linka, do wątku pieska szukającego domu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92351 . Będę bardzo wdzięczna za podrzucanie.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie kwi 26, 2009 22:30

anna09 pisze:
Tweety, ja jutro zabieram Pumcię do dr Gubały na kontrolę. Panna czuje się dobrze, a nawet bardzo dobrze. A jak wyładaniała 8O Już nie przypomina tego wyliniałego szczurka, którym była, kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam. Śliczna z niej dziewczynka się zrobiła. I słodka jak miód :love:

a co dalej z Pumą? zostaje na DT czy szuka domu?

Tweety

Post » Nie kwi 26, 2009 23:04

no właśnie, Puma zostaje na tych krzemionkach? mogłabym zrobić jej jakieś ogłoszenia. Dwie mamy z maluchami są od wczorajszego wieczoru i przebywają w pomieszczeniu poza głównym budynkiem tj w miarę zdala od potencjaln. źródeł zarazków, mam nadzieję ze będzie dobrze

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Nie kwi 26, 2009 23:25

Tunisia pisze:no właśnie, Puma zostaje na tych krzemionkach? mogłabym zrobić jej jakieś ogłoszenia. Dwie mamy z maluchami są od wczorajszego wieczoru i przebywają w pomieszczeniu poza głównym budynkiem tj w miarę zdala od potencjaln. źródeł zarazków, mam nadzieję ze będzie dobrze

ja też mam taka nadzieję!

Tweety

Post » Pon kwi 27, 2009 7:40

Witam :)

Tweety, super zdjęcia Beksy :) Idealnie pasuje do niego/niej czerwone,królewskie tło :)

Tak jak Tweety pisała Beksa to prawdopodobnie Beksik a z kolei Gluś to Glusia 8O

Gluś/a troszkę nam sie pochorowała - najprawdopodobniej koci katar (musiałam zawlec na sobie wirusa :(). Biedactwo ma nadżerkę na języku, która uniemożliwiała jakiekolwiek jedzenie (karmiłam na siłę). Dziś na szczęście jest dobrze :) Glusia zjadła (sama!) gerberka indyczego :ok: i rozrabiała jak to Gluś.
Idzie ku dobremu!
Tweety - jak Beksia się zaszczepi a Glusia wyzdrowieje, bedzie można znów je ze sobą zsocjalizować - w końcu oni są takim "przyszywanym" rodzeństwem :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon kwi 27, 2009 7:43

Misiamilusia reaguje na imię Misia.Nadal strachulec ale uwaga-rano bawila sie wkladając łapki pod kołdrę i zaczepiają moje nogi
Rozdrapuje się ze stresu (najprawdopodobniej i niestety) ale coraz bliżej podchodzi.
Jak szyję to potrafi przysiąść obok i patrzec.
jestem dobrej mysli.Jeszcze rok albo dwa - na max-i bedzie z niej miziak ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]