Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Odrzutek załapał dziś o co biega z miską z mlekiem, przynajmniej trochę wypił. Miałam nadzieję, że podzieli się tą wiedzą z przygłupimi braćmi, ale niestety chwilę potem zastałam Odpadka siedzącego w misce z mlekiem
Szura pisze:To chyba się podzielił wiedzą, aby ino tylko kotusiowi strony się pomyliły!![]()
![]()
Uschi pisze:ja już mam pomysł, jak je nauczyć. zobaczymy, bo będą miały na to tylko niecałe trzy dni, więc muszą wykazać się w końcu inteligencją, proszę o kciuki
Aleba pisze:Uschi pisze:ja już mam pomysł, jak je nauczyć. zobaczymy, bo będą miały na to tylko niecałe trzy dni, więc muszą wykazać się w końcu inteligencją, proszę o kciuki
Czy to znaczy, że nie będę musiała od jutra być zastępczą matką?
jopop pisze:Ale się offtopow zrobiłoto najpierw na offa;
wybywam na półtora dnia. czy ja się takimi informacjami muszę dzielić ze wszystkimi?ale zanim zaczniecie drążyć i włączać w to obych TŻów to wyjaśnię, że jadę do swojego własnego
![]()
jopop pisze:a teraz do rzeczy:
UDAŁO SIĘ!!!!! wszystkie 3 zaczęły niezdarne chłeptanie z miski!!! nie ma to jak dobra motywacja![]()
tylko troszkę schudły, ale mam nadzieję, że niedługo odrobią straty dydaktyczne![]()
jutro maluszki się przeprowadzają, dziękuję dziewczyny:):)
jopop pisze:ale zanim zaczniecie drążyć i włączać w to obych TŻów to wyjaśnię, że jadę do swojego własnego
jopop pisze:UDAŁO SIĘ!!!!! wszystkie 3 zaczęły niezdarne chłeptanie z miski!!! nie ma to jak dobra motywacja![]()
jutro maluszki się przeprowadzają, dziękuję dziewczyny:):)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 179 gości