bazylica pisze:zabers pisze:bazylica pisze:hopiemy hopiemy
... aż Gaja znajdzie dom, a my trafimy do reprezentacji olimpijskiej w skoku wzwyż.
wzwyż i dal bo my genialne jesteśmy![]()
![]()
Jasne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bazylica pisze:zabers pisze:bazylica pisze:hopiemy hopiemy
... aż Gaja znajdzie dom, a my trafimy do reprezentacji olimpijskiej w skoku wzwyż.
wzwyż i dal bo my genialne jesteśmy![]()
![]()
Killatha pisze::ok: za dom dla Gaji
Killatha pisze:nie dla sławy tylko dla Gaji
piękna koteczka powinna mieć wspaniały dom
czia pisze:moje wierne cioteczki, należą się Wam przeprosiny, ale cały weekend byłam poza domem, z dzięćmi na turniejach i nie miałam kiedy wstawić nowych zdjęć. Obowiązki matczyne musiałam spełnić, bo rodzina mi zarzuca że zwierzakami się bardziej opiekuję jak nimi.
Wybaczcie, ale na pewno nadrobię. Dziewczyna pięknieje, łagodnieje i z łapką jest coraz lepiej.
mięta pisze:Podrzucę , Gaja do góry !
Czytałam od początku i tak się zastanawiam, czy ludzie to nigdy się nie zmienią? U mnie na osiedlu też od kilku dni ogłoszenie wisi, że jakaś kotka zaginęła. Pierw wypuszczają samopas, a potem szukają (albo i nie).Na przeciwko w bloku też inna kotka sama wychodzi z balkonu na parterze. Pytałam kiedyś właścicieli, czy się o nią nie boją ? Odpowiedzieli: "- Przecież to kot, poradzi sobie "
mięta pisze:Podrzucę , Gaja do góry !
Czytałam od początku i tak się zastanawiam, czy ludzie to nigdy się nie zmienią? U mnie na osiedlu też od kilku dni ogłoszenie wisi, że jakaś kotka zaginęła. Pierw wypuszczają samopas, a potem szukają (albo i nie).Na przeciwko w bloku też inna kotka sama wychodzi z balkonu na parterze. Pytałam kiedyś właścicieli, czy się o nią nie boją ? Odpowiedzieli: "- Przecież to kot, poradzi sobie "
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 243 gości