kolejna kicia we wnykach, oszust!! chciał wyciągnąc kase!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 09, 2009 19:32

hm ale sie porobilo 8O

Lukasz jak ty mozesz pisac ze wstawisz zdjeia JAKIE TYLKO CHCEMY ? :?: :?: :?:
to ma nas przekonac- do czego?
Dlaczego po prostu nie wytsawiles przedmotow od tak sobie tylko doczepiles do tego koty :!: idiotyzm kotry kupi tylko naiwna czesc spoleczenstwa :!:
a pamietaj uczciwy zawsze znajdzie wyjscie i droge ktora bedzie mogl oszczerstwa wytlumaczyc -ty tego nie potrafisz i
jak narazie pograzasz sie rozbierznoscia faktow-dlatego nikt ci tu nie wierzy a to co jest pisane to jest nic w porownaniu z tym co moze ci grozic(chodzi mi o konsekwencje prawne)

TERAZ SOBIE PRZEMYSL CZY WARTO JEST KLAMAC-TAKA MORALNA LEKCJA DLA CIEBIE-
mnie sie wydaaje ze tylko prokuratura moze zbadac ta sprawe i wyjasnic jak jest naprawde i jakie byly twoje cele
zdjecia ktore chcesz wstawic naprawde o niczym nie neda swiadczyc :!:

a ton twoich wypowiedzi podpowiada mi ze jestes bardzo mlody i zastanawiam sie nad wiarygodnoscia tego czy jestes faktycznie studentem :?:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon mar 09, 2009 19:41

mateusz_z_huty pisze:
monika74 pisze:
gosikbaum pisze:hmmm, a dlaczego w aukcji z kotem jest lokalizacja kolno??

PEWNO DLA ŚCIEMY

niezupełnie dla ściemy: https://www.kolno.home.pl/portal/index.php?option=com_classifieds&Itemid=220&task=view&id=450

Naprawy, przeglądy rowerów!! 17.01.2009.
Prowadze specjalistyczne przeglądy rowerów, regulacje smarowania, wymiana części, naprawy każde typy rowerów. Duże doświadczeniew tej branży.numer niżej jest nieprawidłowy, Pozdrawiam Łukasz
Telefon: 506572973

CZY TO ZNACZY ZE " KOLEGA" PROWADZI JAKIŚ BIZNESIK?
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon mar 09, 2009 19:42

monika74 pisze:niestety jestem bardzo sceptycznie nastawiona co do istnienia tych piesków

po przeczytaniu całości i przejrzeniu dostępnych informacji na allegro mam dokładnie to samo uczucie.

Jeśli ktoś raz został przyłapany na oszustwie, to bardzo trudno mu będzie przebić się z prawdą

I niestety Panie Łukaszu, jest Pan oszustem!
I to niezależnie od tego, czy zrobił Pan to jeden raz czy sto razy.
Bo nawet jeśli tylko ten jeden raz, to świadczy to o Pańskim charakterze i skłonnościach, a także o perfidii. Potrzebował Pan bowiem czasu na przygotowanie tego numeru.

W takiej sytuacji nie sądzę, aby ktoś uwierzył w istnienie psów, pańskich psów.
I oczywiście w żadne zdjęcia nikt ni uwierzy. A gdyby Pań zaprosił kogoś z wizytą na ich poznanie, to przy oszuście zawsze zrodzi się podejrzenie, że od kogoś wypożyczył lub na chwilę ze schroniska adoptował. Aby mieć dowód na pokazanie.
Wkroczył Pan na bardzo niebezpieczną dla siebie ścieżkę.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon mar 09, 2009 19:52

N-K:
Imię: Łukasz Miejscowość: Kolno
Nazwisko: Milewski (Milu) Wiek: 21 lat
Pseudonim szkolny: Milu Płeć: Mężczyzna

Niestety, nie wiem czy to nasz Misiaczek, więc nie podaję linku.
Mateusz

mateusz_z_huty

Od: Nie gru 07, 2008 19:42

Post » Pon mar 09, 2009 19:57

mateusz_z_huty pisze:
N-K:

NO PROSZE NAMIERZONY
A ZDJĘCIA Z PIESKAMI MA W GALERI ?
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon mar 09, 2009 19:59

http://www.kolno.home.pl/portal/index.p ... iew&id=200

Jeśli to ta sama osoba... brak mi słów...

Czy to Ty Łukaszu? 18-latek (czyli nie student), opisywany jako młody-zdolny-pracowity???? Z takimi osiagnięciami brać się za kryminał? Smutne i żenujące....
Kenya

Obrazek
Obrazek

Kenya

Od: Pon sty 19, 2009 10:54

Post » Pon mar 09, 2009 20:00

Co do rowerów - nasz allegrowicz na pozostałych aukcjach sprzedaje części rowerowe/kask....
Ten człowiek z NK - ani psy się nie zgadzają ani numer gg, ale w sumie teraz to ja mu nawet w przecinek nie wierzę...

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Pon mar 09, 2009 20:06

Kenya pisze:http://www.kolno.home.pl/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=200

Czy to Ty Łukaszu? 18-latek (czyli nie student), opisywany jako młody-zdolny-pracowity???? Z takimi osiagnięciami brać się za kryminał? Smutne i żenujące....

czyli ten z N-K którego znalazłem to raczej ktoś inny. Za to Kenya ma nosa.
Mateusz

mateusz_z_huty

Od: Nie gru 07, 2008 19:42

Post » Pon mar 09, 2009 20:06

Kenya pisze:http://www.kolno.home.pl/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=200

TO JEST NASZ ŁUKASZ AUKCJE ALLEGRO SIE ZGADZAJA KASK I CZĘŚCI ROWEROWE
Witam. Kolejna z moich aukcji przedstawia kask renomowanej firmy MET. Jest to model Veleno Vipera. Kask używałem jeden sezon, tylko na wyścigach, jest w bardzo dobrym stanie, system zaciskający go na głowie jest w 100 procentach sprawny, gąbki trzymają się rzepów. Pozdrawiam i zapraszam do licytacji. Jest w rozmiarze 58-60 cm ale spokojnie da rade na 56-62 cm.
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon mar 09, 2009 20:10

monika74 pisze:
mateusz_z_huty pisze:
N-K:

NO PROSZE NAMIERZONY
A ZDJĘCIA Z PIESKAMI MA W GALERI ?

W miejscowości Ptaki jest jeszcze jeden Łukasz Milewski, 18-latek, uczył sie w Turoslu, teraz chyba w Kolnie. Ma osiągnięcia w kolarstwie. Mamy dwa typy w takim razie...
Kenya

Obrazek
Obrazek

Kenya

Post » Pon mar 09, 2009 20:13

A czy to nie Allegro powinno zgłosić taką sprawę organom ścigania ?
Mają przecież wszystkie wymagane dane każdego użytkownika :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon mar 09, 2009 20:13

mateusz_z_huty pisze:czyli ten z N-K którego znalazłem to raczej ktoś inny. Za to Kenya ma nosa.

tego też typowałam, ale nr tel i gg mi nie pasił :D
Kenya

Obrazek
Obrazek

Kenya

Post » Pon mar 09, 2009 20:17

zastanawia mnie tylko dlaczego on tak tu przeprasza i podkreśla, że wejdzie o 21 i wtedy można mu nawrzucać... no nie kumam chłopaka :? z jednej strony pisze, że wie, że to było okrutne i trudno a z drugiej chce zadośćuczynić...
:?:
Łukaszu o co chodzi?
"Wielkość narodu i jego postęp moralny można poznać po tym w jaki sposób obchodzi się on ze swymi zwierzętami."
ObrazekObrazek

cherry_menthol

Od: Wto lut 03, 2009 15:49

Post » Pon mar 09, 2009 20:21

cherry_menthol pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego on tak tu przeprasza i podkreśla, że wejdzie o 21 i wtedy można mu nawrzucać... no nie kumam chłopaka :? z jednej strony pisze, że wie, że to było okrutne i trudno a z drugiej chce zadośćuczynić...
Łukaszu o co chodzi?

1. Bo ma nadzieję, że konsekwencją jego oszustwa będzie to, że zostanie zwymyślany (przez nieznanych mu ludzi i przez internet, a więc strasznie nie ucierpi, pewnie spłynie to po nim jak błoto po kasku)
2. Myśli, że jak "przeprosi", powie, że "żałuje" i "zadośćuczyni" to będzie po sprawie.
Innymi słowy - życie mu się ze spowiedzią pomyliło...

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Pon mar 09, 2009 20:25

Bryska4 pisze:
cherry_menthol pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego on tak tu przeprasza i podkreśla, że wejdzie o 21 i wtedy można mu nawrzucać... no nie kumam chłopaka :? z jednej strony pisze, że wie, że to było okrutne i trudno a z drugiej chce zadośćuczynić...
Łukaszu o co chodzi?

1. Bo ma nadzieję, że konsekwencją jego oszustwa będzie to, że zostanie zwymyślany (przez nieznanych mu ludzi i przez internet, a więc strasznie nie ucierpi, pewnie spłynie to po nim jak błoto po kasku)
2. Myśli, że jak "przeprosi", powie, że "żałuje" i "zadośćuczyni" to będzie po sprawie.
Innymi słowy - życie mu się ze spowiedzią pomyliło...

ZGADZAM SIE W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI
Obrazek Obrazek

monika74

[poprzednia][następna]