POTRZEBNA PILNA POMOC DLA MOICH KOTÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 30, 2008 19:36

ja też przesyłam dla Was uściski, głaski dla foooterek!
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Śro gru 31, 2008 19:41

mumka fajny bazark popełniłaś :!: :!: :D
Kresia...[*]

shenra

Od: Pon paź 20, 2008 21:44

Post » Śro gru 31, 2008 22:21

Wszystkiego dobrego! Niech Wam nowy rok przyniesie same radości :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro gru 31, 2008 22:26

Życzę Wszystkiego co najlepsze w Nowym 2009 Roku!
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 01, 2009 12:11

już dawno miałam bazarek w planach, ale dopiero teraz sie udało :wink:
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Czw sty 01, 2009 19:23

Najlepszego dla Wszystkich :!:
Kresia...[*]

shenra

Post » Sob sty 03, 2009 18:22

Jak zdrówko koteczków?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon sty 05, 2009 16:04

Myslalam ze w Nowy Rok wejde juz z usmiechem ale nie bylabym to ja.
Misia watroba i trzustka jest chora i nie bardzo idzie na leczenie tzn nie jest gorzej ale jest bz.Po kolejnej wizycie kontr mam zrobic kolejne badania tym razem krew i kal.Brzuszek Misia jest jak balon wzdety i biedny.Dostaje diete leki/hepachol hepatil nospe esentiale forte antybiotyk/ i nic.
Troszke jestem tym przerazona.Czeka mnie zabieg Sfinksia /zbieram kase na niego/ ale co Sfinksio wyglada lepiej i silniej pojawia sie cholerna infekcja pynia i nie da sie przeprowadzic zabiegu ze wzgledu na to ze w stanie zapalnym i w dodatku z cukrzyca grozilo by to krwotokiem.
Baziuniowi odezwaly sie reumatyczne zmiany w tej zlamane szczece wypada mu jezyczek przeszedl infekcje wirusowa.Chwala bogu ze chociaz infekcja obyla sie bez powiklan.Czas nadszedl najwyzszy zeby go zaszczepic/tyz zbiram kase/.Tak sobie mysle ze moze ta infekcja pogorszyla stan pysia Baziowego?Pocieszajace jest to ze Bazio je na razie samodzielnie i nie trzeba mu pomagac.
Gandusia mi bardzo brakuje i bardzo za nim tesknie.Wiem tylko ze zrobilam co w mocy czlowieka zeby mogl zyc ale nie udalo sie.
Zostaly mi po nim cieple wspomnienia i pusta kieszen.
Tak jak powiedzialam sobie kiedys jeden za jeden podrzucono pod TOZem kocieta i jedno z nich przyszlo do mnie malutka piekna Gwiazdeczka/taka Wigilijna/.Jest cudna i wiem tylko tyle ze Smierc Gandusia nie poszla na marne jedno kociatko znalazlo dom.To mnie troche wzmacnia na duchu choc nie potrafie jeszcze o tym spokojnie mowic.
Jak zwykle bardzo dziekuje ze czekalyscie na mnie znowu.To tez pcha czlowieka do dzialania - przyjaciele.
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Od: Pon lis 12, 2007 19:55

Post » Pon sty 05, 2009 16:44

cieszę się, że się odezwałaś, bazarek wreszcie zrobiłam, tylko tak w tej chwili mogę pomóc.......wiem, ze tęsknisz za Gandusiem, kiedyś na pewno sie spotkacie, ja wierzę, że w niebie jeśli istnieje nie może zabraknąć miejsca dla kociastych.cieszę się, że Bazio je samodzielnie, wygłaskaj Go ode mnie i wszysstkie footra.(ja też w nowy rok nie weszłam radośnie, ale staram się nie poddawać smutkom.....)
ObrazekObrazek

mumka27

Post » Czw sty 08, 2009 10:17

Takie to już to nasze życie jest. Raz na wozie, raz pod wozem.
Tyle że częściej pod nim! :(

Głaski dla kociastych.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sty 09, 2009 3:55

Jest tak: u Misia zadnej poprawy tzn. brzuch zagazowany jelita powiekszone i poszerzone watroba zmieniona i swieci /cokolwiek to znaczy nie jest dobrze to swiecenie/tak wyszlo na USG do tego jeszcze wyglada to tak jakby tam stado bakterii urzadzilo sobie piknik - dramat.
Pobrala wetka krew do badania ale jeszcze nie do Laboklinu bo nie mam takiej sumy tylko te zwykle troszke poszerzone kosztowaly 93 zl.Jutro dostane recepte i musze wykupic antybiotyk zeby chronic organizm Misia przed dalsza inwazja bakterii.Musimy zrobic badania kalu.Okolicznosc Fipa wysiekowego na razie wykluczona - brak plynu w jamie brzusznej.Jechalam dzisiaj z Misiem majac dusze na ramieniu i po raz nie wiem ktory przyduszalo mnie wlasne serce ze strachu zeby to nie byl Fip.
W dalszym ciagu dieta lekkostrawna watrobowo trzustkowa i leki.
I tu prosba do Was ogromna- musze jak nakszybciej sie da uskladac pieniadze dla Misia Sfinksa i Bazylka.Dla MIsia na badania i przeswietlenie , dla Sfinksia na zabieg usuniecia wszystkich zabkow i dla Bazia na szczepienie i leki.Niemal na wczoraj brakuje mi ok 450 zl.350 zl Laboklin plus przeswietlenie i 100 do 150 zl zabieg Sfinksia i szczepienie Bazia ktore jest bardzo wazne ze wzgledu na caloksztalt choroby Bazia.Szczepionka chroni jego slaby organizm przed swinstwami.Na razie mam 150 zl usciubine.Choroba Gandiego wyluskala wszystkie oszczednosci jakie mialam na "czarna godzine" i teraz kuleje a tu wazny jest czas dla nich trzech.
Jezeli mozecie pomozcie mi bo to czekanie i bezsilnosc mnie zabija.
Jedzenie dietetyczne dla nich zabezpieczylam leki dla Sfinksia i Misia tez Bazylkowe sie koncza ale cos wykombinuje zeby mu nie braklo ale ta reszta przerosla mnie w tym momencie..
Za kazda pomoc Wam z gory dziekuje i moje bidne kociska tez.
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Od: Pon lis 12, 2007 19:55

Post » Pt sty 09, 2009 12:11

Podniosę, pomoc bardzo potrzebna. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sty 09, 2009 16:31

Jak wrócę dziś do domu, albo jutro postaram się wytośtać z jakimś bazarkiem, może cioteczki rozsmakują się w bibelotach. Pomoc okrutnie wręcz potrzebna.
Kresia...[*]

shenra

Post » Pt sty 09, 2009 17:54

Aniu już wysyłam przelew, i podnosze też, pomóżmy!!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt sty 09, 2009 19:40

Śmigam właśnie częściowo bazarek, mam nadzieję, że uda się choć część pieniążków na footrzaste zebrać.
Kresia...[*]

shenra

[poprzednia][następna]