Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TRZYMAMY KCIUKI!!!!!! A co z Maluszkiem ktory miał jechac????dominikanna1 pisze:Dobry wieczór! Iga (kotka syjamka którą biorę dla mamy) wyrusza jutro o 10 z Warszawy w Szczecinie będzie ok 16.30 Proszę o trzymanie paluszków zwiniętych w piąstki.Troche sie boje!
Tak Mimi bardzo ładnie. Naprawde choć sama to wymyślilam, ale bardzo mi się podoba i pasuje do Małej. Snieżynka to takie dlugie imie. A pozatym ona nie jest cała biała. Wtedy nie miałam pomysłu na imię ale teraz już mam i uważam że do niej pasuje. Nie dostałaś informacji? To znaczy co kociak nie jedzie do Szczecina???dominikanna1 pisze:Dostałam krótką wiadomość że transport już nie będzie potrzebny, bez żadnych dodatkowych informacji. Mimi bardzo piękne imię dla kotki, ja zawsze byłam za krótkimi imionkami dla kocin.
dominikanna1 pisze:Już wiem więcej. Jeden kociak został w stolicy gdyż znalazł domek, a ten drugi który miał jechać do Szczecina dostał pomoc w azylu w Konstancinie. Strach było go wysyłać w taką daleką podróż.
W Konstancinie się nim dobrze zajmą. Bylam wczoraj na tym wątku. Kociaki maja warunki pierwsza klasa i dobrą opieke!!!!Trzymam kciuki za Maluszka i spokojna podroż Twojej syjamki. Masz już imię?Czy ona już ma?dominikanna1 pisze:Już wiem więcej. Jeden kociak został w stolicy gdyż znalazł domek, a ten drugi który miał jechać do Szczecina dostał pomoc w azylu w Konstancinie. Strach było go wysyłać w taką daleką podróż.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lexy, Maniek19, sylwiakociamama i 171 gości