miziaki dla całej Twojej bandy kociej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:ależ Szprotowcy sie rozpisali![]()
![]()
![]()
miziaki dla całej Twojej bandy kociej
mar9 pisze:Lucy
Przyjechała na tymczas 04.12.2008 r.
Wg mojej oceny to młodziutka kicia, kilkumiesięczna. Jeszcze nie byłam z nią u weta. Przy okazji wizyty z Alusiem wzięłam dla Lucy na odrobaczenie i szczepionkę, którą dam jej w poniedziałek 08.12.2008 r.
Lucy to słodkie i śliczne stworzonko, na razie mocno przerażone, na rączkach nie chce być ale głaski i pieszczotki owszem, owszem, mogą być.
Jeszcze nie robię jej kampanii ogłoszeniowej, bo musi być najpierw obejrzana przez weta, zaszczepiona, uszka wyczyszczone z "bogatego życia zewnętrznego" no i prawdopodobnie czeka ją jeszcze sterylka.
trawa11 pisze:mar9 pisze:Lucy
Przyjechała na tymczas 04.12.2008 r.
Wg mojej oceny to młodziutka kicia, kilkumiesięczna. Jeszcze nie byłam z nią u weta. Przy okazji wizyty z Alusiem wzięłam dla Lucy na odrobaczenie i szczepionkę, którą dam jej w poniedziałek 08.12.2008 r.
Lucy to słodkie i śliczne stworzonko, na razie mocno przerażone, na rączkach nie chce być ale głaski i pieszczotki owszem, owszem, mogą być.
Jeszcze nie robię jej kampanii ogłoszeniowej, bo musi być najpierw obejrzana przez weta, zaszczepiona, uszka wyczyszczone z "bogatego życia zewnętrznego" no i prawdopodobnie czeka ją jeszcze sterylka.
Jakaż ona podobna do mojego Bazylka![]()
![]()
Liwia_ pisze:Prosze ode mnie poglaskac bezjajecznego, acz dzielnego Alusia i Lucy...
... a potem Stefanka, podwojnie
mar9 pisze:Aluś nadrabia wczorajszą głodówkę, je, je, je,je...itd...itd...itd![]()
![]()
![]()
Liwia_ pisze:mar9 pisze:Aluś nadrabia wczorajszą głodówkę, je, je, je,je...itd...itd...itd![]()
![]()
![]()
Bo to madry chlopak, stara sie, by rekonwalescencja po zabiegu przebiegala jak najkrocej![]()
Swoja droga, az ciezko mi sie sobie wyobrazic, ile taki koci bysio moze zjesc, gdy ma duzy apetyt
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 715 gości