Igorjusz, Irmina i Ignacy oraz mama Anastazja w domkach:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 06, 2008 8:30

Ignacku, duzo szczescia w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za reszte gromadki gorace kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I serdeczne pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon paź 06, 2008 8:37

Ignasiu bądź szczęśliwy w nowym domku
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon paź 06, 2008 8:40

Karotko, a to Igorka nie wzieli?
liczylam ze dzis napiszesz ze i Igorek pojechal do swojego domku :)

dzis lub jutro wplyna do Ciebie wplaty z bazarku :)
akurat na berbecie :)

skonczylo sie allegro, co zrobic?
osobno wystawic dla kazdego?
czy dalej to wspolne?

tyle ze Ignacy juz w domu.

Moze dla kazdego osobne???

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon paź 06, 2008 8:44

Myslę, ze kazdego z osobna. Podeśle fotki i teksty.
Igorek chyba się nie spodobał :(
Była dziewczyna go oglądac, niby była zainteresowana, ale ze nie mruczy jak jej jej drugi kocurek, nie daje brzusia do głaskania, że nie zaszczepiony :( i ze musi sie zastanowic. Sama nie wiem :(

Jowito dziękuje bradzo za wpłate 50zł na kociaczki :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon paź 06, 2008 12:05

Ale super:) dopiero teraz doczytałam, że 1 koteczek już w nowym domku:)
A o Igorka się nie martw, to widocznie nie był dom dla niego. Nie znał dziewczyny, to czemu miał mruczeć i dawać jej brzuszek. A ona jak taka niecierpliwa, to niech sobie sama mruczy...A co do szczepienia, to co za problem, nie mogła by sama go zaszczepić? Już Ty jej lepiej nie oddawaj Igorka...

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Pon paź 06, 2008 12:11

Super! Jeden maluszek już w domku
teraz jeszcze dobre domki dla reszty
i mamusi :love:
karotko poproszę o nr konta na pw to coś dorzucę
bo masz tych wydatków...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 06, 2008 12:56 Mru

Halo halo :o
Igorek nie mruczał ale to nie oznacza, że nie będzie tego robił. W kochającym domku, kiedy poczuje się bezpiecznie, zamruczy na pewno nie jeden raz. A jeśli nawet nie będzie miał tego w zwyczaju to znajdzie inny sposób na pokazanie swoich uczuć :)
A jego śliczny kochany różowy nosek nie raz przybiegnie się pięknie przywitać. Trzymamy kciuki za ciepły domek i całujemy Rodzinkę Karotkową.

Tygrysek, Fioneczka i ich Andzia :)

Fionisko waży 2 kg :)

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Pon paź 06, 2008 15:47

Etka pisze:kochana to jest Karotka, dzieki niej ta rodzinka zyje.

Ja zaraz ide robic zdjecia rzeczy na bazarek, Aga ma dlug u weta juz 300 zl a maluchy trzeba zaszczepic.
Nie mowiac juz o jedzeniu, bo tego nawet nie licze.

Pomozmy jej finansowo, please!!

Ja też poprosze nr. konta na priv.:) Trzymam kciuki. Macie wielkie serce.

kasia.grecja22

Od: Pt wrz 26, 2008 15:56

Post » Pon paź 06, 2008 15:54

kasia.grecja22 pisze:
Etka pisze:kochana to jest Karotka, dzieki niej ta rodzinka zyje.

Ja zaraz ide robic zdjecia rzeczy na bazarek, Aga ma dlug u weta juz 300 zl a maluchy trzeba zaszczepic.
Nie mowiac juz o jedzeniu, bo tego nawet nie licze.

Pomozmy jej finansowo, please!!

Ja też poprosze nr. konta na priv.:) Trzymam kciuki. Macie wielkie serce.

WYSYLAM NA PW NR KONTA kAROTKI

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro paź 08, 2008 8:03

Nie pisałam długo bo mam problemy z moją Zuzanka z Korabiewic, tu są szczególy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66 ... sc&start=0
Niestety obchodziłysmy dośc smutne urodziny :(

Nadeszły pieniązki. Bardzo bardzo dziękuję. Szczególnie Jowicie za bazarek który wystawiła. Nie spodziewałam sie takiego odzewu. Dziekuje Dziewczyny za serce :1luvu:

Wpłaty:

Etka 50zł
Honda11 15zł
Katia80 40zł
Ruru 50zł
Kasia.grecja22 20zł
razem: 175zł

Jak na razie na leczenie Maluszków i Mamuni wydałam 300zł za sterylizacje Anastazji, strongholdy i ogólne leczenie ran oraz 160zł za zastrzyki na brzusie (20zł zastrzyk co dwa dni, Irminka 5 zastrzyków i Ignacy 3 zastrzyki )
Ostatnio edytowano Śro paź 08, 2008 8:29 przez Karotka, łącznie edytowano 1 raz
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Śro paź 08, 2008 8:25

Witaj Ciaptaku :D Gorace buziaki w noski dla Fionki i Tygryska.

Liczyłam po cichy, ze Igorek pojedzie do nowego domku :( Domek wydawał sie OK i bedzie na pewno fajnym domkiem, szkoda ze nie dla mojego Igorka :(
Większośc kotków kedy nie zna osoby to niechetnie daje sie brac na ręce. Kiedy wziełam Zuzie to wręcz uciekała przede mna i do dzisiaj kiedy ktos przychodzi ucieka do sypialni a to najbardziej miziasty skarb jakiego znam. A Maluszki były zmeczone wizytami tego dnia, bo najpierw szwagier, potem Duzi, którzy zabrali Ignacego (a chcieli, przynajmniej Duży w pierwszym odruchu wziąć Igora, ale powiedziałam, ze zarezerwowany) no a ptem kolejne obce dwie osoby, które biorą na ręce, ogladaja...chyba kazdy poczułby sie zestresowany...a co dopiero taki MAluch, który ledwie od 2 tygodni uczy sie człowieka. A Igorek dzielnie siedział na kolanach i nawet nie uciekał. Byłam z niego dumna. A dziewczyna pyta czy ma biały brzusio, bo ona lubi z białymi brzusiami :?

Mamunia wczoraj w nocy wyszła sobie z klatki, której nie zamykałam dotąd na haczyk, tylko przymykałam, bo nie przejawiała zainteresowania otoczeniam. Wyszła i chyba musiała sie ostro bawic, bo kocyki pozwijane, myszki porozrzucane...a wczoraj wieczorem to juz na własne oczy widziałąm kiedy ja wypuściłam jak molestowała myszki i piórka, Chyba dobrze sie czuje, plecki zarastaja ładnie. Chciałam jej pstryknąc fotkę, ale jak Błazej przyniósł aparat to sie speszyła i ukryła za kwiatami. Dała mi sie tez wymiziac. Nie podchodzi do reki, ale czasem tez i nie ucieka. Ale zdarza jej sie tez naprychac na mnie kiedy podchodze i chce ja pogłaskac. Ogon chyba niestety bedzie do usunięcia bo nie widze zeby cos sie zaczynało dziac.

No ale prawdziwą mistrzynia prychania jest zdecydowanie Irmina :twisted: Ona prycha jak tylko mnie zobaczy, nawet jak przynosze jedzenie. A jak je to tak pociesznie burczy odstraszajaco, zeby nikt nie wazył sie zaglądac do jej miseczki. Jak zje swoje to wtedy idzie do miseczki brata i tez poburkujac próbuje go odstraszyc. Starszna z niej zołza ale uwielbiam ja i chociaz prycha biore na rece i całuje ten ubrynczony pysiu. A ona wcale nie jest zła i grzecznie sobie siedzi na kolanach :wink:
Obrazek

Karotka

Post » Śro paź 08, 2008 13:30

Agnieszka :1luvu:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw paź 09, 2008 8:52

A oto Irminka najbardziej ofukana pannica jaka znam :wink:
i9 do tego zupełnie nie wspólpracujaca podczas sesji zdjęciowych.

Obrazek***Obrazek***Obrazek***Obrazek

Igorek :D

Obrazek***Obrazek***Obrazek***Obrazek***Obrazek

a tak Igorek lubi sie wylegiwac podczas mizianek [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7b53ebe77b0076c9]

Rodzeństwo razem :D
Obrazek***Obrazek***
Obrazek

Karotka

Post » Czw paź 09, 2008 15:42

Ale śliczności
i zostały te, które są na bannerku
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw paź 09, 2008 15:45

ruru pisze:Ale śliczności
i zostały te, które są na bannerku
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ha! A własnie ze nie :D
Na banerku jest Igancy, ale faktycznie jest podobny do Irminy. Ma tylko biała strzałke na pysiu. No i nieco lepsze maniery niz osyczana pannica :wink:
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]