Sch.Sosnowiec-4mies.biało-rudy kocurek wylądował w schronie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 26, 2008 23:30

Madziula pisze:wcisne sie do tego watku z pytaniem
to jedzonko dla maluszkow jakies specjalne dajecie czy wystarczy juniorkowe??
jakies mleka specjalne??

o nie mogę 8O Madziula Ty z Sosnowca jesteś i jeszcze się nie ujawniłaś 8O jedzonko dla maluszków dajemy rózne zależy od stanu kociaków jeśli chorutkie to dajemy i super dobre karmy jeśli zdrowe to i te gorsze, albo mieszamy - chociaż trzeba powiedzieć ,że kociaki Whiskasa wcinają ze smakiem a nieraz gardzą nawet Animodą.
Mleczka dajemy takie kocie no chyba ,że to zupełne maleńtasy wtedy w proszku takie super sapecjalne :lol: Madziula my szukamy w Sosnowcu osób chetnych do pomocy - w róznych kocich sprawach :D może się do nas przyłączysz :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lip 27, 2008 8:21

postaram sie wam pomagac w miare moich mozliwosci

no i chyba wam Plamke zabiore ... :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lip 27, 2008 9:51

hop :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie lip 27, 2008 13:24

Madziula pisze:postaram sie wam pomagac w miare moich mozliwosci

no i chyba wam Plamke zabiore ... :)

O kurcze Plamkę 8O no no Plamka to nasza zasłużona Hiltonowska kicia, przywiózł ja do mnie facet z Będzina z 4 maleńtasami, mieszkała z nimi w Hiltonie pomogła wykarmić inne maluszki, teraz jest u Beatki :) Coś mi Beatka wspominała, ale nie wiedziałam o kogo chodzi :wink:

terenia1

Post » Nie lip 27, 2008 20:05

Właśnie przed chwilą wróciłam ze schroniska. Jestem załamana :cry: w schronisku 17 małych kociaków - nie mówię o dorosłych bo też chyba ze 14 tak na moje oko. Srebrny niestety nadal w schronisku :cry: Nie ma biał- czarnego puchatka, nie ma trikolorki nie wiadomo co się z nimi stało :twisted: cholera może człowieka chwycić :twisted: Była czarna kotka ze ślepym miotem - 5 maluszkami maluszków juz nie ma kotka jest :twisted: Dosłownie wczoraj po południu przyniesiono 5 kociaków, i dzisiaj następą 5 - tkę, w tym 5 czyli jeden miot to takie saro srebrne prześliczne kocieta :cry: Ja już niestety nie mam siły na to wszystko :cry: totalna załamka :cry: Zrobiłam zdjęcia jak zdążę obrobić to wkleję chyba w nocy .
Może ktoś da radę nam pomóc bardzo potrzebujemy tymczasów - bardzo, bardzo prosimy.

terenia1

Post » Nie lip 27, 2008 22:14

To maluszki może ktoś się zakocha - są piękne a zobaczcie te srebrne z białymi skarpetkami cuda
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kociaczki proszą o DT

terenia1

Post » Nie lip 27, 2008 22:18

Cała masa kociąt :cry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
prosimy o pomoc same nie damy rady

terenia1

Post » Nie lip 27, 2008 22:44

Takie cos chce u nas powiesic. Zrobilam to szybko ale w pracy nie bede miala czasu na zagladniecie na miau. Moze komus drgnie serce. Powiedzcie tylko czy tak moge
http://upload.miau.pl/3/117609.doc

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lip 28, 2008 0:47

Lidka pisze:Takie cos chce u nas powiesic. Zrobilam to szybko ale w pracy nie bede miala czasu na zagladniecie na miau. Moze komus drgnie serce. Powiedzcie tylko czy tak moge
http://upload.miau.pl/3/117609.doc

Lidziu pewie, że możesz dzieki wielkie :D trzeba wszystkiego póbować, jutro dziewczyny wracają z weekendu więc będzie bojowa narada :twisted:

terenia1

Post » Pon lip 28, 2008 6:51

cos mi sie w domu z netem podzialo niedobrego ale jestem juz w pracy wiec odpisuje :)

tak mam zamiar zabrac plamke do domku
trzymajcie kciuki zeby nam sie udalo
mam juz kota i mam nadzieje ze przypasuja sobie do gustu :) i beda zyly w zgodzie i harmonii
a skoro pannica z bedzinia (tak jak moj Makso) to moze szybciej sie dopasuja hehehe poczuja moze ze maja te same korzenie :P

tak sobie gdybam zobaczymy w piatek
no i musze zaczac myslec o jakims transporcie ....

chcialabym wam bardziej pomoc ale niestety u mnie nie da rady zalozyc DT nawet gdybym chciala
ale zrobie jakas akcje wsrod znajomych choc tu i tak wszyscy ci ktorzy chca miec zwierza juz maja koty, psy i to tez w ilosciach duzych wiec ciezko moze byc ...
Obrazek

Madziula

Post » Pon lip 28, 2008 7:06

Madziula pisze:cos mi sie w domu z netem podzialo niedobrego ale jestem juz w pracy wiec odpisuje :)

tak mam zamiar zabrac plamke do domku
trzymajcie kciuki zeby nam sie udalo
mam juz kota i mam nadzieje ze przypasuja sobie do gustu :) i beda zyly w zgodzie i harmonii
a skoro pannica z bedzinia (tak jak moj Makso) to moze szybciej sie dopasuja hehehe poczuja moze ze maja te same korzenie :P

tak sobie gdybam zobaczymy w piatek
no i musze zaczac myslec o jakims transporcie ....

chcialabym wam bardziej pomoc ale niestety u mnie nie da rady zalozyc DT nawet gdybym chciala
ale zrobie jakas akcje wsrod znajomych choc tu i tak wszyscy ci ktorzy chca miec zwierza juz maja koty, psy i to tez w ilosciach duzych wiec ciezko moze byc ...

W transporcie to może nam się uda coś pomóc przecież Bedzin za miedzą :wink: czyli jak dobrze pójdzie to Plamka wróci w rodzinne strony :wink: akcja jak najbardziej się przyda - taki maluszek nawet może siedzieć w łazience w jakimś gospodarczym miejscu, niestety jeśli nie zabierzemy ich w miarę szybko ze schroniska to juz będzie ich koniec :cry:

terenia1

Post » Pon lip 28, 2008 7:11

eee nie mojk kot jest z bedzina
ja mieszkam 10 minut piechota od Pani Beaty :)
Obrazek

Madziula

Post » Pon lip 28, 2008 8:04

Madziula pisze:eee nie mojk kot jest z bedzina
ja mieszkam 10 minut piechota od Pani Beaty :)

Oj toś my się nieźle dogadały :wink: też tam całkiem blisko niedawno mieszkałam :lol:

terenia1

Post » Pon lip 28, 2008 8:24

heheh :)
no prosze ...
Obrazek

Madziula

Post » Pon lip 28, 2008 11:24

Szukamy DT dla maleńtasów - w schronisku jest ich 17 :cry:

terenia1