Biedne maleństwo.
Moderator: Estraven

wiem..........
  wiem..........

i kurcze Ci co tam pracują schowali miski i karton w którym było dużo bluzek, gdzie było im ciepło!!!! jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taka pogoda, pada, posiedziałam z nimi z godz.....znalazłam jakiś karton i cienki materac i tam ich ulokowałam....
  i kurcze Ci co tam pracują schowali miski i karton w którym było dużo bluzek, gdzie było im ciepło!!!! jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taka pogoda, pada, posiedziałam z nimi z godz.....znalazłam jakiś karton i cienki materac i tam ich ulokowałam.... 

!!
  !!

że tak przeżywam!!
  że tak przeżywam!! 

Przecież wystarczy mu powiedzieć, że chciałybyśmy zabrać kotki do weterynarza, bo niepokoi nas ich stan ogólny. I chciałybyśmy pokazać wetowi. I wtedy ciachniemy, a za 10 dni puścimy na teren podwórka i ksiądz nawet nie zauważy. Ale myślę, że jest szansa, że nie trzeba będzie tego robić podstępem.
 Przecież wystarczy mu powiedzieć, że chciałybyśmy zabrać kotki do weterynarza, bo niepokoi nas ich stan ogólny. I chciałybyśmy pokazać wetowi. I wtedy ciachniemy, a za 10 dni puścimy na teren podwórka i ksiądz nawet nie zauważy. Ale myślę, że jest szansa, że nie trzeba będzie tego robić podstępem.
 Mam nadzieję, że w niedługim czasie znajdzie się tacy ludzie, którzy będą chcieli maleństwa. A co do ogłoszeń?? Niieeeee! Potulice to mała miejscowość, wszyscy sie znają, a ja w sumie robię to przed tatą!Tata nic o tym nie wiem...... Z resztą jak tylko byłoby takie ogłoszenie to większość dzieciaków by się tam zebrało!
 Mam nadzieję, że w niedługim czasie znajdzie się tacy ludzie, którzy będą chcieli maleństwa. A co do ogłoszeń?? Niieeeee! Potulice to mała miejscowość, wszyscy sie znają, a ja w sumie robię to przed tatą!Tata nic o tym nie wiem...... Z resztą jak tylko byłoby takie ogłoszenie to większość dzieciaków by się tam zebrało! 

moje maleństwa, przywiązałam się do nich
 moje maleństwa, przywiązałam się do nich  

Zabieramy koty do swoich domów i szukamy im opiekunów na stałe. Myślę, że bardziej to my się do nich przywiązujemy niż one do nas. Ale i tak teraz o domach tymczasowych dla tej czwórki nie ma co marzyć. Nie wierzę, że ktoś je weźmie na tymczas, bo wszyscy już mają pełno kotów.
 Zabieramy koty do swoich domów i szukamy im opiekunów na stałe. Myślę, że bardziej to my się do nich przywiązujemy niż one do nas. Ale i tak teraz o domach tymczasowych dla tej czwórki nie ma co marzyć. Nie wierzę, że ktoś je weźmie na tymczas, bo wszyscy już mają pełno kotów.
kicia91 pisze:A co do ogłoszeń?? Niieeeee! Potulice to mała miejscowość, wszyscy sie znają, a ja w sumie robię to przed tatą!Tata nic o tym nie wiem...... Z resztą jak tylko byłoby takie ogłoszenie to większość dzieciaków by się tam zebrało!
 Masz rację.
 Masz rację.
kicia91 pisze:a co do mamusi to po prostu ona nie żałuje sobie kontaktu z kocurami! Haa ma takie zaloty, że szok. i powiem nie skromnie, że mamusia i "jej" kocur znalazły sobie miejsce, by stworzyć kolejne pokolenia na trawniku. gdzie? koło kościoła, w trakcie gdzie była msza niedzielna! odganiałam kocura, ale przecież nie będę stała przy nich cały dzień i pewnie już TO zrobiły...
 Ale jak już mówiłam, potrzebna kasa na zabiegi. Bez kasy raczej nie będzie to takie proste. No i klatka łapka w tej chwili w Inowrocławiu. Będzie w Bydgoszczy najwcześniej po weekendzie.
 Ale jak już mówiłam, potrzebna kasa na zabiegi. Bez kasy raczej nie będzie to takie proste. No i klatka łapka w tej chwili w Inowrocławiu. Będzie w Bydgoszczy najwcześniej po weekendzie. 

chociaż nie wiem
 chociaż nie wiem

ale mi smutno
 ale mi smutno  :( Wydają się normalni, mówili, że mieli kotka, ale przejechali Go. Dałam numer Magdy jakby co. Powiedziałam, że jeżeli będą chcieli oddać kotka to mają zadzwonić a ta baba powiedziała, że nie będą chcieli
:( Wydają się normalni, mówili, że mieli kotka, ale przejechali Go. Dałam numer Magdy jakby co. Powiedziałam, że jeżeli będą chcieli oddać kotka to mają zadzwonić a ta baba powiedziała, że nie będą chcieli  obbyyyyy
 obbyyyyy /
 /  
 , ale jednocześnie jestem prze szczęśliwa
, ale jednocześnie jestem prze szczęśliwa  
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości